Bel ons direkt : +90 532 415 55 63

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Investeringen Burgerschap in Turkije

14.1.2017

De vastgoed sector zal naar verwachting verhogen met de nieuwe burgerschap regeling, aangekondigd op 2017/12/01 op de Staatscourant. Turkse burgerschap zal direct worden gegeven die koopt minstens 1 miljoen dollar onroerend goed in Turkije of hebben minstens 2 miljoen dollar geïnvesteerd.

Investeringen Burgerschap in TurkijeVolgens de wijziging van de Turkse staatsburgerschap wet gepubliceerd in de officiële krant;

Buitenlanders die,

- Het kopen van 1.000.000 dollar vastgoed met de conditie van niet te verkopen ten minste 3 jaar,
- Investeren in vast kapitaal in Turkije op zijn minst $ 2.000.000,
- Het openen van een bankrekening van minstens $ 3 miljoen in de banken die actief zijn in Turkije en houden dit geld in deze bank voor minstens 3 jaar,
- Documenteren dat ten minste 100 mensen zijn werkzaam in een Turks bedrijf dat eigendom is van de vreemdeling,

kan direct de Turkse nationaliteit verkrijgen.

Hoe je de Turkse Nationaliteit Krijgen?

Een buitenlander kan het staatsburgerschap van de Republiek Turkije krijgen op twee manieren: "Birth" en "Daarna". Verwacht wordt dat bepaalde voorwaarden degenen die willen verwerven "Daarna burgerschap" te vervullen. Nadat deze eisen wordt voldaan, kunnen ze de Turkse nationaliteit te verkrijgen met de beslissing van de Raad van Ministers. De meest prominente van deze voorwaarden is; "5 jaar verblijf in Turkije door het bezit van een woning". Met het oog op de gemakkelijkste verblijfsvergunning te krijgen is, om vastgoed te kopen in Turkije. Buitenlanders die onroerend goed te kopen van overal en op elk prijs van Turkije, kunnen ze een verblijfsvergunning te krijgen.

Wat wacht de bouwsector met de Herschikking?

In de afgelopen jaren is er een aanzienlijke toename van het aantal huis te kopen buitenlanders in Turkije geweest. Turkije is een voorkeur land met zijn levensomstandigheden, klimaat en natuurlijke schoonheden. Om deze reden is het aantal vreemdelingen die willen investeren in Turkije neemt elk jaar toe. Als we denken dat het onroerend goed in Turkije elk jaar en nooit meer los waarde wordt geëvalueerd, het investeren in hier zal een winstgevend bedrijf te zijn. De bouwsector, die een verscheidenheid van woningen produceert en kan inspelen op een behoefte hebt, lijkt het voor buitenlandse investeerders tevreden te stellen.

Immo Nieuws8.5.2017
10 Redenen waarom Antalya Expats Graag Hier Woont
26.4.2017
UNESCO Werelderfgoedlocaties in Turkije
15.4.2017
De Leukste Dingen om te Doen in Antalya
4.4.2017
De Turkoois Kaart van Turkije
27.3.2017
Istanbul Homes Verhuisd Naar Nieuw Kantoor!
21.3.2017
Goede Redenen om Antalya te Bezoeken in Mediterranean Turkije
28.2.2017
De Nieuwe Hogesnelheidstrein Verbindt Middellandse Zee naar Marmara
25.2.2017
Buitenlanders Zullen Geen BTW te Betalen Terwijl het Kopen van een Woning
LEES ALLE NIEUWS
GA NAAR
TOP