Bel ons direkt : +90 532 415 55 63

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Vrijstaande Villas in een Groot Complex, Basaksehir / Istanbul

Vrijstaande Villas in een Groot Complex, Basaksehir / IstanbulVrijstaande Villas in een Groot Complex, Basaksehir / Istanbul - videoVrijstaande Villas in een Groot Complex, Basaksehir / Istanbul - videoVrijstaande Villas in een Groot Complex, Basaksehir / Istanbul - videoVrijstaande Villas in een Groot Complex, Basaksehir / Istanbul - videoVrijstaande Villas in een Groot Complex, Basaksehir / Istanbul - videoVrijstaande Villas in een Groot Complex, Interieur Foto-1Vrijstaande Villas in een Groot Complex, Interieur Foto-2Vrijstaande Villas in een Groot Complex, Interieur Foto-3Vrijstaande Villas in een Groot Complex, Interieur Foto-4Vrijstaande Villas in een Groot Complex, Interieur Foto-5Vrijstaande Villas in een Groot Complex, Interieur Foto-6Vrijstaande Villas in een Groot Complex, Vloer Plannen-1Vrijstaande Villas in een Groot Complex, Vloer Plannen-2Vrijstaande Villas in een Groot Complex, Vloer Plannen-3Vrijstaande Villas in een Groot Complex, Vloer Plannen-4
Prijs vanaf 783.500 €
 • Algemeen Details
 • Basaksehir / Istanbul
 • 405 m²
 • 4+2 tp
 • 3
 • 2
 • 2014
 • 4
 • Klaar om te verhuizen
 • 1 km
 • 15 km
 • 10 km
Immo nr. IST-109

Vrijstaande Villas met Hobby Tuin

Vrijstaande Villa is gelegen op een centrale locatie Basaksehir, Istanbul. Het ligt dicht bij de 3.airport. Er is recht nex naar het winkelcentrum. Veel sociale voorzieningen zoals ziekenhuizen, apotheken, cafes, markten en het openbaar vervoer. Ataturk International Airport ligt op slechts 10 km afstand van hier.

Een investering kans om niet te missen. Beleggers die willen twee keer winnen, kan het appartement te huren en kan beginnen om winst te maken.

Luxe complex ontwerp in villa, woonplaats en rijtjeshuizen concept. Er zijn 26 villas, 80 woonplaats, 12 rijtjeshuizen en 27 winkels. Er zijn vele sociale voorzieningen zoals een zwembad, een fitnessruimte, een douche, een kleedkamer, een wandelpaden, een zonneterras en een auto parkeerplaats voor twee auto's.

4 slaapkamers vrijstaande villas zijn 405 m² met 2 woonkamer, een open keuken, 3 badkamers, 2 WC's, een wasruimte, een balkon en een terras.

Algemene Kenmerken van Vrijstaande Villas in een Groot Complex

SaunaZwembadIn een complexConciergeFitnessOverdekt ParkeerplaatsParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTurkse BadTuinDoucheEn-suite Badkamer KeukenapparatuurBalkonOpen plan keukenAparte keukenStadscentrumLuchthaven (0-50 km.)
Verkoop Manager
Bayram TekçeBayram Tekçe+90 242 324 5494info@antalyahomes.com
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Villas in een Prachtige NatuurVillas in een Prachtige Natuur620.500 €3+1Zekeriyakoy / IstanbulLuxe Villas Genest met de NatuurLuxe Villas Genest met de Natuur616.000 €2+1, 3+1Zekeriyakoy / IstanbulIstanbul Vrijstaande HuizenIstanbul Vrijstaande Huizen900.000 €4+1 dp, 5+1 dpBuyukcekmece / IstanbulMeerovever Villas in Buyukcekmece, IstanbulMeerovever Villas in Buyukcekmece, Istanbul1.268.000 €6+1Buyukcekmece / Istanbul