Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

1100 m² Villa Land in Döşemealtı Dichtbij Hoofdweg

1100 m² Villa Land in Döşemealtı Dichtbij Hoofdweg, Antalya / Dosemealti
Prijs 110.600 €
  • Algemeen Details
  • ZONDER COMISSIE
  • Antalya / Dosemealti
  • 1100 m²
  • 20 km
  • 24 km
  • 31 km
Immo nr. ARSA-077

Top 3 Redenen om te kopen

 Voordelige positie die elke dag nog in waarde toeneemt
 Dichtbij het centrum van Döşemealtı, verbindingswegen en hoofdwegen
 Hoge investeringswaarde

Beleggingsgrond in Döşemealtı Geschikt voor de Bouw van een Huis of Villa met Drie verdiepingen

Villa toegestane grond in Döşemealtı heeft een gunstige ligging, dichtbij het districtscentrum, verbindingswegen en hoofdwegen. Döşemealtı is omgeven door naaldbomen en zingende vogels heeeft een vrij zuivere lucht en een verbazingwekkende natuur. Gelegen weg van het stadslawaai en de drukte, geniet de regio de voorkeur van investeerders en kopers voor zowel eem belegging als voor een rustig leven. Döşemealtı biedt zeer winstgevende investeringen en vormt een veelbelovende regio in de vastgoedsector met een goed bestemmingsplan.

Land in Antalya Döşemealtı bevindt zich dichtbij het districtscentrum, verbindingswegen en hoofdwegen. Kent Bos picknickplaats ligt op 4 km, Antalya centrum is 20 km, Konyaaltıstrand is 24 km, de internationale Antalya luchthaven bevindt zich op 31 km afstand van hier.

Grond te koop in Döşemealtı heeft een oppervlakte van 1100 m². U kunt een 3 verdiepingen tellende villa met een tuin en zwembad bouwen.

De investeringswaarde wordt hier steeds hoger. Met het kopen van een landstuk in Döşemealtı, Antalya zal u winst maken.

Algemene Kenmerken van 1100 m² Villa Land in Döşemealtı Dichtbij Hoofdweg

Land / Antalya / Dosemealti

Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs 110.600 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Investerings Grond Omgeven door Bos in Kumluca AntalyaInvesterings Grond Omgeven door Bos in Kumluca Antalya109.300 €Kumluca / AntalyaNatuurlijke Bosgrond op een Charmante Locatie van AntalyaNatuurlijke Bosgrond op een Charmante Locatie van Antalya109.300 €Kumluca / AntalyaLand Langs de Weg te Koop in Döşemealtı AntalyaLand Langs de Weg te Koop in Döşemealtı Antalya124.900 €Dosemealti / AntalyaAan de Weg Gelegen Landbouwgrond in Aksu AntalyaAan de Weg Gelegen Landbouwgrond in Aksu Antalya214.700 €Aksu / Antalya