Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

2+1 Goedkope Appartementen met Separate Keuken in Kepez

2+1 Goedkope Appartementen met Separate Keuken in Kepez, Antalya / Kepez2+1 Goedkope Appartementen met Separate Keuken in Kepez, Antalya / Kepez - video2+1 Goedkope Appartementen met Separate Keuken in Kepez, Antalya / Kepez - video2+1 Goedkope Appartementen met Separate Keuken in Kepez, Antalya / Kepez - video2+1 Goedkope Appartementen met Separate Keuken in Kepez, Antalya / Kepez - video2+1 Goedkope Appartementen met Separate Keuken in Kepez, Antalya / Kepez - video2+1 Goedkope Appartementen met Separate Keuken in Kepez, Antalya / Kepez - video2+1 Goedkope Appartementen met Separate Keuken in Kepez, Antalya / Kepez - video2+1 Goedkope Appartementen met Separate Keuken in Kepez, Antalya / Kepez - video2+1 Goedkope Appartementen met Separate Keuken in Kepez, Interieur Foto-12+1 Goedkope Appartementen met Separate Keuken in Kepez, Interieur Foto-22+1 Goedkope Appartementen met Separate Keuken in Kepez, Interieur Foto-32+1 Goedkope Appartementen met Separate Keuken in Kepez, Interieur Foto-42+1 Goedkope Appartementen met Separate Keuken in Kepez, Interieur Foto-52+1 Goedkope Appartementen met Separate Keuken in Kepez, Interieur Foto-62+1 Goedkope Appartementen met Separate Keuken in Kepez, Interieur Foto-72+1 Goedkope Appartementen met Separate Keuken in Kepez, Interieur Foto-82+1 Goedkope Appartementen met Separate Keuken in Kepez, Interieur Foto-92+1 Goedkope Appartementen met Separate Keuken in Kepez, Interieur Foto-102+1 Goedkope Appartementen met Separate Keuken in Kepez, Interieur Foto-112+1 Goedkope Appartementen met Separate Keuken in Kepez, Interieur Foto-122+1 Goedkope Appartementen met Separate Keuken in Kepez, Interieur Foto-132+1 Goedkope Appartementen met Separate Keuken in Kepez, Interieur Foto-142+1 Goedkope Appartementen met Separate Keuken in Kepez, Interieur Foto-15
Prijs 41.400 €
 • Algemeen Details
 • Antalya / Kepez
 • 85 m²
 • 2+1
 • 2
 • 1
 • 2019
 • 3
 • Instapklaar
 • 5 km
 • 8 km
 • 12 km
Immo nr. AYT-860

Top 3 Redenen om te Kopen

• Op wandelafstand van het ziekenhuis
• Gelegen in de nieuwe ontwikkelingsregio van de stad
• Betaalbare prijzen

Gezinsvriendelijke Appartementen tegen Betaalbare Prijzen in Kepez, Wijk Sütçüler

Nieuwe appartementen bevinden zich in Kepez, de wijk Sütçüler. Kepez is de afgelopen tijd een van de meest innovatieve regio's. De vastgoedsector groeit met de dag. Er is veel nieuw residentieel project van het complex met sociale voorzieningen tot een gebouw met één blok. Deze regio biedt vele voorzieningen, zoals winkel, school, café, restaurant, ziekenhuis en verschillende uitgaansgebieden. Het gebied is de beste keuze zowel als investering als om permanent te wonen.

Gezinsvriendelijke appartementen op loopafstand van het ziekenhuis, school, restaurant, café en bushaltes. Goedkope appartementen in Antalya, Turkije bevinden zich op 12 km van de internationale luchthaven van Antalya, 8 km van het klifpark, 9 km van Kaleiçi (oude stad), 10 km van het strand van Konyaalti en 5 km van het winkelcentrum Mark Antalya.

Het wooncomplex bestaat uit 2 blokken en 19 appartementen. Alle appartementen zijn ontworpen met 2 slaapkamers. Er bevindt zich een open parkeerplaats, een speeltuin, beveiliging en een pergola in de ommuurde tuin.

Er is slechts één type beschikbaar appartement hier

2 slaapkamer appartementen zijn 85 m² met een woonkamer, een aparte keuken, een badkamer, een eigen badkamer, een toilet en een balkon.

Deze appartementen in Antalya hebben airconditioning, jaloezieën, internet, satelliet-tv, douchecabine, stalen deur en PVC ramen met dubbel glas.

Algemene Kenmerken van 2+1 Goedkope Appartementen met Separate Keuken in Kepez

Appartement / Antalya / Kepez

LiftIn een complexParkeerplaatsBeveiliging 7/24TuinRolgordijnenTV SatellietDoucheEn-suite Badkamer InternetBalkonAparte keukenLuchthaven (0-50 km.)
Verkoop Manager
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs 41.400 €*Prijs update op 18.6.2019 10:18:16

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Uniek Barok Stijl Vastgoed in Konyaalti AntalyaUniek Barok Stijl Vastgoed in Konyaalti Antalya41.300 €1+1, 2+1Konyaalti / AntalyaNieuw Afgewerkte Appartementen in Kepez met Betaalbare PrijsNieuw Afgewerkte Appartementen in Kepez met Betaalbare Prijs40.500 €2+1, 3+1Kepez / AntalyaNieuw Gebouwde Moderne Appartementen in Antalya KonyaaltiNieuw Gebouwde Moderne Appartementen in Antalya Konyaalti42.000 €1+1, 2+1, 4+1 dpKonyaalti / Antalya3 Slaapkamers Appartement in Centrum van Antalya3 Slaapkamers Appartement in Centrum van Antalya42.100 €3+1Centrum / Antalya
Werken Bij Ons? Welkom!