Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

3 Slaapkamer Kwaliteit Appartementen in Trabzon Yomra

3 Slaapkamer Kwaliteit Appartementen in Trabzon Yomra, Trabzon / Yomra3 Slaapkamer Kwaliteit Appartementen in Trabzon Yomra, Trabzon / Yomra - video3 Slaapkamer Kwaliteit Appartementen in Trabzon Yomra, Trabzon / Yomra - video3 Slaapkamer Kwaliteit Appartementen in Trabzon Yomra, Trabzon / Yomra - video3 Slaapkamer Kwaliteit Appartementen in Trabzon Yomra, Interieur Foto-13 Slaapkamer Kwaliteit Appartementen in Trabzon Yomra, Interieur Foto-23 Slaapkamer Kwaliteit Appartementen in Trabzon Yomra, Interieur Foto-33 Slaapkamer Kwaliteit Appartementen in Trabzon Yomra, Interieur Foto-43 Slaapkamer Kwaliteit Appartementen in Trabzon Yomra, Interieur Foto-53 Slaapkamer Kwaliteit Appartementen in Trabzon Yomra, Interieur Foto-63 Slaapkamer Kwaliteit Appartementen in Trabzon Yomra, Interieur Foto-73 Slaapkamer Kwaliteit Appartementen in Trabzon Yomra, Interieur Foto-83 Slaapkamer Kwaliteit Appartementen in Trabzon Yomra, Interieur Foto-93 Slaapkamer Kwaliteit Appartementen in Trabzon Yomra, Interieur Foto-103 Slaapkamer Kwaliteit Appartementen in Trabzon Yomra, Interieur Foto-113 Slaapkamer Kwaliteit Appartementen in Trabzon Yomra, Interieur Foto-12
: op aanvraag
 • Algemeen Details
 • ZONDER COMISSIE
 • Trabzon / Yomra
 • 178 m²
 • 3+1
 • 2
 • 2
 • 2020
 • 11
 • VERKOCHT
 • 15 km
 • 3 km
 • 6 km
Immo nr. TRB-096

Top 3 Redenen om te Kopen

• 200 mt naar het grootste openbare ziekenhuis van Trabzon
 Kwalitatief hoogwaardige afwerking en materialen
 Vrij uitzicht over zee

Appartementen met Zee- en Natuurzicht in Trabzon met een Betaalbaar Betalingsplan

Trabzon-appartementen bevinden zich een van de meest geprefereerde regio's in Kaşüstü, Yomra. Deze regio trekt de aandacht met sociale, culturele, historische pracht. Het herbergt vele luxe onroerend goed. Het kopen van onroerend goed in Trabzon is de beste optie voor een comfortabel leven.

Het fascinerende appartement in Trabzon ligt op 1 km van het winkelcentrum Cevahir, op 7 km van het winkelcentrum Forum, op 6 km van de luchthaven Trabzon, op 80 km van de Uzungöl, op 300 meter van het dichtstbijzijnde ziekenhuis, op 19 km van het Hagia Sophia Museum en op 15 km van Trabzon-plein, 20 km naar het Atatürk Pavillion, 6 km naar de Karadeniz Technische Universiteit en 58 km naar het Sumela-klooster.

De appartementen met zeezicht hebben een oppervlakte van 8.000 m². Het bestaat uit 4 blokken met 132 appartementen. Er is een groene tuin, een parkeerplaats voor binnen en buiten, een sauna, een huismeester, 24/7 beveiligingsyssteem met camera, een fitnesscentrum, een kinderspeelplaats, een zithoek in de tuin, een overdekt zwembad, een dubbele lift en een generator in dit project.

Er is slechts één type appartement beschikbaar

3 slaapkamer appartementen zijn 178 m² met een woonkamer, een aparte keuken, een eetkamer, een kleedkamer, een eigen badkamer, een badkamer, een toilet, een kelder en 2 balkons.

Alle appartementen hebben centrale verwarming, een aardgasinfrastructuur, internetaansluiting,TV-satellietsysteem en 2 airconditioning.

Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en betalingsvoorwaarden.

VERKOCHT.

Algemene Kenmerken van 3 Slaapkamer Kwaliteit Appartementen in Trabzon Yomra

SaunaZwembadIn een complexConciergeFitnessOverdekt ParkeerplaatsParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTuinAirconditioningKleedkamerTV SatellietDoucheEn-suite Badkamer InternetBalkonAparte keukenStrand (1-5 km.)Zeezicht
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Appartementen met rijke complexe kenmerken in TrabzonAppartementen met rijke complexe kenmerken in Trabzon25.500 €1+1, 2+1Ortahisar / TrabzonHoogwaardige appartementen op centrale locatie in TrabzonHoogwaardige appartementen op centrale locatie in Trabzon25.500 €1+1, 2+1Ortahisar / TrabzonAdembenemend Zee en Natuurzicht Appartementen in TrabzonAdembenemend Zee en Natuurzicht Appartementen in Trabzon27.700 €1+1, 2+1, 3+1Yalincak / TrabzonGoedkoop Vastgoed in Trabzon met Diverse Appartement OptiesGoedkoop Vastgoed in Trabzon met Diverse Appartement Opties30.500 €1+1, 2+1, 3+1 duplex, 3+1, 4+1Ortahisar / Trabzon