Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

We keep working at home!

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

4 Slaapkamer Appartementen in Trabzon met Keukenapparatuur

4 Slaapkamer Appartementen in Trabzon met Keukenapparatuur, Trabzon / Akcaabat4 Slaapkamer Appartementen in Trabzon met Keukenapparatuur, Trabzon / Akcaabat - video4 Slaapkamer Appartementen in Trabzon met Keukenapparatuur, Trabzon / Akcaabat - video4 Slaapkamer Appartementen in Trabzon met Keukenapparatuur, Interieur Foto-14 Slaapkamer Appartementen in Trabzon met Keukenapparatuur, Interieur Foto-24 Slaapkamer Appartementen in Trabzon met Keukenapparatuur, Interieur Foto-34 Slaapkamer Appartementen in Trabzon met Keukenapparatuur, Interieur Foto-44 Slaapkamer Appartementen in Trabzon met Keukenapparatuur, Interieur Foto-54 Slaapkamer Appartementen in Trabzon met Keukenapparatuur, Interieur Foto-64 Slaapkamer Appartementen in Trabzon met Keukenapparatuur, Interieur Foto-74 Slaapkamer Appartementen in Trabzon met Keukenapparatuur, Interieur Foto-84 Slaapkamer Appartementen in Trabzon met Keukenapparatuur, Interieur Foto-94 Slaapkamer Appartementen in Trabzon met Keukenapparatuur, Interieur Foto-104 Slaapkamer Appartementen in Trabzon met Keukenapparatuur, Interieur Foto-114 Slaapkamer Appartementen in Trabzon met Keukenapparatuur, Interieur Foto-124 Slaapkamer Appartementen in Trabzon met Keukenapparatuur, Interieur Foto-134 Slaapkamer Appartementen in Trabzon met Keukenapparatuur, Interieur Foto-144 Slaapkamer Appartementen in Trabzon met Keukenapparatuur, Interieur Foto-15
Prijs vanaf 74.300 €
 • Algemeen Details
 • ZONDER COMISSIE
 • Trabzon / Akcaabat
 • 210 m²
 • 4+1
 • 2
 • 2
 • 08/2017
 • 6
 • Instapklaar
 • 7 km
 • 700 m
 • 14 km
Immo nr. TRB-044

Top 3 Redenen om te Kopen

 3 airconditioning in de appartementen
 Hoogwaardige materialen
 Dichtbij zee

4 Slaapkamer Appartementen in Trabzon Dichtbij Zee

De belangrijkste factor die van dit luxe woonproject een van de meest waardevolle woningen van Trabzon maakt, is de perfecte locatie van het project. De 4-slaapkamer appartementen zijn gelegen aan een prestigieuze strandweg in Trabzon, bijna op een locatie aan zee. Het is slechts 700 meter van het strand verwijderd. Het is zeer dicht bij strategische gebieden en grote transportcentra om kwaliteit toe te voegen aan uw sociale leven. In een positie om de hele kustlijn te domineren biedt een bevoorrechte levensstijl. Luxe appartementen in Trabzon wachten op huizenkopers met ruime en rijke sociale gebieden, zorgvuldig ontworpen groene gebieden, en moderne architectonische en unieke landschappen die uw levensstandaard zullen veranderen.

Luxe complex ligt op 7 km afstand van het centrum van Trabzon, 14 km van de internationale luchthaven van Trabzon, 11 km van het Forum winkelcentrum, 4 km van het centrum van Akcaabat, 700 m van het strand, 95 km van de Uzungol, 40 km van de Cal grot en 15 km van het Hidirnebi plateau.

Luxe appartementencomplex bestaat uit 2 blokken en in totaal 22 luxe appartementen. Het omplex bezit vele sociale voorzieningen zoals een buiten parkeerplaats, een lift (in elk blok), sauna, fitnesscentrum, een goed ontworpen tuin, conciërge en 24/7 bewakingscamera systeem.

Er is slechts één type appartement beschikbaar in dit complex

4 slaapkamer appartementen zijn 210 m² en bevatten een woonkamer, een separate keuken, een badkamer, een en-suite badkamer, een garderobekamer en 2 balkons.

U kunt appartementen in Trabzon kopen met keukenapparatuur, koelkast, vaatwasser en airconditioning. Bovendien zijn deze appartementen uitgerust met ingeboude verlichting, keramiek met patronen, gesloten glazen balkon, centrale verwarming, en een TV-satellietsysteem.

Algemene Kenmerken van 4 Slaapkamer Appartementen in Trabzon met Keukenapparatuur

Appartement / Trabzon / Akcaabat

SaunaLiftIn een complexConciergeFitnessParkeerplaatsBeveiligingscameraTuinAirconditioningKleedkamerTV SatellietDoucheEn-suite Badkamer KeukenapparatuurInternetBalkonAparte keukenStrand (500-1.000 m.)ZeezichtLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorTrabzon
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs vanaf 74.300 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Trabzon Vastgoed op Populaire Locatie in AkcaabatTrabzon Vastgoed op Populaire Locatie in Akcaabat73.000 €3+1, 4+1Akcaabat / TrabzonGezinsvriendelijk Vastgoed in Trabzon Dichtbij de ZeeGezinsvriendelijk Vastgoed in Trabzon Dichtbij de Zee69.600 €3+1Yomra / TrabzonAan het Strand Trabzon Appartementen in de Centrale LocatieAan het Strand Trabzon Appartementen in de Centrale Locatie74.600 €2+1Sogutlu / TrabzonLuxe Vastgoed aan Trabzon KustwegLuxe Vastgoed aan Trabzon Kustweg77.400 €2+1, 3+1, 4+1Yomra / Trabzon