Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

4 Slaapkamer Vakantievilla's met Zeezicht in Kalkan

4 Slaapkamer Vakantievilla's met Zeezicht in Kalkan, Kalkan / Centrum4 Slaapkamer Vakantievilla's met Zeezicht in Kalkan, Kalkan / Centrum - video4 Slaapkamer Vakantievilla's met Zeezicht in Kalkan, Kalkan / Centrum - video4 Slaapkamer Vakantievilla's met Zeezicht in Kalkan, Kalkan / Centrum - video4 Slaapkamer Vakantievilla's met Zeezicht in Kalkan, Kalkan / Centrum - video4 Slaapkamer Vakantievilla's met Zeezicht in Kalkan, Kalkan / Centrum - video4 Slaapkamer Vakantievilla's met Zeezicht in Kalkan, Kalkan / Centrum - video4 Slaapkamer Vakantievilla's met Zeezicht in Kalkan, Kalkan / Centrum - video4 Slaapkamer Vakantievilla's met Zeezicht in Kalkan, Kalkan / Centrum - video4 Slaapkamer Vakantievilla's met Zeezicht in Kalkan, Kalkan / Centrum - video4 Slaapkamer Vakantievilla's met Zeezicht in Kalkan, Interieur Foto-14 Slaapkamer Vakantievilla's met Zeezicht in Kalkan, Interieur Foto-24 Slaapkamer Vakantievilla's met Zeezicht in Kalkan, Interieur Foto-34 Slaapkamer Vakantievilla's met Zeezicht in Kalkan, Interieur Foto-44 Slaapkamer Vakantievilla's met Zeezicht in Kalkan, Interieur Foto-54 Slaapkamer Vakantievilla's met Zeezicht in Kalkan, Interieur Foto-64 Slaapkamer Vakantievilla's met Zeezicht in Kalkan, Interieur Foto-74 Slaapkamer Vakantievilla's met Zeezicht in Kalkan, Interieur Foto-84 Slaapkamer Vakantievilla's met Zeezicht in Kalkan, Interieur Foto-94 Slaapkamer Vakantievilla's met Zeezicht in Kalkan, Interieur Foto-104 Slaapkamer Vakantievilla's met Zeezicht in Kalkan, Interieur Foto-114 Slaapkamer Vakantievilla's met Zeezicht in Kalkan, Interieur Foto-124 Slaapkamer Vakantievilla's met Zeezicht in Kalkan, Interieur Foto-134 Slaapkamer Vakantievilla's met Zeezicht in Kalkan, Interieur Foto-144 Slaapkamer Vakantievilla's met Zeezicht in Kalkan, Interieur Foto-154 Slaapkamer Vakantievilla's met Zeezicht in Kalkan, Interieur Foto-164 Slaapkamer Vakantievilla's met Zeezicht in Kalkan, Interieur Foto-174 Slaapkamer Vakantievilla's met Zeezicht in Kalkan, Interieur Foto-184 Slaapkamer Vakantievilla's met Zeezicht in Kalkan, Interieur Foto-194 Slaapkamer Vakantievilla's met Zeezicht in Kalkan, Interieur Foto-204 Slaapkamer Vakantievilla's met Zeezicht in Kalkan, Interieur Foto-214 Slaapkamer Vakantievilla's met Zeezicht in Kalkan, Interieur Foto-22
Prijs 777.000 €
 • Algemeen Details
 • 4+1
 • Makelaarskosten 2%
 • Kalkan / Centrum
 • 300 m²
 • 4+1 trp
 • 4
 • 3
 • 2019
 • 3
 • Instapklaar
 • 1 km
 • 1.5 km
 • 155 km
Immo nr. KLN-065

Top 3 Redenen om te Kopen

• Huurgarantie
• Nieuw gebouwd
• Dichtbij het centrum

Zee- en Bergzicht Vrijstaande Villa's met Overloopzwembad in Kaş, Kalkan

Instapklare villa's in Kaş, Kalkan hebben een geweldige locatie met uitzicht op de Middellandse Zee. Kalkan is het beste en meest geprefereerde toeristisch centrum van de stad. Deze regio is beroemd om zijn uitgaansmogelijkheden, stranden, het nachtleven en veel luxe villa's met uitzicht op zee. Elk jaar huren veel buitenlanders en binnenlandse toeristen villa's in Kalkan om vakantie te houden met hun gezin. De investeringswaarde van de regio is dus altijd hoog. Als u wilt investeren, is Kalkan de beste keuze.

Villa's met zee- en bergzicht bieden gemakkelijke toegang tot de vele sociale en lokale voorzieningen. Nieuw gebouwde villa's te koop in Kalkan villa's bevinden zich 1 km naar het centrum, 1,5 km naar de zee en 135 km naar de internationale luchthaven van Dalaman.

Er zijn hier 2 vrijstaande villa's naast elkaar te koop. Elke villa heeft een oppervlakte van 600 m². Deze villa's beschikken over private leefruimtes met inbegrip van de tuin, het overloopzwembad, de ligweide en het ruime terras. Er bevindt zich tevens een binnenzwembad van 150 m² onder het overloopzwembad.

De triplexvilla's met 4 slaapkamers zijn 300 m² en bevatten een woonkamer, een open keuken, een toilet, 4 badkamers, 2 balkons en een terras.

De huurinkomen gegarandeerde triplex villa's zijn uitgerust met een hoog kwalitatief interieur design, inclusief keukenapparatuur, led- en spotverlichting, een stalen deur, grote ramen en balkondeuren die zonlicht doorlaten, zonnepanelen, zonwering en airconditioning.

Opmerking: Tijdens de verkoop wordt de commissie van de makelaar in rekening gebracht door de koper.

Algemene Kenmerken van 4 Slaapkamer Vakantievilla's met Zeezicht in Kalkan

Villas / Kalkan / Centrum

ZwembadTuinAirconditioningRolgordijnenDoucheEn-suite Badkamer KeukenapparatuurBalkonOpen plan keukenStrand (1-5 km.)Zeezicht
Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs 777.000 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Villa Yakut 1Villa Yakut 1748.200 €5+1 triplexCentrum / KalkanVolledig Gemeubileerd Kalkan Huis 250 meter van StrandVolledig Gemeubileerd Kalkan Huis 250 meter van Strand690.700 €5+1 trpCentrum / KalkanPerfect Design Kalkan Villa Loopafstand van het StrandPerfect Design Kalkan Villa Loopafstand van het Strand781.600 €4+1 trpCentrum / KalkanZeezicht Villa in Kalkan met Eigentijds MeubilairZeezicht Villa in Kalkan met Eigentijds Meubilair794.300 €5+1Centrum / Kalkan