Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

8 Verdieping Commercieel Gebouw Hoofdstraat Antalya

8 Verdieping Commercieel Gebouw Hoofdstraat Antalya, Antalya / Centrum
Prijs 567.100 €
  • Algemeen Details
  • ZONDER COMISSIE
  • Antalya / Centrum
  • 1600 m²
  • 2009
  • 8
  • Instapklaar
  • 6 km
  • 14.5 km
Immo nr. TIC-109

Top 3 Redenen om te kopen

• Gelegen in drukste zakenwijk van de stad
• Keuken, lift en administratiekantoren en kantoren van het administratief personeel
• Aande hoofdweg

Oostelijk Georiënteerd Commercieel Gebouw Gelegen in Drukste Zakenwijk van Antalya

Het hele gebouw te koop is gelegen in de drukste zakenwijk van Antalya bekend als Eski Sanayi. Deze regio is een van de meest centrale liggingen van de stad. De regio biedt een breed scala aan sociale voorzieningen van de restaurants, scholen, winkels en banken. Als u in een commercieel vastgoed in Antalya wil investeren, is deze regio de beste keuze om hoge winsten te maken.

8-verdiepingen Antalya commerciëel gebouw op de belangrijkste verkeersader bevindt zich op wandelafstand van winkelcentra, restaurant, transportvoorzieningen zoals taxi en bus, benzinestation, school, bank en nog veel meer. Antalya Bus Terminal is 4 km, Antalya internationale luchthaven ligt op 14,5 km, MarkAntalya winkelcentrum is 2,5 km, Kaleiçi (oude stad) is 4 km en Konyaaltıstrand ligt 6 km van hier vandaan.

1600 m² gebouw trekt de aandacht met zijn glazen gevel. Het gebouw bestaat uit 6 administratieve kantoren op elke verdieping, met uitzondering van de ingang en de dakverdieping. Er bevindt zich een keuken en een ruim terras op de dakverdieping, een toilet op de kantoorverdiepingen, een brandtrap, spotverlichting, 2 eenheden airconditioning in de salon, internetverbinding, infrastructuur voorTV- satelliet en een toegangsdeur met sensor. Er is tevens een 200 m² verhuurbaar verlicht reclamebord op de zijgevel van het gebouw.

Oostelijk-georiënteerd gebouw in Antalya biedt een hoge investeringsmogelijkheid dankzij alle voordelen zoals locatie en faciiiteiten. De geschatte maandelijkse huurinkomsten van het gebouw bedragen tussen 18.000 TL en 20.000 TL.

Algemene Kenmerken van 8 Verdieping Commercieel Gebouw Hoofdstraat Antalya

Commerciële / Antalya / Centrum

LiftAirconditioningTV SatellietDoucheInternetBalkonAparte keukenStadscentrumLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs 567.100 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Commercieel Vastgoed op Centrale Locatie in AntalyaCommercieel Vastgoed op Centrale Locatie in Antalya460.200 €2+1Kaleici / AntalyaHuurinkomstengarantie Commercieel onroerend goed in AntalyaHuurinkomstengarantie Commercieel onroerend goed in Antalya409.400 €Lara / AntalyaInvesteringsvastgoed met hoge signagewaarde in AntalyaInvesteringsvastgoed met hoge signagewaarde in Antalya570.000 €Konyaalti / AntalyaWinkels geschikt voor investeringen in Antalya KaleiciWinkels geschikt voor investeringen in Antalya Kaleici592.900 €Kaleici / Antalya