Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Appartementen met Modern en Kwaliteitsontwerp in Istanbul

Appartementen met Modern en Kwaliteitsontwerp in Istanbul, Istanbul / AvcilarAppartementen met Modern en Kwaliteitsontwerp in Istanbul, Istanbul / Avcilar - videoAppartementen met Modern en Kwaliteitsontwerp in Istanbul, Istanbul / Avcilar - videoAppartementen met Modern en Kwaliteitsontwerp in Istanbul, Istanbul / Avcilar - videoAppartementen met Modern en Kwaliteitsontwerp in Istanbul, Istanbul / Avcilar - videoAppartementen met Modern en Kwaliteitsontwerp in Istanbul, Istanbul / Avcilar - videoAppartementen met Modern en Kwaliteitsontwerp in Istanbul, Istanbul / Avcilar - videoAppartementen met Modern en Kwaliteitsontwerp in Istanbul, Istanbul / Avcilar - videoAppartementen met Modern en Kwaliteitsontwerp in Istanbul, Istanbul / Avcilar - videoAppartementen met Modern en Kwaliteitsontwerp in Istanbul, Istanbul / Avcilar - videoAppartementen met Modern en Kwaliteitsontwerp in Istanbul, Interieur Foto-1Appartementen met Modern en Kwaliteitsontwerp in Istanbul, Interieur Foto-2Appartementen met Modern en Kwaliteitsontwerp in Istanbul, Interieur Foto-3Appartementen met Modern en Kwaliteitsontwerp in Istanbul, Interieur Foto-4Appartementen met Modern en Kwaliteitsontwerp in Istanbul, Interieur Foto-5Appartementen met Modern en Kwaliteitsontwerp in Istanbul, Interieur Foto-6Appartementen met Modern en Kwaliteitsontwerp in Istanbul, Interieur Foto-7Appartementen met Modern en Kwaliteitsontwerp in Istanbul, Interieur Foto-8Appartementen met Modern en Kwaliteitsontwerp in Istanbul, Interieur Foto-9Appartementen met Modern en Kwaliteitsontwerp in Istanbul, Vloer Plannen-1Appartementen met Modern en Kwaliteitsontwerp in Istanbul, Vloer Plannen-2Appartementen met Modern en Kwaliteitsontwerp in Istanbul, Vloer Plannen-3Appartementen met Modern en Kwaliteitsontwerp in Istanbul, Vloer Plannen-4Appartementen met Modern en Kwaliteitsontwerp in Istanbul, Vloer Plannen-5Appartementen met Modern en Kwaliteitsontwerp in Istanbul, Vloer Plannen-6Appartementen met Modern en Kwaliteitsontwerp in Istanbul, Vloer Plannen-7Appartementen met Modern en Kwaliteitsontwerp in Istanbul, Vloer Plannen-8
Prijs vanaf 80.200 €Geverifieerde prijs
 • Algemeen Details
 • 1+1
 • 2+1
 • 3+1
 • 4+1
 • 5+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Istanbul / Avcilar
 • 79 m² - 342 m²
 • 1+1, 2+1, 3+1, 4+2 dp, 5+2 dp
 • 1, 2, 3
 • 1, 2
 • 01/2021
 • 7
 • In opbouw
 • 1.5 km
 • 50 km
Immo nr. IST-426

Top 3 redenen om te kopen

• Loopafstand van winkelcentra, ziekenhuizen, scholen en hotels
• Omringd door wereldmerken
• Grote investeringskans

Moderne Appartementen Dicht bij de Zee in Avcilar, Istanbul

De appartementen bevinden zich in Avcilar, Istanbul. Avcilar biedt gemakkelijke toegang tot bijna alle voorzieningen, evenals transportfaciliteiten. Er zijn veel luxe projecten, winkelcentra, ziekenhuizen, hotels en scholen in de regio. Als u appartementen in Istanbul wilt kopen, is dit project een van de meest geschikte keuzes voor u.

Appartementen te koop in Avcilar Istanbul liggen op loopafstand van de E5 en TEM snelweg, Avcilar zee busstation, winkelcentra en transportfaciliteiten zoals Metrobus en metro. De appartementen liggen ook op 1,5 km van de zee en op 50 km van de luchthaven van Istanbul.

Scholen in de regio: Istanbul Gelişim Universiteit, Istanbul Universiteit Avcılar Campus, Avcılar Doğa College, Avcılar Okyanus College en Private Avcılar Çizgi Technical and Vocational High School.

Ziekenhuizen in de regio: Medicana Avcılar, Vera Medical Center, Avcılar Dental Health Center, Asya Eye Health Center, Avcılar Hospital, Düzey Eye Hospital

Winkelcentra in de regio: Pelican Mall, Torium AVM, Marmara Park en Özdilek Perlavista AVM Home Textil Shop.

Het complex bestaat uit 2 blokken, 124 appartementen en 15 commerciële panden op een perceel van 7.800 m² met uitstekende faciliteiten zoals een binnenzwembad, een lift, sociale ruimtes, een speeltuin, een parkeerplaats binnen en buiten, een sauna, een spa, een stoombad, een Turks bad, sportcentrum, mooi aangelegde tuin, wandelpaden, basketbalveld, supermarkt, 24/7 bewakingscamera en beveiliging.

Soorten appartementen

Appartementen met 1 slaapkamer hebben een woonkamer, een open keuken, een badkamer, een balkon en een inpandig balkon.

2 slaapkamerappartementen hebben een woonkamer, een aparte keuken, een badkamer, een ensuite badkamer, een balkon en 3 inpandige balkons.

3 slaapkamerappartementen hebben een woonkamer, een aparte keuken, een badkamer, een ensuite badkamer, een wasruimte, een balkon en 4 inpandige balkons.

Duplex appartementen met 4 slaapkamers hebben 2 woonkamers, een aparte keuken, een badkamer, een en-suite badkamer, een balkon en 3 gesloten balkons.

Duplex-appartementen met 5 slaapkamers hebben 2 woonkamers, een aparte keuken, een badkamer, een en-suite badkamer, een balkon en 3 gesloten balkons.

Alle appartementen zijn voorzien van cv-installatie, keramiek- en laminaatvloer, airconditioning, keukenapparatuur, douche en stalen deur.

Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en betalingsvoorwaarden.

Algemene Kenmerken van Appartementen met Modern en Kwaliteitsontwerp in Istanbul

Appartement / Istanbul / Avcilar

SaunaLiftZwembadIn een complexFitnessOverdekt ParkeerplaatsParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTurkse BadTuinAirconditioningKleedkamerDoucheEn-suite Badkamer KeukenapparatuurBalkonOpen plan keukenAparte keukenStrand (1-5 km.)StadscentrumLuchthaven (0-50 km.)
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Centraal gelegen woningen in Istanbul KartalCentraal gelegen woningen in Istanbul Kartal79.700 €1+1, 2+1, 3+1, 4+1Kartal / IstanbulAppartementen met zeezicht dicht bij alle voorzieningen in IstanbulAppartementen met zeezicht dicht bij alle voorzieningen in Istanbul79.200 €1+1, 2+1, 3+1Kartal / IstanbulAppartementen in Crown of Istanbul AvcılarAppartementen in Crown of Istanbul Avcılar80.300 €1+1, 2+1Avcilar / IstanbulAppartementen met rijke complexe faciliteiten in IstanbulAppartementen met rijke complexe faciliteiten in Istanbul80.600 €2+1, 3+1, 3+1 dp, 4+1 dpKartal / Istanbul