Bel ons direkt : +90 532 415 55 63

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Goedkoop App. met zicht op park

Goedkoop App. met zicht op park, Antalya / LaraGoedkoop App. met zicht op park, Antalya / Lara - videoGoedkoop App. met zicht op park, Antalya / Lara - videoGoedkoop App. met zicht op park, Antalya / Lara - videoGoedkoop App. met zicht op park, Antalya / Lara - videoGoedkoop App. met zicht op park, Antalya / Lara - videoGoedkoop App. met zicht op park, Antalya / Lara - videoGoedkoop App. met zicht op park, Antalya / Lara - videoGoedkoop App. met zicht op park, Antalya / Lara - videoGoedkoop App. met zicht op park, Antalya / Lara - videoGoedkoop App. met zicht op park, Antalya / Lara - videoGoedkoop App. met zicht op park, Antalya / Lara - videoGoedkoop App. met zicht op park, Antalya / Lara - video
: op aanvraag
  • Algemeen Details
  • Antalya / Lara
  • 175 m²
  • 3+1
  • 2
  • 1
  • 2002
  • 1/5
  • Free
Immo nr. ANT-013

Dit mooie appartement is gelegen in het centrum en heeft Duden uitzicht op het park

In een korte loopafstand, er zijn restaurants, bars, winkels. Dit project zal worden gebouwd met een hoge standaards van de bouw. Dit is 3 slaapkamers appartement 175 m2 met 2 badkamers en een grote balcony.It ligt dicht bij het centrum 300 m en 5 km van Antalya Airport.

Wat elke Eigenaren moet overwegen voordat de beslissing om een huis te verkopen De belangrijkste factor in het verkopen van een huis is de motivatie niveau van de huiseigenaar, omdat het bepaalt of een huis te verkopen zal zijn. Als eigenaar van een pand absoluut moet verkopen, uiteindelijk zal de prijs worden verlaagd tot een marktwaarde die krijgt het huis verkocht. Bij wijze van voorbeeld, een familie die een baan in een ander deel van het land aanvaardt en maakt de verhuizing is meestal een zeer gemotiveerde verkoper. Anderzijds kan een familie een huis in een omgeving wil niet zo gemotiveerd. Voor oprecht gemotiveerd huis verkopers, is het beste advies dat gebaseerd is op onroerend goed marktomstandigheden, en het is het zelfde sinds het internet ging de woning verkoop proces. In de huidige markt waar de prijzen nog steeds dalen, moet u prijs van uw huis om onmiddellijk te verkopen, omdat een verkoop vandaag de dag levert meer dan een verkoop in zes maanden of een jaar.

Dus als u denkt over het verkopen van een eigendom en misschien wilt wachten uit, moet u overwegen hoe lang u bereid bent om gewoon wachten en wat het voordeel zal zijn. Als u het huis niet voor meer dan 5 jaar, moet u overwegen een snelle verkoop. Natuurlijk kan als je het wilt verhuren voor 5 tot 10 jaar en dan te verkopen, wacht een betere optie. Het hangt allemaal af als je denkt dat huizenprijzen hoger zal zijn dan ze nu zijn en hoeveel tijd en geld u zult uitgeven wacht het uit. Thuis waarden zijn gebaseerd op het actuele aanbod van huizen te koop in Turkije, en hoe vastgoed aanbod overeenkomt met het huidige tempo van de vraag. Helaas, er is een onroerend goed vraag en aanbod onbalans die zal duren nog vele jaren, zo naar huis verkopers moeten hun eigen redenen en motivatie vast te stellen voor de verkoop.

Ofwel aantrekkelijk prijs van uw huis, of van plan te wachten op vijf voor zeven jaar een hogere prijs dan de huidige markt zal dragen krijgen. Als u graag te ontmoeten en uw huidige situatie te bespreken met de top home verkopen expert in Turkije, bereikt u onroerend goed in Turkije, die de beste makelaar is in Turkije.

Algemene Kenmerken van Goedkoop App. met zicht op park

ParkeerplaatsTuinDoucheEn-suite Badkamer BalkonAparte keukenLuchthaven (0-50 km.)
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

: op aanvraag

Kostprijs is in Turkse Lira. Prijzen beginnen prijzen. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt.

KRIJG GRATIS BROCHUREKRIJG GRATIS BROCHURE Goedkoop App. met zicht op parkGoedkoop App. met zicht op park
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Centraal Gelegen Goedkope Appartementen in AntalyaCentraal Gelegen Goedkope Appartementen in Antalya28.500 €Std, 1+1, 2+1Centrum / AntalyaAppartementen met Eerlijke Prijzen in KepezAppartementen met Eerlijke Prijzen in Kepez32.500 €1+1, 2+1, 3+1Kepez / AntalyaKepez AppartmentenKepez Appartmenten33.300 €1+1, 2+1, 3+1Kepez / AntalyaAppartementen van Hoge Kwaliteit in Antalya CentrumAppartementen van Hoge Kwaliteit in Antalya Centrum35.800 €2+1, 3+1Centrum / Antalya