Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

A+ Luxe Appartementen aan de Zeekust in Istanbul

A+ Luxe Appartementen aan de Zeekust in Istanbul, Istanbul / FatihA+ Luxe Appartementen aan de Zeekust in Istanbul, Istanbul / Fatih - videoA+ Luxe Appartementen aan de Zeekust in Istanbul, Istanbul / Fatih - videoA+ Luxe Appartementen aan de Zeekust in Istanbul, Istanbul / Fatih - videoA+ Luxe Appartementen aan de Zeekust in Istanbul, Istanbul / Fatih - videoA+ Luxe Appartementen aan de Zeekust in Istanbul, Istanbul / Fatih - videoA+ Luxe Appartementen aan de Zeekust in Istanbul, Istanbul / Fatih - videoA+ Luxe Appartementen aan de Zeekust in Istanbul, Istanbul / Fatih - videoA+ Luxe Appartementen aan de Zeekust in Istanbul, Istanbul / Fatih - videoA+ Luxe Appartementen aan de Zeekust in Istanbul, Istanbul / Fatih - videoA+ Luxe Appartementen aan de Zeekust in Istanbul, Istanbul / Fatih - videoA+ Luxe Appartementen aan de Zeekust in Istanbul, Istanbul / Fatih - videoA+ Luxe Appartementen aan de Zeekust in Istanbul, Interieur Foto-1A+ Luxe Appartementen aan de Zeekust in Istanbul, Interieur Foto-2A+ Luxe Appartementen aan de Zeekust in Istanbul, Interieur Foto-3A+ Luxe Appartementen aan de Zeekust in Istanbul, Interieur Foto-4A+ Luxe Appartementen aan de Zeekust in Istanbul, Interieur Foto-5A+ Luxe Appartementen aan de Zeekust in Istanbul, Interieur Foto-6A+ Luxe Appartementen aan de Zeekust in Istanbul, Interieur Foto-7
Prijs vanaf 228.600 €
 • Algemeen Details
 • 1+1
 • 2+1
 • 3+1
 • 4+1
 • 6+1
 • Istanbul / Fatih
 • 63 m² aan 401 m²
 • 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 6+1
 • 1, 2, 4
 • 1, 2
 • 04/2020
 • 3
 • Onder constructie
 • 3.5 km
 • 12 km
Immo nr. IST-333

Top 3 Redenen om te Kopen

• Overheidsgarantie
• Prachtige locatie op het historische schiereiland
• A-plus normen

Istanbul Appartementen Bieden een Prachtig Werelderfgoed te Midden in de Geschiedenis

Appartementen in Istanbul trekken de aandacht met zijn schitterende locatie in Fatih. Fatih is de meest geprefereerde regio door veel toeristen in de historische regio van Istanbul. Deze regio biedt onderdak aan prachtige paleizen, moskeeën, kerken en fonteinen zoals de Blauwe Moskee, de Basilica Reservoir, het Topkapi paleis en de Hagia Sophia. U vindt veel sociale en lokale voorzieningen, zoals scholen, universiteiten, winkelcentra, openbaar vervoer en ziekenhuizen in de regio.

Appartementen te koop in Istanbul met uitzicht op zee zijn 3,5 km naar Yenikapı veerbootpier, 800 meter naar Marmaray Station, 2 km naar de ingang van de Europese Aziatische tunnel, het dichtstbijzijnde ziekenhuis en universiteit, 2,5 km naar het metrostation, 14 km naar TEM snelweg, 4 km naar E-5 snelweg, 12 km naar de internationale luchthaven Atatürk en 3 km naar het dichtstbijzijnde winkelcentrum.

Ziekenhuizen in de regio: İstanbul Universiteit Cerrahpaşa Faculteit Geneeskunde, Surp Pırgiç Armeens Ziekenhuis, Medisch Park, Prive Fatih-ziekenhuis, Prive Santé Plus Ziekenhuis, Medipol Universiteit Fındıkzade Ziekenhuis, Avrasya Ziekenhuis, Prive Medilife Ziekenhuis en Privé Çapa Ziekenhuis.

Scholen in de regio: Avrupa College, Prive Akasya College, Fono College, Oğuzkaan College, İstanbul Universiteit, Marmara Universiteit, Altınbaş Universiteit, Biruni Universiteit en Girne American Universiteit.

Winkelcentra in de regio: het winkelcentrum Marmara Forum, het outletcentrum Olivium, het winkelcentrum Historia, het winkelcentrum Platform Merter, het winkelcentrum Capacity, het winkelcentrum Galleria, het winkelcentrum Aksaray, het winkelcentrum Modaipek en het winkelcentrum Olvium.

Het laagbouw project voor gemengd gebruik is de belangrijkste van alle symbolische gebouwen op het historische schiereiland. Het project is gebouwd op een terrein van 41.000 m². Het project met 3 verdiepingen bestaat uit 10 blokken waaronder 125 appartementen en 23 commerciële eenheden. Ook zullen sommige gebouwen in het project worden omgevormd tot kantoor en een volledig geïntegreerde hotels. Het langverwachte project biedt een lounge voor bewoners, een speciaal ontworpen landschap van 31.000 m², een merk gym met moderne apparatuur, decoratieve vijvers met waterpartijen, een binnenzwembad, een stoombad, een sauna, uitstekende restaurants en cafés, toegang tot de jachthaven met privéjachten, winkels, binnen- en buitenparkeerplaatsen, wandelpaden en 24-uurs beveiligingsdienst.

Er zijn 9 types appartementen beschikbaar in het complex

1 slaapkamer appartementen ad 63-103 m² met een woonkamer, een open keuken, een badkamer en een balkon.

Appartementen met 2 slaapkamers ad 130-175 m² met een woonkamer, een aparte keuken, een badkamer en een en-suite badkamer. (Sommige van de appartementen met 2 slaapkamers hebben een terras.)

2,5 slaapkamer appartementen ad 144-148 m².

2 slaapkamer duplexen ad 133-136 m² met een woonkamer, een open keuken, een toilet, 1 of 2 eigen badkamers en een terras. (Sommige van de duplexen met 2 slaapkamers hebben een badkamer en een balkon.)

3 slaapkamer appartementen ad 176-242 m² met een woonkamer, een aparte keuken, een toilet, 1 of 3 en-suite badkamers en 1 of 2 balkons. (Sommige van de appartementen met 3 slaapkamers hebben een badkamer en een wasruimte.)

3,5 slaapkamer appartementen ad 237-244 m².

4 slaapkamer appartementen ad 243-319 m² met een woonkamer, een aparte keuken, een toilet, een badkamer, een en-suite badkamer, een wasruimte en een balkon.

4 slaapkamer duplexen ad 247-276 m² met een woonkamer, een aparte keuken, een badkamer, 1 of 3 en-suite badkamers, een kleedkamer, een wasruimte en een terras. (Sommige van de duplexen met 4 slaapkamers hebben een balkon.)

6 slaapkamer duplexen ad 348-401 m² met een woonkamer, een aparte keuken, een toilet, een badkamer, 3 en-suite badkamers, een kleedkamer, een wasruimte, een balkon en een terras.

A+ luxe appartementen bieden een panoramisch uitzicht op de Zee van Marmara. Designer-appartementen bieden ongeëvenaarde woonruimtes in verschillende groottes.

Neem s.v.p. contact met ons op voor beschikbaarheid en betalingsvoorwaarden.

Algemene Kenmerken van A+ Luxe Appartementen aan de Zeekust in Istanbul

Appartement / Istanbul / Fatih

SaunaLiftZwembadIn een complexConciergeFitnessOverdekt ParkeerplaatsParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTuinDoucheEn-suite Badkamer KeukenapparatuurBalkonOpen plan keukenAparte keukenAan het StrandZeezichtStadscentrumLuchthaven (0-50 km.)
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Hedendaagse Appartementen met Uitzicht op de Snelweg in IstanbulHedendaagse Appartementen met Uitzicht op de Snelweg in Istanbul222.800 €1+1, 2+1, 3+1, 4+1Esenyurt / IstanbulLuxe Appartmenten Dichtbij Belangrijkste Punten van IstanbulLuxe Appartmenten Dichtbij Belangrijkste Punten van Istanbul222.800 €1+1 dpAvcilar / IstanbulPrestigieus Istanbul Vastgoed met Home-Office ConceptPrestigieus Istanbul Vastgoed met Home-Office Concept234.600 €1+1Bakirkoy / IstanbulFamiliegeoriënteerde Appartementen in Istanbul KagithaneFamiliegeoriënteerde Appartementen in Istanbul Kagithane246.700 €2+1 dp, 3+1, 5+1 dpKagithane / Istanbul
Werken Bij Ons? Welkom!