Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Aan de Weg Gelegen Commerciële Winkel in Antalya Kepez

Aan de Weg Gelegen Commerciële Winkel in Antalya Kepez, Antalya / KepezAan de Weg Gelegen Commerciële Winkel in Antalya Kepez, Antalya / Kepez - video
Prijs 246.800 €
  • Algemeen Details
  • ZONDER COMISSIE
  • Antalya / Kepez
  • 350 m²
  • 2.5 km
  • 4 km
  • 16 km
Immo nr. TIC-113

Top 3 Reden om te kopen

 Hoge passagewaarde
 Hoge investeringskans
 Dichtbij alle vervoersmogelijkheden

4-Zijdige Commerciële Winkel Biedt Hoge Investeringsmogelijkheid in Kepez, Ulus

Commerciële winkel in Antalya is gevestigd in Kepez, Uluswijk. De winkel te koop ligt aan de drukste straat van Antalya en is gelegen op een transitroute van veel mensen en voertuigen. Deze regio is gemakkelijk bereikbaar dankzij de transportlijnen. Er zijn veel sociale en lokale voorzieningen zoals markten, winkelcentrum, restaurants, postkantoor, vrachtkantoren, banken en geldautomaten. De winkel is geschikt voor het doen van investeringen zoals een restaurant, cafe, markt etc. Als u wilt een commerciële winkel te kopen om te investeren in Antalya van vormt de locatie van deze winkel een niet te missen keuze voor u.

Commerciële winkel te koop in Antalya is 2,5 km naar het centrum van de stad, 2,2 km naar Antalya Bus Station, 150 mt naar de ringweg en het openbaar vervoer, 600 meter naar ÖzdilekPark winkelcentrum en 16 km naar de internationale Antalya luchthaven.

De investeringswinkel is gelegen op de begane grond van het nieuwe wooncomplex en de voordelen van de vele faciliteiten van dit complex. Bovendien zal deze winkel ten dienste staan van de talrijke appartementen en wooncomplexen in de buurt.

De winkel heeft een oppervlakte van 350 m² op de begane grond inclusief de kelderverdieping. Het is zeer geschikt om te gebruiken voor de uitbating van een café, restaurant, winkel, enz. Als u deze winkel aan iemand wilt verhuren, kunt u een goede huuropbrengst verdienen.

Algemene Kenmerken van Aan de Weg Gelegen Commerciële Winkel in Antalya Kepez

Commerciële / Antalya / Kepez

ParkeerplaatsStrand (1-5 km.)Luchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs 246.800 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Commerciële winkel in Turkije met huurinkomsten in Antalya TurkijeCommerciële winkel in Turkije met huurinkomsten in Antalya Turkije227.900 €Centrum / AntalyaCommercieel Vastgoed in KepezCommercieel Vastgoed in Kepez136.300 €Kepez / AntalyaCentraal gelegen commerciële winkel in Antalya, KonyaaltiCentraal gelegen commerciële winkel in Antalya, Konyaalti261.100 €Konyaalti / AntalyaInvesteringsvastgoed in de buurt van de luchthaven in AksuInvesteringsvastgoed in de buurt van de luchthaven in Aksu296.300 €3+1Aksu / Antalya