Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

We keep working at home!

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Aan het Strand Trabzon Appartementen in de Centrale Locatie

Aan het Strand Trabzon Appartementen in de Centrale Locatie, Trabzon / SogutluAan het Strand Trabzon Appartementen in de Centrale Locatie, Trabzon / Sogutlu - videoAan het Strand Trabzon Appartementen in de Centrale Locatie, Trabzon / Sogutlu - videoAan het Strand Trabzon Appartementen in de Centrale Locatie, Trabzon / Sogutlu - videoAan het Strand Trabzon Appartementen in de Centrale Locatie, Trabzon / Sogutlu - videoAan het Strand Trabzon Appartementen in de Centrale Locatie, Trabzon / Sogutlu - videoAan het Strand Trabzon Appartementen in de Centrale Locatie, Bouw Fotos-1Aan het Strand Trabzon Appartementen in de Centrale Locatie, Bouw Fotos-2Aan het Strand Trabzon Appartementen in de Centrale Locatie, Bouw Fotos-3Aan het Strand Trabzon Appartementen in de Centrale Locatie, Bouw Fotos-4Aan het Strand Trabzon Appartementen in de Centrale Locatie, Bouw Fotos-5Aan het Strand Trabzon Appartementen in de Centrale Locatie, Bouw Fotos-6Aan het Strand Trabzon Appartementen in de Centrale Locatie, Bouw Fotos-7Aan het Strand Trabzon Appartementen in de Centrale Locatie, Bouw Fotos-8Aan het Strand Trabzon Appartementen in de Centrale Locatie, Bouw Fotos-9
Prijs vanaf 74.600 €
 • Algemeen Details
 • ZONDER COMISSIE
 • Trabzon / Sogutlu
 • 95 m²
 • 2+1
 • 1
 • 1
 • 08/2017
 • 3
 • Onder constructie
 • 850 mt
 • 100 mt
 • 18 km
Immo nr. TRB-065

Top 3 Redenen om te kopen

• Zee en strand
 Gemakkelijke toegang tot de locatie
 Dichtbij sociale voorzieningen

Frontaal Strand Trabzon Appartementen in het Stadscentrum

De laagbouw aan het strand ligt op een centrale locatie in Söğütlü, Trabzon. Sogutlu bezit een prachtige 2 km lange kustlijn en een prachtige natuur. Deze appartementen zijn ook gelegen aan deze kust en in de prachtige natuur. Het ligt op slechts een paar minuten wandelafstand van alle sociale mogelijkheden zoals school, markt, speeltuinen voor kinderen, wandelpaden langs de kust, ziekenhuizen, banken en bushaltes. Deze appartementen liggen op slechts 100 m van het strand, 850 m van het centrum van Akçaabat, 12 km van het centrum van Trabzon, 17 km van het winkelcentrum Forum, 7 km van het meer van Sera en 18 km van de internationale luchthaven van Trabzon.

Het luxe residentieel gebouw bestaat uit één blok met in totaal 6 appartementen. De entree van het gebouw zal de winkel vormen. Er is een lift, een buiten parkeerplaats, een gemeenschappelijke tuin, een conciërge en een 24/7 bewakingscamerasysteem.

Er zijn 2 types appartementen te koop 

2 slaapkamer appartementen zijn 95 m² groot met een woonkamer, een separate keuken, een badkamer en een balkon.

4 slaapkamer duplex appartementen zijn 180 m² met een woonkamer, een separate keuken, een badkamer ensuite, een badkamer, een balkon en een terras.

Alle appartementen in Trabzon bieden een uitstekend zeezicht. Elk appartement aan het strand te koop in Turkije heeft vloerverwarming, warmte- en geluidsisolatie, internetverbinding infrastructuur en een TV-satellietsysteem.

Algemene Kenmerken van Aan het Strand Trabzon Appartementen in de Centrale Locatie

Appartement / Trabzon / Sogutlu

LiftConciergeParkeerplaatsBeveiligingscameraTuinTV SatellietDoucheEn-suite Badkamer InternetBalkonAparte keukenAan het StrandZeezichtStadscentrumLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorTrabzon
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs vanaf 74.600 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
4 Slaapkamer Appartementen in Trabzon met Keukenapparatuur4 Slaapkamer Appartementen in Trabzon met Keukenapparatuur74.300 €4+1Akcaabat / TrabzonTrabzon Vastgoed op Populaire Locatie in AkcaabatTrabzon Vastgoed op Populaire Locatie in Akcaabat73.000 €3+1, 4+1Akcaabat / TrabzonLuxe Vastgoed aan Trabzon KustwegLuxe Vastgoed aan Trabzon Kustweg77.400 €2+1, 3+1, 4+1Yomra / Trabzon3 Slaapkamer Kwaliteit Appartementen in Trabzon Yomra3 Slaapkamer Kwaliteit Appartementen in Trabzon Yomra77.500 €3+1Yomra / Trabzon