Bel ons direkt : +90 532 415 55 63

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Aantrekkelijk Istanbul Huizen te Koop

Aantrekkelijk Istanbul Huizen te Koop, Istanbul / KucukcekmeceAantrekkelijk Istanbul Huizen te Koop, Istanbul / Kucukcekmece - videoAantrekkelijk Istanbul Huizen te Koop, Istanbul / Kucukcekmece - videoAantrekkelijk Istanbul Huizen te Koop, Istanbul / Kucukcekmece - videoAantrekkelijk Istanbul Huizen te Koop, Istanbul / Kucukcekmece - video
: op aanvraag
 • Algemeen Details
 • Istanbul / Kucukcekmece
 • 135 m² aan 156 m²
 • 3+1
 • 1, 2
 • 1
 • 2008
 • 15
 • UITVERKOCHT
 • 1 km
 • 4 km
 • 20 km
Immo nr. IST-020

Huizen te Koop met Kucukcekmece Meerzicht

Aantrekkelijke Huizen in Istanbul is één van de grootste woon woon project in Turkije. Ultra luxe woningen zijn gelegen in het tweede Bosporus van Istanbul, Bosphorus City. Een van derde Bosporus City, gelegen op een 246.000 m2 bestaan uit groene gebieden. Aantrekkelijke woon-project is gebouwd op stads vernieuwingsperimeter. Het is een aantrekkelijk centrum voor degenen die werkzaam zijn in de nabije conglomeraat en grote bedrijven. Istanbul huizen te koop dicht bij alle vervoer voorzieningen zoals openbaar vervoer, de internationale luchthaven Atatürk en railsystemen. Moderne wooncomplex is buurman naar Tema Istanbul Theme Park en verborgen vogelparadijs aan de Kucukcekmece Lake.

Een leven met uitzicht op groen en aan de Bosporus; die de pracht van paleizen met de moderne architectuur met elkaar verbindt. De luxe woningen hebben veel voorzieningen zoals een zwembad met een prive-strand, overdekt zwembad, sport complex, fitness centrum, steigers, pilates en yoga gebieden, kinderspeelplaatsen, klimwand, wandel-en looproutes, club, amusement centrum, coiffeur, kleuterschool, dansschool, health club, apotheek, Turks bad, sauna, diverse park, 7/24 beveiliging en beveiliging systemen, toegang voor gehandicapten oprit, het lezen van hoeken, planten doolhoven, de muren van water en planten, restautrants, cafes, watervoorziening en een teetuin.

Er is slechts één type woning beschikbaar

3 slaapkamers appartementen zijn 141-205 m2 met aparte keuken, woonkamer, kelder, badkamer, jacuzzi, vloer tuin en zwembad.

Dit huis is UITVERKOCHT.

Algemene Kenmerken van Aantrekkelijk Istanbul Huizen te Koop

SaunaLiftZwembadIn een complexConciergeFitnessOverdekt ParkeerplaatsParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTurkse BadTuinKleedkamerTV SatellietDoucheEn-suite Badkamer BalkonOpen plan keukenAparte keukenLuchthaven (0-50 km.)
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

: op aanvraag

Kostprijs is in Turkse Lira. Prijzen beginnen prijzen. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt.

GA NAAR
TOP
Similar Properties
Luxe Appartementen met Zeezicht en MeerzichtLuxe Appartementen met Zeezicht en Meerzicht41.000 €Std, 1+1, 2+1, 3+1Esenyurt / IstanbulExclusieve Appartementen op een Centrale LocatieExclusieve Appartementen op een Centrale Locatie41.000 €Std, 1+1, 2+1, 3+1Esenyurt / IstanbulBetaalbare Appartementen te KoopBetaalbare Appartementen te Koop41.500 €Std, 1+1, 2+1, 3+1Esenyurt / IstanbulKlaar om te Verhuizen Appartementen te Koop met AfbetalingsplanKlaar om te Verhuizen Appartementen te Koop met Afbetalingsplan41.500 €Std, 1+1, 2+1, 3+1Esenyurt / Istanbul