Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Adembenemend Zee en Natuurzicht Appartementen in Trabzon

Adembenemend Zee en Natuurzicht Appartementen in Trabzon, Trabzon / YalincakAdembenemend Zee en Natuurzicht Appartementen in Trabzon, Trabzon / Yalincak - videoAdembenemend Zee en Natuurzicht Appartementen in Trabzon, Trabzon / Yalincak - videoAdembenemend Zee en Natuurzicht Appartementen in Trabzon, Trabzon / Yalincak - videoAdembenemend Zee en Natuurzicht Appartementen in Trabzon, Trabzon / Yalincak - videoAdembenemend Zee en Natuurzicht Appartementen in Trabzon, Trabzon / Yalincak - videoAdembenemend Zee en Natuurzicht Appartementen in Trabzon, Trabzon / Yalincak - videoAdembenemend Zee en Natuurzicht Appartementen in Trabzon, Trabzon / Yalincak - videoAdembenemend Zee en Natuurzicht Appartementen in Trabzon, Trabzon / Yalincak - videoAdembenemend Zee en Natuurzicht Appartementen in Trabzon, Trabzon / Yalincak - videoAdembenemend Zee en Natuurzicht Appartementen in Trabzon, Interieur Foto-1Adembenemend Zee en Natuurzicht Appartementen in Trabzon, Interieur Foto-2Adembenemend Zee en Natuurzicht Appartementen in Trabzon, Interieur Foto-3Adembenemend Zee en Natuurzicht Appartementen in Trabzon, Interieur Foto-4Adembenemend Zee en Natuurzicht Appartementen in Trabzon, Interieur Foto-5Adembenemend Zee en Natuurzicht Appartementen in Trabzon, Interieur Foto-6Adembenemend Zee en Natuurzicht Appartementen in Trabzon, Interieur Foto-7Adembenemend Zee en Natuurzicht Appartementen in Trabzon, Interieur Foto-8Adembenemend Zee en Natuurzicht Appartementen in Trabzon, Interieur Foto-9Adembenemend Zee en Natuurzicht Appartementen in Trabzon, Interieur Foto-10Adembenemend Zee en Natuurzicht Appartementen in Trabzon, Interieur Foto-11Adembenemend Zee en Natuurzicht Appartementen in Trabzon, Interieur Foto-12Adembenemend Zee en Natuurzicht Appartementen in Trabzon, Interieur Foto-13Adembenemend Zee en Natuurzicht Appartementen in Trabzon, Vloer Plannen-1Adembenemend Zee en Natuurzicht Appartementen in Trabzon, Vloer Plannen-2
Prijs vanaf 27.700 €Geverifieerde prijsPrijs update op 29.12.2020
 • Algemeen Details
 • 1+1
 • 2+1
 • 3+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Trabzon / Yalincak
 • 64 m² - 171 m²
 • 1+1, 2+1, 3+1
 • 1, 2
 • 1, 2
 • 12/2021
 • 7
 • Onder constructie
 • 3 km
 • 1 km
 • 2 km
Immo nr. TRB-035

Top 3 Redenen om te Kopen

• Het grootste project van Trabzon met 110.000 m² en 70% groene ruimte
• Ruime leefruimtes
• Verweven met groen en blauwheid desondanks het project zich in het stadscentrum bevindt

Exclusieve Zeezicht Trabzon Appartementen Dichtbij Luchthaven

Exclusieve appartementen met uitzicht op zee zijn gelegen op een rustige locatie in Trabzon. Trabzon werd de afgelopen jaren populair onder toeristen uit de Golfstaten door zijn prachtige natuur, historisch en cultureel erfgoed, tradities en gebruiken. Vooral Trabzon trekt de belangstelling van toeristen met zijn koele lucht van de bergen en -plateaus, rivieren, regenval en uniek uitzichten. Toeristen getroffen door al deze natuurlijke schoonheid willen er optimaal van genieten door huiseigenaar te worden. Dit luxe wooncomplex ligt temidden van al deze schoonheid en dichtbij de vele sociale voorzieningen. Grote en nieuwe Trabzon appartementen te koop zijn 2,5 km van het winkelcentrum Forum en de haven, 2 km van de internationale luchthaven Trabzon, 2,5 km van de universiteit, 10 km van de picknickplaats, 1 km van het strand en 3 km van het centrum van Trabzon. Tevens liggen deze luxe appartementen op 50 km van het Sumela klooster, op 90 km van het natuurpark Uzungol, op 69 km van Cakirgol en op 55 km van de Calgrot.

Het luxe en groot project bevat 610 elitaire ruime appartementen. Het wooncomplex is gebouwd op een terrein van 110.000 m² en telt 33 blokken. De appartementen met zeezicht bevatten veel sociale voorzieningen om uw leven makkelijker te maken, zoals binnen- en buitenparkeerplaatsen, een grote tuin met een groen gebied, wandelpaden, cafetaria, markt, zithoeken in de tuin, kinderspeelplaatsen, fitnesscentrum, Turks bad, sauna, overdekt zwembad zwembad, religieuze faciliteit, sportgebieden, lift, een goederenlift, een conciërge, 24/7 bewakingscamera-beveiligingssysteem.

Soorten appartementen

1 slaapkamer appartementen met een woonkamer, een open keuken, een badkamer en een balkon.

2 slaapkamer appartementen met een woonkamer, een afzonderlijke keuken, een badkamer, een ensuite badkamer, een garderobekamer en 2 balkons.

3 slaapkamer appartementen met een grote woonkamer, een afzonderlijke keuken, een badkamer, een toilet, een ensuite badkamer, een garderobekamer, een groot balkon met uitzicht op de zee.

Alle appartementen hebben een afzonderlijk verwarmingssysteem met aardgas, internetaansluiting en een TV-satellietsysteem.

*Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en betalingsvoorwaarden

Algemene Kenmerken van Adembenemend Zee en Natuurzicht Appartementen in Trabzon

Appartement / Trabzon / Yalincak

SaunaLiftZwembadIn een complexConciergeFitnessOverdekt ParkeerplaatsParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTennisbaanTurkse BadTuinKleedkamerTV SatellietDoucheBarbequeEn-suite Badkamer InternetBalkonAparte keukenStrand (500-1.000 m.)ZeezichtLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorTrabzon
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

1+1 Appartement27.700 €2+1 Appartement52.100 €3+1 Appartement52.700 €*Prijs update op 29.12.2020 10:47:47

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Appartementen met rijke complexe kenmerken in TrabzonAppartementen met rijke complexe kenmerken in Trabzon25.500 €1+1, 2+1Ortahisar / TrabzonHoogwaardige appartementen op centrale locatie in TrabzonHoogwaardige appartementen op centrale locatie in Trabzon25.500 €1+1, 2+1Ortahisar / TrabzonGoedkoop Vastgoed in Trabzon met Diverse Appartement OptiesGoedkoop Vastgoed in Trabzon met Diverse Appartement Opties30.500 €1+1, 2+1, 3+1 duplex, 3+1, 4+1Ortahisar / TrabzonComfortabele Trabzon Appartementen in Luxe ProjectComfortabele Trabzon Appartementen in Luxe Project32.400 €1+1, 2+1, 3+1, 3+2, 4+1, 4+2Yalincak / Trabzon