Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Adembenemende Appartementen met Zeezicht in Bursa

Adembenemende Appartementen met Zeezicht in Bursa, Bursa / MudanyaAdembenemende Appartementen met Zeezicht in Bursa, Bursa / Mudanya - videoAdembenemende Appartementen met Zeezicht in Bursa, Bursa / Mudanya - videoAdembenemende Appartementen met Zeezicht in Bursa, Bursa / Mudanya - videoAdembenemende Appartementen met Zeezicht in Bursa, Bursa / Mudanya - videoAdembenemende Appartementen met Zeezicht in Bursa, Bursa / Mudanya - videoAdembenemende Appartementen met Zeezicht in Bursa, Bursa / Mudanya - videoAdembenemende Appartementen met Zeezicht in Bursa, Bursa / Mudanya - videoAdembenemende Appartementen met Zeezicht in Bursa, Bursa / Mudanya - videoAdembenemende Appartementen met Zeezicht in Bursa, Bursa / Mudanya - videoAdembenemende Appartementen met Zeezicht in Bursa, Bursa / Mudanya - videoAdembenemende Appartementen met Zeezicht in Bursa, Bursa / Mudanya - videoAdembenemende Appartementen met Zeezicht in Bursa, Bursa / Mudanya - videoAdembenemende Appartementen met Zeezicht in Bursa, Bursa / Mudanya - videoAdembenemende Appartementen met Zeezicht in Bursa, Bursa / Mudanya - videoAdembenemende Appartementen met Zeezicht in Bursa, Bursa / Mudanya - videoAdembenemende Appartementen met Zeezicht in Bursa, Bursa / Mudanya - videoAdembenemende Appartementen met Zeezicht in Bursa, Bursa / Mudanya - videoAdembenemende Appartementen met Zeezicht in Bursa, Bursa / Mudanya - videoAdembenemende Appartementen met Zeezicht in Bursa, Bursa / Mudanya - videoAdembenemende Appartementen met Zeezicht in Bursa, Bursa / Mudanya - videoAdembenemende Appartementen met Zeezicht in Bursa, Interieur Foto-1Adembenemende Appartementen met Zeezicht in Bursa, Interieur Foto-2Adembenemende Appartementen met Zeezicht in Bursa, Interieur Foto-3Adembenemende Appartementen met Zeezicht in Bursa, Interieur Foto-4Adembenemende Appartementen met Zeezicht in Bursa, Interieur Foto-5Adembenemende Appartementen met Zeezicht in Bursa, Interieur Foto-6Adembenemende Appartementen met Zeezicht in Bursa, Interieur Foto-7Adembenemende Appartementen met Zeezicht in Bursa, Interieur Foto-8Adembenemende Appartementen met Zeezicht in Bursa, Interieur Foto-9Adembenemende Appartementen met Zeezicht in Bursa, Interieur Foto-10Adembenemende Appartementen met Zeezicht in Bursa, Interieur Foto-11Adembenemende Appartementen met Zeezicht in Bursa, Interieur Foto-12Adembenemende Appartementen met Zeezicht in Bursa, Interieur Foto-13Adembenemende Appartementen met Zeezicht in Bursa, Interieur Foto-14Adembenemende Appartementen met Zeezicht in Bursa, Interieur Foto-15Adembenemende Appartementen met Zeezicht in Bursa, Interieur Foto-16Adembenemende Appartementen met Zeezicht in Bursa, Interieur Foto-17Adembenemende Appartementen met Zeezicht in Bursa, Interieur Foto-18Adembenemende Appartementen met Zeezicht in Bursa, Interieur Foto-19Adembenemende Appartementen met Zeezicht in Bursa, Interieur Foto-20Adembenemende Appartementen met Zeezicht in Bursa, Interieur Foto-21
Prijs vanaf 81.200 €
 • Algemeen Details
 • 3+1
 • 5+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Bursa / Mudanya
 • 150 m² - 314 m²
 • 3+1, 5+1 dp
 • 2, 3
 • 2
 • 2019
 • 6
 • Klaar om te verhuizen
 • 1 km
 • 1 km
 • 70 km
Immo nr. BRS-056

Top 3 Redenen om te Kopen

• Ononderbroken uitzicht op zee
• Dicht bij het centrum van Mudanya
• Klaar om te verhuizen

Indrukwekkende Bursa-Appartementen te Koop op 1 km van het Strand

Ononderbroken appartementen met zeezicht bevinden zich in Mudanya, Bursa. Het gebied in Bursa staat bekend om zijn kwaliteitsrestaurants, prachtige stranden, hotels en historische gebouwen. Als u een appartement in Bursa wilt kopen, is Mudanya een geweldige optie dicht bij alle voorzieningen, omgeven door groen.

Bursa appartementen te koop zijn gelegen in een centrale wijk, vlakbij de vele sociale en dagelijkse voorzieningen. Appartementen te koop in Bursa zijn 5 minuten naar BUDO Ferry Pier, 10 minuten naar IDO Ferry Pier met de auto. Appartementen met zeezicht te koop liggen op 1 km van het strand en het centrum van Mudanya, 25 km naar het centrum van Bursa, 70 km naar de luchthaven Bursa Yenişehir.

Het wooncomplex omgeven door olijftuinen is gelegen op een terrein van 2500 m² en bestaat uit in totaal 40 appartementen. Het heeft veel voorzieningen, zoals een zwembad, een kinderbad, een goed ontworpen tuin, speeltuinen, een fitnesscentrum, liften en een overdekte parkeerplaats.

Soorten appartementen

3 slaapkamer appartementen.

Duplex appartementen met 3 slaapkamers.

4 slaapkamer duplex appartement.

Duplex appartementen met 5 slaapkamers.

Appartementen te koop in Bursa zijn uitgerust met stalen deur, laminaat en keramische vloeren, garderobe, keukenkasten, garderobekast, dubbele beglazing PVC en airconditioning.

Algemene Kenmerken van Adembenemende Appartementen met Zeezicht in Bursa

Appartement / Bursa / Mudanya

LiftZwembadIn een complexFitnessOverdekt ParkeerplaatsTuinAirconditioningTV SatellietEn-suite Badkamer BalkonAparte keukenStrand (500-1.000 m.)ZeezichtStadscentrum
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorBursa
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

3+1 Appartement81.300 €5+1 Appartement157.500 €*Prijs update op 6.04.2021 12:35:07

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Moderne Appartementen met Kwaliteitsontwerp in Nilufer BursaModerne Appartementen met Kwaliteitsontwerp in Nilufer Bursa77.800 €4+1 dpNilufer / BursaInstapklare Zeezicht Appartementen in Bursa MudanyaInstapklare Zeezicht Appartementen in Bursa Mudanya76.600 €3+1, 5+1 dpMudanya / BursaLuxe vastgoed met Diverse Sociale Voorzieningen in BursaLuxe vastgoed met Diverse Sociale Voorzieningen in Bursa89.800 €2+1, 3+1, 3+1 dp, 4+1, 4+1 dp, 5+1 dp, 6+2 dpOsmangazi / BursaCentraal Vastgoed in Prestigieus Project in Bursa MudanyaCentraal Vastgoed in Prestigieus Project in Bursa Mudanya89.900 €3+1, 3+2 dp, 4+2 dpMudanya / Bursa