Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Advies over het Kopen van een Huis in Turkije

22.9.2017

Advies over het Kopen van een Huis in Turkije

Investeren in een stukje Turkije door het kopen van vastgoed is zo makkelijk als ABC als u zich concentreert op een paar factoren die namelijk zijn; locatie, geld, soort vastgoed en agent.

Locatie is Alles

Terwijl u al heeft besloten op het gebied waar u vastgoed in wilt kopen, is het ook waard om naar de buurt te kijken. Bijvoorbeeld, als u van plan bent om in uw nieuwe huis in Turkije te wonen, zal het hele jaar door een aantal nadelen hebben op het vakantiecomplex dat in de winter afsluit.

Evenzo, als u een koop-aan-verhuur-investering wilt, een afgelegen locatie, weg van het strand, zal uw kansen op het huren van vakantiehuurders verminderen. Kijk wat het gebied biedt met betrekking tot faciliteiten, stranden, wegen, winkels, vermaak en alles wat past bij uw levensstijl, zoals bars, restaurants, sportclubs, enz.

Type Vastgoed en Grootte

Het grootste voordeel van wederverkoop huizen is dat u kunt zien wat u gaat krijgen en heb een goed idee van reparaties nodig, zoals vocht, scheuren, peeling verf of waterdruk. Echter, nieuwe en off-plan eigenschappen lokken ook veel mensen, vanweë hun moderne architectuur en up-to-date functies. Off-plan vastgoed verkopen over het algemeen ook tegen een lagere prijs dan marktwaarde.

Grootte is ook van belang wanneer u de voor- en nadelen van uw toekomstige woning balanseert. Een enkele persoon of oudere echtpaar kan wellicht naar een appartement met een of twee bedden kijken in plaats van een villa, die veel ruimte zal vervallen.

De voordelen van een klein appartement betekent u kunt het snel vergrendelen of verhuren. Kosten en onderhoud zijn makkelijker te hanteren, en in het algemeen kunnen de eigenaren meer uitkomen, omdat hun woningen niet veel onderhoud vereisen. Veel gezinnen kiezen voor duplex appartementen die twee niveaus bedekken. Hun voornaamste voordeel is dat het meer persoonlijke ruimte biedt zonder extra kosten te maken, zoals in een vrijstaande villa.

Vraag jezelf realistisch naar hoeveel kamers je waarschijnlijk wilt gebruiken? Het antwoord is meestal de keuken, de lounge en de slaapkamers, zodat er nog meer opslagruimte wordt. Of vrijstaande of semi-villa's bieden geweldige mogelijkheden om langer te verblijven en u te laten uithalen in de expat levensstijl. De meeste villa's komen met zwembaden, dus factor in dagelijkse onderhoudsbehoeften en maandelijkse kosten.

Ken ook het doel van uw beoogde aankoop. Is uw vastgoed een vakantie haven, een langetermijn tweede woning, een expat haven of een inkomensgenerator?

Heb een Financieel Plan en Beheer het Goed

Het kopen van een huis in Turkije is een grote beslissing, want met deze poging komt de verantwoordelijkheid om uw geld te beheren. Sommige verkopers zijn open voor aanbiedingen op de prijs, maar evenals de kosten van het vastgoed, zijn er extra kosten zoals advocaten, vertalers en belastingen.

Er zijn ook de veranderingen in de valuta omdat alle papierwerk in verband met de aankoop in Turkse lira zal zijn. Erbij blijven uw budget en wees niet verleid met grotere woningen die je echt niet kan veroorloven.

Naast de vastgoed die u koopt, moet u weten wat de lopende kosten zijn. Wanneer u inquire over een van de vastgoed die op onze boeken staan, we nadere informatie over extra kosten geven, hoe u uw valuta omzet tegen gunstige tarieven, evenals de verwachte jaarlijkse lopende kosten.

Bevinding de Recht Vastgoedmakelaar

Voel je niet gehaast om snapbeslissingen te maken bij het kiezen van je makelaar. Zij zullen een van de belangrijkste aankopen van je leven hanteer en dus moet betrouwbaar zijn, attent op uw behoeften, gelicentieerd en zeer bewust van vastgoed wetten in Turkije.

Zijn agenten reageer op uw gesprekken en e-mails? Zullen ze vasthouden aan het budget en de locatie waar u naar vraagt? Zijn ze betrouwbaar? Hier bij Antalya Homes, zijn we dat allemaal en nog veel meer.

We weten dat het kopen van een huis in Turkije een grote beslissing is en de verkoop zal in uw tempo bewegen. Wij bewijzen onze betrouwbaarheid en professionaliteit door klanten getuigenissen. We hebben alle wettelijke certificaties en eisen die Turkse makelaars zouden moeten hebben. Met 5 vestigingen in Turkije en een volledig team van deskundigen en verkooppersoneel, ons record van prestatie is te zien in alle klanten die ons bij ons hebben gekocht.

Wij zullen u niet alleen een eigendom verkopen. Uw toekomstige woning zal passen jouw elke behoefte en binnen uw budget staan. Geef ons call en e-mail ons en spreek met een verkoopagent om meer informatie over het kopen van een huis in Turkije te vinden.

Immo Nieuws1.12.2018
Het Digitale Tijdperk Van de Eigendomsakte Begint in Turkije
12.11.2018
Waarom Luxe Onroerend Goed Internationale Kopers Aantrekt in Kalkan
29.10.2018
'S Werelds Grootste Luchthaven; Int. Luchthaven Istanbul Geopend
1.10.2018
Ons Kantoor in Spanje is Geopend voor Zaken
24.9.2018
Trabzon Homes Kondigd de Opening aan van Eigen Trabzon Homes Website
19.9.2018
Vereenvoudigde regelgeving op weg naar Turks staatsburgerschap
8.8.2018
Tekce Overseas SA Nieuw Lid van de Turkse en Spaanse Kamer van Koophandel
1.8.2018
Uitstekende Redenen om Onroerend Goed in Antalya te kopen
LEES ALLE NIEUWS
GA NAAR
TOP
Werken Bij Ons? Welkom!