Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Akker Grond Geschikt voor Bouw in Konyaalti Antalya

Akker Grond Geschikt voor Bouw in Konyaalti Antalya, Antalya / KonyaaltiAkker Grond Geschikt voor Bouw in Konyaalti Antalya, Antalya / Konyaalti - videoAkker Grond Geschikt voor Bouw in Konyaalti Antalya, Antalya / Konyaalti - videoAkker Grond Geschikt voor Bouw in Konyaalti Antalya, Antalya / Konyaalti - videoAkker Grond Geschikt voor Bouw in Konyaalti Antalya, Antalya / Konyaalti - videoAkker Grond Geschikt voor Bouw in Konyaalti Antalya, Antalya / Konyaalti - videoAkker Grond Geschikt voor Bouw in Konyaalti Antalya, Antalya / Konyaalti - videoAkker Grond Geschikt voor Bouw in Konyaalti Antalya, Antalya / Konyaalti - videoAkker Grond Geschikt voor Bouw in Konyaalti Antalya, Antalya / Konyaalti - videoAkker Grond Geschikt voor Bouw in Konyaalti Antalya, Antalya / Konyaalti - videoAkker Grond Geschikt voor Bouw in Konyaalti Antalya, Antalya / Konyaalti - videoAkker Grond Geschikt voor Bouw in Konyaalti Antalya, Antalya / Konyaalti - video
Prijs 63.700 €
  • Algemeen Details
  • Makelaarskosten 2%
  • Antalya / Konyaalti
  • 746 m²
  • 28 km
  • 19 km
  • 40 km
Immo nr. ARSA-110

Top 3 Redenen om te Kopen

• Gedeeltelijk uitzicht op zee hebben en verweven zijn met de natuur
• Geschikt voor het bouwen van een tuinhuis
• Elektriciteits- en waterinfrastructuur zijn aanwezig

Ruime Landbouwgrond van 746 m² te Koop in Antalya

Het akkerland van 746 m² bevindt zich in Konyaalti, Antalya. De regio is verweven met de natuur en geschikt voor rendabele investeringsdoeleinden. Als u erover nadenkt om grond te kopen in Antalya, Turkije om te investeren, dan is het akkerland de beste keuze voor u.

Het akkerland ligt op 19 km van het Konyaalti-strand, 28 km naar het centrum van Antalya en 40 km naar de internationale luchthaven van Antalya.

Grond in Antalya heeft een gratis irrigatiemogelijkheid, 30 volgroeide bomen en camelia's. De akkerland is geschikt voor 150 m² bebouwing. Om toe te voegen, is er een tuinhuis van 40 m² dat gerenoveerd moet worden en klaar is om elektriciteits- en waterleidingen te installeren.

Let op: Het veld heeft 2 eigendomsbewijzen die in volgorde 373,06 en 372,84 m² zijn.

Opmerking: Tijdens de verkoop wordt de commissie van de makelaar in rekening gebracht door de koper.

Algemene Kenmerken van Akker Grond Geschikt voor Bouw in Konyaalti Antalya

Land / Antalya / Konyaalti

Luchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs 63.700 €*Prijs update op 9.9.2020 14:09:30

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Investeringsmogelijkheid in Antalya Grondstuk aan WegInvesteringsmogelijkheid in Antalya Grondstuk aan Weg53.500 €Aksu / AntalyaInvestering Landbouwgronden in Konyaalti HisarcandirInvestering Landbouwgronden in Konyaalti Hisarcandir47.800 €Konyaalti / AntalyaVillaland in Rustige Wijk Kepez|AntalyaVillaland in Rustige Wijk Kepez|Antalya85.000 €Kepez / AntalyaInvesterings Grond Omgeven door Bos in Kumluca AntalyaInvesterings Grond Omgeven door Bos in Kumluca Antalya95.600 €Kumluca / Antalya