Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Alanya appartementen in complex met uitzicht op de natuur

Alanya appartementen in complex met uitzicht op de natuur, Alanya / ObaAlanya appartementen in complex met uitzicht op de natuur, Alanya / Oba - videoAlanya appartementen in complex met uitzicht op de natuur, Alanya / Oba - videoAlanya appartementen in complex met uitzicht op de natuur, Alanya / Oba - videoAlanya appartementen in complex met uitzicht op de natuur, Alanya / Oba - videoAlanya appartementen in complex met uitzicht op de natuur, Alanya / Oba - videoAlanya appartementen in complex met uitzicht op de natuur, Alanya / Oba - videoAlanya appartementen in complex met uitzicht op de natuur, Alanya / Oba - videoAlanya appartementen in complex met uitzicht op de natuur, Alanya / Oba - videoAlanya appartementen in complex met uitzicht op de natuur, Alanya / Oba - videoAlanya appartementen in complex met uitzicht op de natuur, Alanya / Oba - videoAlanya appartementen in complex met uitzicht op de natuur, Alanya / Oba - videoAlanya appartementen in complex met uitzicht op de natuur, Alanya / Oba - videoAlanya appartementen in complex met uitzicht op de natuur, Interieur Foto-1Alanya appartementen in complex met uitzicht op de natuur, Interieur Foto-2Alanya appartementen in complex met uitzicht op de natuur, Interieur Foto-3Alanya appartementen in complex met uitzicht op de natuur, Interieur Foto-4Alanya appartementen in complex met uitzicht op de natuur, Interieur Foto-5Alanya appartementen in complex met uitzicht op de natuur, Interieur Foto-6Alanya appartementen in complex met uitzicht op de natuur, Interieur Foto-7Alanya appartementen in complex met uitzicht op de natuur, Interieur Foto-8Alanya appartementen in complex met uitzicht op de natuur, Interieur Foto-9Alanya appartementen in complex met uitzicht op de natuur, Interieur Foto-10Alanya appartementen in complex met uitzicht op de natuur, Interieur Foto-11
Prijs vanaf 43.000 €
 • Algemeen Details
 • 1+1
 • 2+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Alanya / Oba
 • 47,5 m² - 147 m²
 • 1+1, 2+1, 2+1 pnt
 • 1, 2, 3
 • 1, 2
 • 05/2022
 • 5
 • In opbouw
 • 4 km
 • 4 km
 • 40 km
Immo nr. AYT-2034

Top 3 redenen om te kopen

• Uitzicht op zee, bergen en stad
• Betaalbare prijzen in een prestigieus complex
• Stadsleven verweven met de natuur

Luxe appartementen te koop op loopafstand van alle voorzieningen in Alanya

De appartementen die verweven zijn met de natuur zijn gelegen in Oba, een ontwikkelingsgebied van Alanya. Appartementen te koop in Alanya liggen dicht bij de cafés, restaurants, bushaltes, pubs, ziekenhuizen, apotheken en stranden. Luxe appartementen te koop zijn 4 km naar het strand en het centrum van Alanya, en 40 km naar de luchthaven Alanya Gazipaşa.

Het wooncomplex bestaat uit 3 blokken met in totaal 5 verdiepingen en 124 appartementen. Het biedt veel gemeenschappelijke faciliteiten zoals binnen- en buitenzwembaden, poolbar, SPA, Turks stoombad, bioscoopzaal, café, binnen- en buitenspeeltuinen, stoombad en 24/7 beveiligingscamerasystemen.

Soorten appartementen

Appartementen met 1 slaapkamer hebben een woonkamer, een open keuken, een badkamer en een balkon.

Appartementen met 2 slaapkamers hebben een woonkamer, een open keuken, een badkamer en een balkon. (Sommige hebben een terras en 2 of 3 badkamers.)

Loft-flats met 2 slaapkamers hebben een woonkamer, een aparte keuken, 2 badkamers en een terras.

Appartementen in Alanya hebben keramische vloeren in het toilet, de badkamer en de keuken, spotverlichting in de woonkamer en hal, MDF LAM keukenkasten, granieten bekleding op de keukenbank. Luxe appartementen zijn uitgerust met een TV-satellietsysteem, dubbele PVC-beglazing en een video-intercomsysteem.

Algemene Kenmerken van Alanya appartementen in complex met uitzicht op de natuur

Appartement / Alanya / Oba

SaunaLiftZwembadIn een complexParkeerplaatsBeveiligingscameraTurkse BadTuinTV SatellietDoucheBalkonOpen plan keukenAparte keukenStrand (1-5 km.)ZeezichtLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorAlanya
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

1+1 Appartement43.000 €2+1 Appartement59.000 €*Prijs update op 18.02.2021 16:24:07

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Nieuwe Appartementen Verweven met de Natuur in AlanyaNieuwe Appartementen Verweven met de Natuur in Alanya42.500 €1+1Avsallar / AlanyaAppartementen in Alanya 200 meter van Mahmutlar CenterAppartementen in Alanya 200 meter van Mahmutlar Center42.500 €1+1, 2+1 dp, 3+1 dpMahmutlar / AlanyaKwaliteits Appartementen op 750 m van het Strand in AlanyaKwaliteits Appartementen op 750 m van het Strand in Alanya44.000 €Std, 1+1Avsallar / AlanyaGloednieuwe appartementen in Alanya dichtbij alle voorzieningenGloednieuwe appartementen in Alanya dichtbij alle voorzieningen45.000 €1+1, 2+1, 3+1Oba / Alanya