Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Altijd in de Mode: Turkse Vastgoedmarkt

8.11.2019

Turkije, Istanbul

Turkije blijft ongetwijfeld een van de hot spots van de vastgoedverkoop. Deze omstandigheden zetten de economen ertoe aan na te gaan of deze intense economische activiteit van de vastgoedmarkt voortkomt uit de vraag van lokale of buitenlandse klanten. Na een grondige analyse van het klantenprofiel in de Turkse vastgoedverkoop, werd vastgesteld dat beide partijen gelijke tred houden.

Top Steden om een Eigendom te Kopen: İstanbul, Antalya, Ankara, Bursa en Trabzon

Volgens de meest recent verkregen informatie zijn de eerste vijf toonaangevende investeringsbestemmingen in Turkije : İstanbul, Antalya, Ankara, Bursa en Trabzon. Deze steden vallen in de smaak door hun natuurlijke schoonheden en de geavanceerde levensstandaard vooral bij buitenlandse kopers , voornamelijk afkomstig uit landen van het Midden-Oosten, zoals Jemen, Saudi-Arabië en Qatar. Na deze koplopers stellen we tevens een gestage groei vast van de vraag naar Turks vastgoed, afkomstig van Russische en Europese klanten. Bovendien zijn er tevens lokale klanten op zoek naar onroerend goed in Turkije.

De Turkse Markt kan Makkelijk Voldoen aan de Wensen van de Kopers

Als we kijken naar de algemene wensen van beide partijen, is het uiteraard gebruikelijk om een eigendom te kopen met een kwalitatief verzekeringscertificaat en aan de beste prijs.

De afhandeling van het volledige papierwerk en andere taken wordt waargenomen door betrouwbare makelaars. Door de nieuwe grondwetswijzigingen aangaande het verkrijgen van het staatsburgerschap in Turkije, via aankoop van een eigendom of een investering ter waarde van 250.000 dollar of meer, wordt er een extra kans gecreëerd voor kopers. Vooral buitenlandse klanten, die problemen hebben in eigen land wegens economische instabiliteit of interne conflicten, gaan op zoek naar een permanente verblijfplaats en vragen het staatsburgerschap in Turkije aan.

De Eenvoudigste Manier om Turks staatsburgerschap Aan te Vragen door middel van Investering

Turkse Burgerschap Eisen

Als het gaat om Turks staatsburgerschap, kunnen klanten ervan uitgaan dat het een moeilijk proces is maar met een ervaren agent, is dit niet zo. Bijvoorbeeld, Antalya Homes biedt u een bezichtigingtour voor de eigendommen gekozen op basis van uw wensen.
Na ondertekening van een overeenkomst en het doen van een aanbetaling, kunt u uw eigendomsakte (TAPU) ontvangen. Na het voltooïen van de juridische procedures, vraagt u de Turkse nationaliteit aan op basis van de gedane investering.

Wij garanderen u een volledige juridische ondersteuning door de ervaren bedrijfsjuristen van Antalya Homes. Het enige wat u hoeft te doen, is om te dromen van uw toekomstige dagen die u gaat doorbrengen in Turkije.

Betrouwbare Aankoop van Vastgoed via een Professionele Vastgoedmakelaar

In het geval u niet met betrouwbare vastgoedmakelaars werkt, loopt u het risico geconfronteerd te worden met mogelijke pogingen tot fraude gedurende dit verwervingsproces. Ter illustratie, vastgoedfraudeurs proberen soms om gehypothekeerde appartementen of eigendommen van slechte kwaliteit te verkopen. U kan echter deze vorm van oplichting via valse voorwendselen vermijden door gebruik te maken van een ervaren agent.

Antalya Homes biedt u betrouwbare vastgoeddiensten geleverd door een professioneel team en dit reeds sinds 2004. Gedurende de tijd dat u met ons in contact staat, is het enige probleem dat u hoeft te beslissen over waar u een Instagramfoto gaat nemen temidden van al de natuurlijke schoonheid die ons land te bieden heeft.

Meer informatie over het Kopen van Eigendom in Turkije

De Beste Plaats om Vastgoed in Turkije te kopen: Wij beschreven populaire plaatsen die de buitenlandse markt naar Turkije's vastgoed markt aansturen.

Is het Kopen van Vastgoed in Turkije een Goede Investering: Wij onderzoeken de Turkse onroerend goed markt voor u om alle mogelijk vraagtekens weg te nemen.

Uitstekende Redenen om Eigendom te Kopen in Antalya: Na het lezen van deze overtuigende redenen, moet u klaar zijn om een eigendom in Antalya te kopen.

Immo Nieuws13.04.2021
Frauduleuze methoden van Turks staatsburgerschap worden opgespoord
1.04.2021
Nieuwe Generatie Winstgevende Vastgoedinvesteringen: UNIVA Studentenhuisvesting
3.03.2021
Spain Homes is nu online met zijn vernieuwde gezicht!
16.02.2021
Buitenlandse investeerders willen hun vastgoed in Turkije houden!
4.02.2021
Bitcoin piekte, winst gerealiseerd in onroerend goed
28.12.2020
De vastgoed koopsgids: Istanbul in 6 talen is gelanceerd
11.11.2020
Het Covid-19-Vaccin is Klaar met de Bijdrage van Turkse Wetenschappers in Duitsland
19.09.2020
U kunt een woning kopen met cryptovaluta met slechts één klik
LEES ALLE NIEUWS
GA NAAR
TOP