Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Ankara onroerend goed met investeringsverzekering

Ankara onroerend goed met investeringsverzekering, Ankara / AltindagAnkara onroerend goed met investeringsverzekering, Ankara / Altindag - videoAnkara onroerend goed met investeringsverzekering, Ankara / Altindag - videoAnkara onroerend goed met investeringsverzekering, Ankara / Altindag - videoAnkara onroerend goed met investeringsverzekering, Ankara / Altindag - videoAnkara onroerend goed met investeringsverzekering, Ankara / Altindag - videoAnkara onroerend goed met investeringsverzekering, Ankara / Altindag - videoAnkara onroerend goed met investeringsverzekering, Ankara / Altindag - videoAnkara onroerend goed met investeringsverzekering, Ankara / Altindag - videoAnkara onroerend goed met investeringsverzekering, Ankara / Altindag - videoAnkara onroerend goed met investeringsverzekering, Ankara / Altindag - videoAnkara onroerend goed met investeringsverzekering, Ankara / Altindag - videoAnkara onroerend goed met investeringsverzekering, Ankara / Altindag - videoAnkara onroerend goed met investeringsverzekering, Ankara / Altindag - videoAnkara onroerend goed met investeringsverzekering, Ankara / Altindag - videoAnkara onroerend goed met investeringsverzekering, Ankara / Altindag - videoAnkara onroerend goed met investeringsverzekering, Ankara / Altindag - videoAnkara onroerend goed met investeringsverzekering, Bouw Fotos-1Ankara onroerend goed met investeringsverzekering, Bouw Fotos-2Ankara onroerend goed met investeringsverzekering, Bouw Fotos-3
Prijs vanaf 66.300 €
  • Algemeen Details
  • ZONDER COMISSIE
  • Ankara / Altindag
  • 79 m² - 286 m²
  • 12/2023
  • 41
  • In opbouw
  • 25 km
Immo nr. ESB-0020

Top 3 redenen om te kopen

• Alle investeringen van het project zijn verzekerd met de dienst "Gebouw Voltooiingsverzekering".
• Een van de meest centrale locaties in de stad
• Voordelige investeringsmogelijkheid

Investering Luxe onroerend goed in Ankara op een van de meest centrale locaties in de stad

Het onroerend goed te koop bevindt zich in Ankara, Altındağ. Gelegen in een zeer gewild commercieel en vestigingsgebied in de wijk İskitler, ligt het onroerend goed op loopafstand van alle dagelijkse en sociale voorzieningen zoals markten, winkelcentra, openbare bazaar, banken, ziekenhuizen, scholen, woningen, banken, cafés en restaurants. Het luxe onroerend goed van Ankara ligt op 150 meter van het metrostation, 1,6 km van het Ankara Jeugdpark, 2 km van het treinstation van Ankara, 4 km van Kızılay, 8 km van Çankaya Atakule en 25 km van de internationale luchthaven van Esenboğa.

VIP wooncomplex heeft een terrein van 157.000 m². Op de begane grond van het wooncomplex bevindt zich een winkelcentrum met wereldberoemde merken met een oppervlakte van 28.000 m², waaronder een openluchtbioscoop. Het wooncomplex biedt ook een overdekte parkeerplaats, 24/7 beveiliging, receptie, vloertuinen, fitnessruimte, spa en Turks bad, stomerij, schoenpoetser, conferentie-en vergaderruimten, centrale camerakamer, lobby, conciërge en elektronische toegangssystemen .

Het onroerend goed in het complex varieert van 79 m² tot 286 m² en wordt in casco-status opgeleverd, zonder de binnenmuren, zodat de eigenaren zoveel slaapkamers kunnen toevoegen als ze willen. Het onroerend goed heeft de nodige vergunningen om te worden gebruikt als kantoor of woning, afhankelijk van de keuze van de eigenaar.

Opmerking: Het complex biedt de investeerders een "Gebouw Voltooiingsverzekering", een garantiesysteem dat de investering van de eigenaren verzekert in geval van faillissement van de projecteigenaar of het niet tijdig opleveren van het project. Als dit gebeurt, zorgt de verzekeringsmaatschappij voor de voltooiing van het gebouw of het recupereren van besparingen, waardoor de middelen worden beschermd, vooral voor investeerders.

Algemene Kenmerken van Ankara onroerend goed met investeringsverzekering

Appartement / Ankara / Altindag

LiftIn een complexOverdekt ParkeerplaatsBeveiligingscameraTuinBalkonLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs vanaf 66.300 €*Prijs update op 4.06.2021 09:46:58

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Natuurzicht Vastgoed in Ankara Turkije in een luxe complexNatuurzicht Vastgoed in Ankara Turkije in een luxe complex66.500 €1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1Cankaya / AnkaraModerne appartementen in een luxe complex in AnkaraModerne appartementen in een luxe complex in Ankara68.700 €2+1, 3+1Yenimahalle / AnkaraAppartement in een groenvriendelijk complex in AnkaraAppartement in een groenvriendelijk complex in Ankara71.700 €4+1Etimesgut / AnkaraComfortabele woningen in een complex met bazaar in AnkaraComfortabele woningen in een complex met bazaar in Ankara74.500 €1+1, 2+1, 2,5+1, 3+1, 4,5+1Cankaya / Ankara