Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Antalya appartementen in een complex met een overdekte parkeerplaats

Antalya appartementen in een complex met een overdekte parkeerplaats, Antalya / KonyaaltiAntalya appartementen in een complex met een overdekte parkeerplaats, Antalya / Konyaalti - videoAntalya appartementen in een complex met een overdekte parkeerplaats, Antalya / Konyaalti - videoAntalya appartementen in een complex met een overdekte parkeerplaats, Antalya / Konyaalti - videoAntalya appartementen in een complex met een overdekte parkeerplaats, Antalya / Konyaalti - videoAntalya appartementen in een complex met een overdekte parkeerplaats, Antalya / Konyaalti - videoAntalya appartementen in een complex met een overdekte parkeerplaats, Bouw Fotos-1Antalya appartementen in een complex met een overdekte parkeerplaats, Bouw Fotos-2Antalya appartementen in een complex met een overdekte parkeerplaats, Bouw Fotos-3Antalya appartementen in een complex met een overdekte parkeerplaats, Vloer Plannen-1
Prijs vanaf 51.400 €
 • Algemeen Details
 • 1+1
 • 3+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Antalya / Konyaalti
 • 45 m² - 110 m²
 • 1+1, 3+1 dp
 • 1, 2
 • 1, 2
 • 01/2022
 • 8
 • In opbouw
 • 14 km
 • 3 km
 • 27 km
Immo nr. AYT-2002

Nieuwe appartementen met balkons op een gunstige locatie dicht bij de zee in Antalya

Appartementen te koop zijn gelegen in de wijk Sarisu in de wijk Konyaalti in Antalya. Sarısu, een van de snelst ontwikkelende wijken van het Konyaaltı-district, trekt veel vraag van investeerders door de nabijheid van de zee en sociale voorzieningen, rustige sfeer en prachtige natuur- en berggezichten. Appartementen in Antalya liggen op 500 m van Metro GrossMarket, 3 km van Sarısu Beach en Tünektepe kabelbaan, 8 km tot 5M Migros Shopping Mall, 14 km naar het stadscentrum en 27 km naar Antalya Airport.

Het wooncomplex is gebouwd op een terrein van 2.038 m² en bestaat uit 105 appartementen met 1+1, 2+1 duplex en 3+1 duplex types in het 8 verdiepingen tellende enkele blok. Het complex heeft een mooi aangelegde tuin, parkeergarage, zwembad, speeltuin, zitgedeeltes, automatisch irrigatiesysteem, sauna, fitnessruimte, Turks stoombad, 24/7 bewaking en beveiligingscamerasystemen.

Soorten appartementen

Appartementen met 1 slaapkamer hebben een woonkamer, een open keuken, een badkamer en een balkon.

Duplex appartement met 3 slaapkamers heeft een woonkamer, een open keuken, een badkamer, een toilet, een balkon en een terras.

Nieuwe appartementen te koop in Antalya zijn uitgerust met luxe voorzieningen zoals stalen deur, video-intercomsysteem, centraal satellietsysteem, verborgen sluitersysteem, PVC-schrijnwerkerij, keukenapparatuur, airconditioninginfrastructuur, airconditioningbalkon, douchecabine en garderobe.

Algemene Kenmerken van Antalya appartementen in een complex met een overdekte parkeerplaats

Appartement / Antalya / Konyaalti

SaunaLiftZwembadIn een complexFitnessOverdekt ParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTurkse BadTuinAirconditioningRolgordijnenTV SatellietDoucheKeukenapparatuurInternetBalkonOpen plan keukenStrand (1-5 km.)Luchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

1+1 Appartement51.400 €3+1 Appartement99.600 €*Prijs update op 30.01.2021 13:53:55

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Luxe investeringsappartementen dichtbij luchthaven in AntalyaLuxe investeringsappartementen dichtbij luchthaven in Antalya49.900 €1+1, 2+1Aksu / AntalyaRuime appartementen dicht bij sociale voorzieningen in KepezRuime appartementen dicht bij sociale voorzieningen in Kepez48.800 €3+1 Kepez / AntalyaNieuwe appartementen in complex dichtbij zee in Konyaalti AntalyaNieuwe appartementen in complex dichtbij zee in Konyaalti Antalya53.900 €1+1, 2+1 dpKonyaalti / AntalyaTussenverdieping appartement te koop in complex in Kepez AntalyaTussenverdieping appartement te koop in complex in Kepez Antalya53.900 €2+1Kepez / Antalya