Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Antalya-appartementen met een aparte keuken in Kızılarık

Antalya-appartementen met een aparte keuken in Kızılarık, Antalya / CentrumAntalya-appartementen met een aparte keuken in Kızılarık, Antalya / Centrum - videoAntalya-appartementen met een aparte keuken in Kızılarık, Antalya / Centrum - videoAntalya-appartementen met een aparte keuken in Kızılarık, Antalya / Centrum - videoAntalya-appartementen met een aparte keuken in Kızılarık, Antalya / Centrum - videoAntalya-appartementen met een aparte keuken in Kızılarık, Antalya / Centrum - videoAntalya-appartementen met een aparte keuken in Kızılarık, Antalya / Centrum - videoAntalya-appartementen met een aparte keuken in Kızılarık, Antalya / Centrum - videoAntalya-appartementen met een aparte keuken in Kızılarık, Antalya / Centrum - videoAntalya-appartementen met een aparte keuken in Kızılarık, Interieur Foto-1Antalya-appartementen met een aparte keuken in Kızılarık, Interieur Foto-2Antalya-appartementen met een aparte keuken in Kızılarık, Interieur Foto-3Antalya-appartementen met een aparte keuken in Kızılarık, Interieur Foto-4Antalya-appartementen met een aparte keuken in Kızılarık, Interieur Foto-5Antalya-appartementen met een aparte keuken in Kızılarık, Interieur Foto-6Antalya-appartementen met een aparte keuken in Kızılarık, Interieur Foto-7Antalya-appartementen met een aparte keuken in Kızılarık, Interieur Foto-8Antalya-appartementen met een aparte keuken in Kızılarık, Interieur Foto-9Antalya-appartementen met een aparte keuken in Kızılarık, Interieur Foto-10Antalya-appartementen met een aparte keuken in Kızılarık, Interieur Foto-11Antalya-appartementen met een aparte keuken in Kızılarık, Interieur Foto-12Antalya-appartementen met een aparte keuken in Kızılarık, Interieur Foto-13Antalya-appartementen met een aparte keuken in Kızılarık, Interieur Foto-14Antalya-appartementen met een aparte keuken in Kızılarık, Interieur Foto-15Antalya-appartementen met een aparte keuken in Kızılarık, Interieur Foto-16Antalya-appartementen met een aparte keuken in Kızılarık, Interieur Foto-17
Prijs 60.000 €
 • Algemeen Details
 • 2+1
 • Makelaarskosten 2%
 • Antalya / Centrum
 • 105 m²
 • 2+1
 • 1
 • 1
 • 4
 • Klaar om te verhuizen
 • 3 km
 • 4 klm
 • 12.5 km
Immo nr. AYT-2054

Top 3 redenen om te kopen

• Aparte keuken
• Dicht bij sociale voorzieningen
• Moderne en nieuwe eigendommen

Centraal gelegen sleutelklare nieuwe Antalya-appartementen in Kızılarık Muratpaşa

Instapklare appartementen bevinden zich in Muratpaşa, de wijk Kızılarık. De flats liggen dicht bij alle dagelijkse en sociale voorzieningen zoals markten, winkelcentra, moskeeën, kapsalons, parken, scholen, ziekenhuizen, geldautomaten, bazaar en haltes van het openbaar vervoer. De nieuwe appartementen van Antalya liggen op 3 km van het stadscentrum, 4 km naar het dichtstbijzijnde strand, 4,5 km naar Kaleiçi (oude stad) en 12,5 km naar de internationale luchthaven van Antalya.

Het wooncomplex bestaat uit één blok met in totaal 10 appartementen. Het complex heeft een lift, een parkeerplaats, een met een wachtwoord beveiligde ingang en 24/7 beveiligingscamerasystemen.

Soorten flats

Appartementen met 2 slaapkamers hebben een woonkamer, een aparte keuken, een badkamer en een balkon.

Instapklare appartementen hebben een stalen deur, keukenapparatuur, garderobe, automatisch zonweringsysteem, glasvezelinternetinfrastructuur, spot- en ledverlichting, aardgasinfrastructuur, douchecabine en TV-satellietsysteem.

Opmerking: Tijdens de verkoop wordt de commissie van de makelaar in rekening gebracht door de koper.

Algemene Kenmerken van Antalya-appartementen met een aparte keuken in Kızılarık

Appartement / Antalya / Centrum

LiftParkeerplaatsBeveiligingscameraTV SatellietDoucheKeukenapparatuurBalkonAparte keukenStrand (1-5 km.)Luchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs 60.000 €*Prijs update op 7.04.2021 09:33:55

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Gloednieuwe Appartementen op een Gunstige Locatie in AntalyaGloednieuwe Appartementen op een Gunstige Locatie in Antalya59.000 €1+1, 2+1, 4+1 dpKonyaalti / AntalyaHoogwaardige appartementen op 200 meter van de kust in AntalyaHoogwaardige appartementen op 200 meter van de kust in Antalya56.900 €2+1, 2+1 dp, 3+1 dp, 4+1 dpCentrum / AntalyaModern ontworpen woningen met overdekte parkeerplaats in KonyaaltiModern ontworpen woningen met overdekte parkeerplaats in Konyaalti61.500 €2+1, 2+1 dp, 4+1 dpKonyaalti / AntalyaNieuwe Appartementen Handig Ontworpen Konyaalti AntalyaNieuwe Appartementen Handig Ontworpen Konyaalti Antalya64.000 €1+1, 2+1 dpKonyaalti / Antalya