Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Antalya Homes Lanceert Android and Apple Apps

14.07.2017


NU DOWNLOADEN!

Antalya Homes Applicatie Downloaden op Apple Store
 
Antalya Homes Applicatie Downloaden op Google Play Store


Antalya Homes is blij met de release van onze Android en Apple programma's aan te kondigen om klanten te helpen zoeken naar onroerend goed in Turkije, gemakkelijk, efficiënt en snel. Wij zijn een van de toonaangevende bedrijven in de Turkse vastgoedmarkt, die onze diensten aanbieden in Nederlands, Engels, Frans, Duits, Russisch, Turks, Zweeds, Perzisch en Arabisch.

Tot op heden hebben we meer dan 2.000 eigenschappen verkocht aan klanten uit 63 landen. Vandaar dat onze reputatie is gegroeid, en elke dag uitzicht honderden mensen onze portefeuille van appartementen en villa's te koop in heel Turkije.

Downloaden nu onze mobiele applicatie en krijgen dagelijkse speciale aanbiedingen.

Antalya Homes Mobiele Applicatie beschikbaar met 9 talen, eenvoudig en snel

Antalya Homes Mobiele ApplicatieAntalya Homes Mobiele ApplicatieAntalya Homes Mobiele ApplicatieAntalya Homes Mobiele ApplicatieAntalya Homes Mobiele Applicatie

 

Voordelen van het Gebruik van de Apps

Hoewel al onze websites zijn geoptimaliseerd voor mobiel surfen, gebruik maken van de technologie van de apps biedt een snellere laad en zoekervaring, zo vermelding foto's en gegevens zijn getoond aan de gebruiker in de helft van de tijd.

Gebruikers kunnen in een oogopslag zien, de laatste toegevoegde vastgoed om de uitgebreide land portefeuille en hoge-resolutie foto's beeltenis de werkelijke staat van het vastgoed opgesomd zijn getoond in detail. Liever dan van scrollen en laden van pagina's, gebruikers van de apps zien de prijs en alle relevante specificaties zoals slaapkamers en locatie op een scherm.

Personaliseer uw ervaring

Gebruikers van de apps kunnen hun zoekopdracht filteren volgens, prijs, slaapkamers, terugbetaling termen en type van vastgoed. De zoekfilters kunnen te allen tijde bewerkt of opgeslagen worden.

Wanneer ze over een vastgoed komen dat vonk hun interesse, door drukken, zoals, De gebruiker kan een gepersonaliseerde lijst van potentiële woningen verzamelen voor het bekijken. Onze apps laten u ook toe om ze te markeren op uw startscherm, zodat u direct toegang krijgt telkens als je hebt vrije tijd voor browsen.

Locatie Specifieke Weergave

Als land vastgoed agent, we hebben honderden vastgoed vermeld op onze boeken in specifieke regio's waaronder Bodrum, Trabzon en wijken van İstanbul. Wij verkopen ook eigenschappen in de regio Antalya in de districten van Alanya, Belek, Kaş, Kalkan en Kemer. Als een klant, specifiek wil zoeken naar onroerend goed in een bepaald gebied, uitgeven de locatie filter laat ze toe om dit te doen en sla de voorkeuren gemakkelijk op.

Antalya Homes Vrijlating Android en Apple voor KlantenBezoek onze Kantoren met Behulp van de Apps

We hebben kantoren in het district Lara Beach en Konyaalti van het centrum van Antalya net zoals in Alanya, İstanbul, en Trabzon. Terwijl we altijd op de hoogte zijn om informatie via e-mail of telefoon te geven, klanten in die districten kunnen ook de app gebruiken om de locatie van onze kantoren te vinden en bezoek ons via het navigatiesysteem. Klanten die het niet kunnen maken naar onze kantoren, gepersonaliseerd in plaats daarvan, gebruik de online chat en telefoonopties voor directe toegang tot een goed geïnformeerde verkoop wie kan al hun vragen beantwoorden.

We zijn enthousiast over de release van onze nieuwe apps omdat ze ons helpen om pro gepersonaliseerde ervaring zodat u gemakkelijk het huis van uw dromen in Turkije kunt vinden.

Immo Nieuws19.09.2020
U kunt een woning kopen met cryptovaluta met slechts één klik
19.08.2020
Architecturale huisstijlen in Turkije
11.08.2020
Ontdek dat het eerste nummer van Turkish Realty is gepubliceerd!
27.07.2020
Beste plaatsen om een ​​vakantiehuis te kopen in de Middellandse Zee
16.07.2020
Het is het Juiste Moment om Vastgoed te Kopen in Turkije
14.07.2020
Nieuwe Voorkeuren op de Turkse Vastgoedmarkt na Covid-19
4.07.2020
Auto kopen in Turkije en reizen naar Turkije
26.06.2020
Van Antalya Homes Emlak AŞ tot Tekçe Overseas Gayrimenkul AŞ
LEES ALLE NIEUWS
GA NAAR
TOP