Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Antalya Homes Lanceert Android and Apple Apps

14.07.2017


NU DOWNLOADEN!

Antalya Homes Applicatie Downloaden op Apple Store
 
Antalya Homes Applicatie Downloaden op Google Play Store


Antalya Homes is blij met de release van onze Android en Apple programma's aan te kondigen om klanten te helpen zoeken naar onroerend goed in Turkije, gemakkelijk, efficiënt en snel. Wij zijn een van de toonaangevende bedrijven in de Turkse vastgoedmarkt, die onze diensten aanbieden in Nederlands, Engels, Frans, Duits, Russisch, Turks, Zweeds, Perzisch en Arabisch.

Tot op heden hebben we meer dan 2.000 eigenschappen verkocht aan klanten uit 63 landen. Vandaar dat onze reputatie is gegroeid, en elke dag uitzicht honderden mensen onze portefeuille van appartementen en villa's te koop in heel Turkije.

Downloaden nu onze mobiele applicatie en krijgen dagelijkse speciale aanbiedingen.

Antalya Homes Mobiele Applicatie beschikbaar met 9 talen, eenvoudig en snel

Antalya Homes Mobiele ApplicatieAntalya Homes Mobiele ApplicatieAntalya Homes Mobiele ApplicatieAntalya Homes Mobiele ApplicatieAntalya Homes Mobiele Applicatie

 

Voordelen van het Gebruik van de Apps

Hoewel al onze websites zijn geoptimaliseerd voor mobiel surfen, gebruik maken van de technologie van de apps biedt een snellere laad en zoekervaring, zo vermelding foto's en gegevens zijn getoond aan de gebruiker in de helft van de tijd.

Gebruikers kunnen in een oogopslag zien, de laatste toegevoegde vastgoed om de uitgebreide land portefeuille en hoge-resolutie foto's beeltenis de werkelijke staat van het vastgoed opgesomd zijn getoond in detail. Liever dan van scrollen en laden van pagina's, gebruikers van de apps zien de prijs en alle relevante specificaties zoals slaapkamers en locatie op een scherm.

Personaliseer uw ervaring

Gebruikers van de apps kunnen hun zoekopdracht filteren volgens, prijs, slaapkamers, terugbetaling termen en type van vastgoed. De zoekfilters kunnen te allen tijde bewerkt of opgeslagen worden.

Wanneer ze over een vastgoed komen dat vonk hun interesse, door drukken, zoals, De gebruiker kan een gepersonaliseerde lijst van potentiële woningen verzamelen voor het bekijken. Onze apps laten u ook toe om ze te markeren op uw startscherm, zodat u direct toegang krijgt telkens als je hebt vrije tijd voor browsen.

Locatie Specifieke Weergave

Als land vastgoed agent, we hebben honderden vastgoed vermeld op onze boeken in specifieke regio's waaronder Bodrum, Trabzon en wijken van İstanbul. Wij verkopen ook eigenschappen in de regio Antalya in de districten van Alanya, Belek, Kaş, Kalkan en Kemer. Als een klant, specifiek wil zoeken naar onroerend goed in een bepaald gebied, uitgeven de locatie filter laat ze toe om dit te doen en sla de voorkeuren gemakkelijk op.

Antalya Homes Vrijlating Android en Apple voor KlantenBezoek onze Kantoren met Behulp van de Apps

We hebben kantoren in het district Lara Beach en Konyaalti van het centrum van Antalya net zoals in Alanya, İstanbul, en Trabzon. Terwijl we altijd op de hoogte zijn om informatie via e-mail of telefoon te geven, klanten in die districten kunnen ook de app gebruiken om de locatie van onze kantoren te vinden en bezoek ons via het navigatiesysteem. Klanten die het niet kunnen maken naar onze kantoren, gepersonaliseerd in plaats daarvan, gebruik de online chat en telefoonopties voor directe toegang tot een goed geïnformeerde verkoop wie kan al hun vragen beantwoorden.

We zijn enthousiast over de release van onze nieuwe apps omdat ze ons helpen om pro gepersonaliseerde ervaring zodat u gemakkelijk het huis van uw dromen in Turkije kunt vinden.

Immo Nieuws13.04.2021
Frauduleuze methoden van Turks staatsburgerschap worden opgespoord
1.04.2021
Nieuwe Generatie Winstgevende Vastgoedinvesteringen: UNIVA Studentenhuisvesting
3.03.2021
Spain Homes is nu online met zijn vernieuwde gezicht!
16.02.2021
Buitenlandse investeerders willen hun vastgoed in Turkije houden!
4.02.2021
Bitcoin piekte, winst gerealiseerd in onroerend goed
28.12.2020
De vastgoed koopsgids: Istanbul in 6 talen is gelanceerd
11.11.2020
Het Covid-19-Vaccin is Klaar met de Bijdrage van Turkse Wetenschappers in Duitsland
19.09.2020
U kunt een woning kopen met cryptovaluta met slechts één klik
LEES ALLE NIEUWS
GA NAAR
TOP