Bel ons direkt : +90 532 415 55 63

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Antalya Hotel te Huur

Antalya Hotel te Huur, Antalya / LaraAntalya Hotel te Huur, Antalya / Lara - videoAntalya Hotel te Huur, Antalya / Lara - videoAntalya Hotel te Huur, Antalya / Lara - videoAntalya Hotel te Huur, Antalya / Lara - videoAntalya Hotel te Huur, Interieur Foto-1Antalya Hotel te Huur, Interieur Foto-2Antalya Hotel te Huur, Interieur Foto-3Antalya Hotel te Huur, Interieur Foto-4Antalya Hotel te Huur, Interieur Foto-5Antalya Hotel te Huur, Interieur Foto-6Antalya Hotel te Huur, Interieur Foto-7Antalya Hotel te Huur, Interieur Foto-8Antalya Hotel te Huur, Interieur Foto-9Antalya Hotel te Huur, Interieur Foto-10Antalya Hotel te Huur, Interieur Foto-11
: op aanvraag
  • Algemeen Details
  • Antalya / Lara
  • VERHUURD
Immo nr. TIC-015

Hotel te huur in het Stadscentrum

Antalya hotel te huur is gelegen op een ontwikkelde en bewonderenswaardige gebied in Antalya. Het is in een van de meest populaire plek in Antalya die wordt omgeven door luxe restaurants en grote winkelcentra. Veel sociale voorzieningen en faciliteiten, zoals parken, markten, cafés, banken en bars zijn slechts een korte loopafstand van hier. Oude stad Kaleiçi is 6 km, Lara strand is 3 km, de internationale luchthaven ligt op slechts 10 km afstand van hier.

Dit gezellige apart hotel werkt actief voor 20 jaar. Het is een uitstekende investering gelegenheid voor wie wil investeren in het centrum van de stad Antalya. Siding, de mantel en het dak reparaties werden gemaakt vorig jaar. Kamer onderhoud en renovatie behoren tot de huurder.

Business is perfect loopt en een goed inkomen. Gemiddelde dagelijkse inkomen van het hotel is 1000 TL in het zomerseizoen. Lease-overeenkomst kan worden gemaakt van 10 jaar verlengd. Een maandelijkse huurprijs is 4.300 €.

Aantrekkelijke apart hotel bestaat uit een totaal van 21 kamers. Het heeft 60 bedden. Antalya hotel te huur heeft vele faciliteiten zoals een wasserette, geboorde, een buitenzwembad, een restaurant, een bar, een zonneterras, een camelia, een goed ontworpen tuin en een receptie. Er is ook extra service zoals tour regelingen, een wisselkantoor en een auto huren.

Er is 3 verschillende soorten kamers in Antalya Hotel te huur

Er zijn zes eenheden 1 + 1 kamer. Deze soorten kamers bestaan uit een woonkamer met open keuken, een slaapkamer, een badkamer, wc en een balkon. Deze kamers hebben een bankstel, een televisie, airconditioning, minibar, 24 uur warm water, haardroger, kluis, keukenapparatuur en een draadloze internetverbinding.

Er zijn 7 units studio kamer met keuken. Dit type kamer bestaat uit slechts één kamer met open keuken en een badkamer-WC. Deze kamers hebben een televisie, airconditioning, minibar, 24 uur warm water, haardroger, kluis, keukenapparatuur en een draadloze internetverbinding.

Er zijn 8 eenheden slechts één slaapkamer. Dit type kamer bestaan uit slechts één slaapkamer en een badkamer-toilet. Deze kamers hebben een televisie, airconditioning, minibar, 24 uur warm water, haardroger, kluis en draadloos internet verbinding.

Deze eigenschap wordt VERHUURD.

Algemene Kenmerken van Antalya Hotel te Huur

ZwembadTuinAirconditioningTV SatellietDoucheBalkonOpen plan keukenStrand (1-5 km.)StadscentrumLuchthaven (0-50 km.)
KRIJG GRATIS BROCHUREKRIJG GRATIS BROCHURE Antalya Hotel te HuurAntalya Hotel te Huur
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Commercieel Onroerend Goed te koop in KonyaaltiCommercieel Onroerend Goed te koop in Konyaalti120.000 €Konyaalti / AntalyaCommercieel Onroerend Goed te koop in KepezCommercieel Onroerend Goed te koop in Kepez176.000 €Kepez / AntalyaCommerciële Winkels te koop in Antalya KepezCommerciële Winkels te koop in Antalya Kepez333.500 €Kepez / AntalyaCommerciële Opportuniteit in the Luxe Complex in Antalya Commerciële Opportuniteit in the Luxe Complex in Antalya 645.500 €Konyaalti / Antalya