Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Appartement in een groenvriendelijk complex in Ankara

Appartement in een groenvriendelijk complex in Ankara, Ankara / EtimesgutAppartement in een groenvriendelijk complex in Ankara, Ankara / Etimesgut - videoAppartement in een groenvriendelijk complex in Ankara, Ankara / Etimesgut - videoAppartement in een groenvriendelijk complex in Ankara, Ankara / Etimesgut - videoAppartement in een groenvriendelijk complex in Ankara, Ankara / Etimesgut - videoAppartement in een groenvriendelijk complex in Ankara, Ankara / Etimesgut - videoAppartement in een groenvriendelijk complex in Ankara, Ankara / Etimesgut - videoAppartement in een groenvriendelijk complex in Ankara, Ankara / Etimesgut - videoAppartement in een groenvriendelijk complex in Ankara, Ankara / Etimesgut - videoAppartement in een groenvriendelijk complex in Ankara, Ankara / Etimesgut - videoAppartement in een groenvriendelijk complex in Ankara, Ankara / Etimesgut - videoAppartement in een groenvriendelijk complex in Ankara, Ankara / Etimesgut - videoAppartement in een groenvriendelijk complex in Ankara, Ankara / Etimesgut - videoAppartement in een groenvriendelijk complex in Ankara, Ankara / Etimesgut - videoAppartement in een groenvriendelijk complex in Ankara, Interieur Foto-1Appartement in een groenvriendelijk complex in Ankara, Interieur Foto-2Appartement in een groenvriendelijk complex in Ankara, Interieur Foto-3Appartement in een groenvriendelijk complex in Ankara, Interieur Foto-4Appartement in een groenvriendelijk complex in Ankara, Interieur Foto-5Appartement in een groenvriendelijk complex in Ankara, Interieur Foto-6Appartement in een groenvriendelijk complex in Ankara, Interieur Foto-7Appartement in een groenvriendelijk complex in Ankara, Interieur Foto-8Appartement in een groenvriendelijk complex in Ankara, Interieur Foto-9Appartement in een groenvriendelijk complex in Ankara, Interieur Foto-10Appartement in een groenvriendelijk complex in Ankara, Interieur Foto-11Appartement in een groenvriendelijk complex in Ankara, Interieur Foto-12Appartement in een groenvriendelijk complex in Ankara, Interieur Foto-13Appartement in een groenvriendelijk complex in Ankara, Interieur Foto-14Appartement in een groenvriendelijk complex in Ankara, Interieur Foto-15Appartement in een groenvriendelijk complex in Ankara, Interieur Foto-16
Prijs 71.700 €
 • Algemeen Details
 • 4+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Ankara / Etimesgut
 • 150 m²
 • 4+1
 • 2
 • 2
 • 01/2014
 • 11
 • Klaar om te verhuizen
 • 57 km
Immo nr. ESB-0014

Top 3 redenen om te kopen

• Grootste aangelegde complex in de regio
• Investeringsmogelijkheid
• Hoog toewijzingsvoordeel

Investering Appartement met 4 slaapkamers in een uniek aangelegd complex in Ankara Etimesgut

Het appartement te koop is gelegen in de wijk Ankara Etimesgut, Bağlıca. Het appartement bevindt zich in een veelgevraagd gebied vol dagelijkse en sociale voorzieningen zoals markten, banken, ziekenhuizen, openbare bazaar, ziekenhuizen, winkelcentra, wandelpaden en parken. Het appartement te koop in Ankara, Turkije, 23 km naar het treinstation van Ankara, 25 km naar Kızılay en Çankaya Atakule, en 57 km naar de luchthaven Esenboğa.

Het hoogwaardige appartement is gelegen in een complex met een oppervlakte van 17.000 m², bestaat uit 3 blokken met 11 verdiepingen. Het complex trekt de aandacht met goed aangelegde ruime groenzones, een complexe kas die planten en bomen voorbereidt voor aanplant, basketbal- en voetbalvelden, parkeerplaatsen buiten, zitjes, sierzwembad, wandelpaden, kinderspeeltuin en 24/7 bewaking.

Het appartement in het complex heeft 4 slaapkamers, een aparte keuken, badkamer en toilet, een en-suite badkamer en een balkon. Het appartement in Etimesgut is voorzien van eersteklas keukenapparatuur, laminaat en keramische vloeren, een douchecabine, PVC ramen en een verzonken balkon.

Hoog toewijzingsvoordeel

Algemene Kenmerken van Appartement in een groenvriendelijk complex in Ankara

Appartement / Ankara / Etimesgut

LiftIn een complexParkeerplaatsBeveiliging 7/24TuinAirconditioningTV SatellietEn-suite Badkamer KeukenapparatuurBalkonAparte keukenLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs 71.700 €*Prijs update op 26.05.2021 11:23:50

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Moderne appartementen in een luxe complex in AnkaraModerne appartementen in een luxe complex in Ankara68.700 €2+1, 3+1Yenimahalle / AnkaraNatuurzicht Vastgoed in Ankara Turkije in een luxe complexNatuurzicht Vastgoed in Ankara Turkije in een luxe complex66.500 €1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1Cankaya / AnkaraComfortabele woningen in een complex met bazaar in AnkaraComfortabele woningen in een complex met bazaar in Ankara74.500 €1+1, 2+1, 2,5+1, 3+1, 4,5+1Cankaya / AnkaraGoed gelegen luxe appartementen in Ankara OranGoed gelegen luxe appartementen in Ankara Oran87.200 €1+1, 2+1, 4+1, 4.5+1Cankaya / Ankara