Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Appartementen dicht bij de zee in het centrum van Mahmutlar

Appartementen dicht bij de zee in het centrum van Mahmutlar, Alanya / MahmutlarAppartementen dicht bij de zee in het centrum van Mahmutlar, Alanya / Mahmutlar - videoAppartementen dicht bij de zee in het centrum van Mahmutlar, Alanya / Mahmutlar - videoAppartementen dicht bij de zee in het centrum van Mahmutlar, Alanya / Mahmutlar - videoAppartementen dicht bij de zee in het centrum van Mahmutlar, Alanya / Mahmutlar - videoAppartementen dicht bij de zee in het centrum van Mahmutlar, Alanya / Mahmutlar - videoAppartementen dicht bij de zee in het centrum van Mahmutlar, Alanya / Mahmutlar - videoAppartementen dicht bij de zee in het centrum van Mahmutlar, Alanya / Mahmutlar - videoAppartementen dicht bij de zee in het centrum van Mahmutlar, Alanya / Mahmutlar - videoAppartementen dicht bij de zee in het centrum van Mahmutlar, Alanya / Mahmutlar - videoAppartementen dicht bij de zee in het centrum van Mahmutlar, Alanya / Mahmutlar - videoAppartementen dicht bij de zee in het centrum van Mahmutlar, Alanya / Mahmutlar - videoAppartementen dicht bij de zee in het centrum van Mahmutlar, Alanya / Mahmutlar - videoAppartementen dicht bij de zee in het centrum van Mahmutlar, Alanya / Mahmutlar - videoAppartementen dicht bij de zee in het centrum van Mahmutlar, Alanya / Mahmutlar - videoAppartementen dicht bij de zee in het centrum van Mahmutlar, Alanya / Mahmutlar - videoAppartementen dicht bij de zee in het centrum van Mahmutlar, Alanya / Mahmutlar - videoAppartementen dicht bij de zee in het centrum van Mahmutlar, Alanya / Mahmutlar - videoAppartementen dicht bij de zee in het centrum van Mahmutlar, Alanya / Mahmutlar - videoAppartementen dicht bij de zee in het centrum van Mahmutlar, Alanya / Mahmutlar - videoAppartementen dicht bij de zee in het centrum van Mahmutlar, Interieur Foto-1Appartementen dicht bij de zee in het centrum van Mahmutlar, Interieur Foto-2Appartementen dicht bij de zee in het centrum van Mahmutlar, Interieur Foto-3Appartementen dicht bij de zee in het centrum van Mahmutlar, Interieur Foto-4Appartementen dicht bij de zee in het centrum van Mahmutlar, Interieur Foto-5Appartementen dicht bij de zee in het centrum van Mahmutlar, Interieur Foto-6Appartementen dicht bij de zee in het centrum van Mahmutlar, Interieur Foto-7Appartementen dicht bij de zee in het centrum van Mahmutlar, Interieur Foto-8Appartementen dicht bij de zee in het centrum van Mahmutlar, Interieur Foto-9Appartementen dicht bij de zee in het centrum van Mahmutlar, Vloer Plannen-1Appartementen dicht bij de zee in het centrum van Mahmutlar, Vloer Plannen-2Appartementen dicht bij de zee in het centrum van Mahmutlar, Vloer Plannen-3Appartementen dicht bij de zee in het centrum van Mahmutlar, Vloer Plannen-4
Prijs vanaf 64.000 €Geverifieerde prijsPrijs update op 7.04.2021
 • Algemeen Details
 • 1+1
 • 2+1
 • 3+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Alanya / Mahmutlar
 • 60 m² - 157 m²
 • 1+1, 2+1
 • 1, 3
 • 1, 2, 3
 • 12/2022
 • 9
 • In opbouw
 • 900 m
 • 380 m
 • 29 km
Immo nr. AYT-2085

Top 3 redenen om te kopen

• Op loopafstand van de stranden en sociale voorzieningen
• Centraal gelegen
• Geschikt voor winstgevende investeringsdoeleinden

Investeringsappartementen in een complex met sauna en verwarmd zwembad in Mahmutlar

Investeringsappartementen zijn gelegen in het hart van Mahmutlar, Alanya. Vooral de laatste jaren is Mahmutlar een favoriete vakantie- en woonplek geworden voor binnen- en buitenlandse kopers. Een van de grootste voordelen van het project is de perfecte locatie, wat een geweldige investeringsmogelijkheid biedt. De perfect gelegen appartementen zijn op loopafstand van alle sociale en dagelijkse voorzieningen. Meer in detail zijn ze 380 m van de zee, 900 m van het stadscentrum, 12 km van het stadscentrum van Alanya, 13 km van Damlataş, 14 km van het kasteel van Alanya, 29 km van de luchthaven Gazipaşa en 137 km van de luchthaven van Antalya.

Het woongebouw bestaat uit 54 appartementen in één blok van 9 verdiepingen. Er zijn binnen- en buitenzwembaden (verwarmd), parkeerplaats buiten, kinderspeeltuin, lobby, fitness, spa, sauna, Turks stoombad, massageruimte, lounge, ontspanningsruimtes, beveiligingscamera en conciërgeservice in het complex.

De nieuwe appartementen hebben een woonkamer, open keuken, en-suite badkamer, badkamer, terras en balkon. Daarnaast hebben de te kopen appartementen in Alanya stalen deuren, gelakte binnendeuren, dubbele beglazing en panoramische ramen met aluminium profiel, keramische en porseleinen vloeren, MDF keukenkasten, hoogwaardige badkamerapparatuur, douchecabine, boiler, centraal satellietsysteem, en gedeelde generator.

Algemene Kenmerken van Appartementen dicht bij de zee in het centrum van Mahmutlar

Appartement / Alanya / Mahmutlar

SaunaZwembadIn een complexConciergeFitnessParkeerplaatsBeveiligingscameraTurkse BadTuinAirconditioningTV SatellietDoucheEn-suite Badkamer BalkonOpen plan keukenStrand (0-500 m.)Luchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorAlanya
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

1+1 Appartement64.000 €2+1 Appartement109.000 €3+1 Appartement159.000 €*Prijs update op 7.04.2021 16:29:00

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Gloednieuwe Appartementen Uitkijkend over Zee in AlanyaGloednieuwe Appartementen Uitkijkend over Zee in Alanya63.000 €2+1 dpKargicak / AlanyaUnieke Appartementen met Gunstige Voorzieningen in AlanyaUnieke Appartementen met Gunstige Voorzieningen in Alanya62.500 €1+1, 3+1dp, 4+1dp, Mahmutlar / AlanyaElegante Appartementen 400m van Strand in Avsallar AlanyaElegante Appartementen 400m van Strand in Avsallar Alanya64.000 €1+1, 3+1 dpAvsallar / AlanyaGoed Gelegen Alanya Appartementen in Oba met Luxe DesignGoed Gelegen Alanya Appartementen in Oba met Luxe Design64.000 €1+1, 3+1 dpOba / Alanya