Bel ons direkt : +90 532 415 55 63

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Appartementen in Bodrum met Betalingsplan

Appartementen in Bodrum met Betalingsplan, Bodrum / TuzlaAppartementen in Bodrum met Betalingsplan, Bodrum / Tuzla - videoAppartementen in Bodrum met Betalingsplan, Bodrum / Tuzla - videoAppartementen in Bodrum met Betalingsplan, Bodrum / Tuzla - videoAppartementen in Bodrum met Betalingsplan, Bodrum / Tuzla - videoAppartementen in Bodrum met Betalingsplan, Bodrum / Tuzla - videoAppartementen in Bodrum met Betalingsplan, Bodrum / Tuzla - videoAppartementen in Bodrum met Betalingsplan, Bodrum / Tuzla - videoAppartementen in Bodrum met Betalingsplan, Interieur Foto-1Appartementen in Bodrum met Betalingsplan, Interieur Foto-2Appartementen in Bodrum met Betalingsplan, Interieur Foto-3Appartementen in Bodrum met Betalingsplan, Vloer Plannen-1Appartementen in Bodrum met Betalingsplan, Vloer Plannen-2Appartementen in Bodrum met Betalingsplan, Vloer Plannen-3Appartementen in Bodrum met Betalingsplan, Vloer Plannen-4
: op aanvraag
 • Algemeen Details
 • Bodrum / Tuzla
 • 60 m² aan 150 m²
 • 1+1, 2+1, 3+1
 • 1, 2
 • 1, 2
 • 2018
 • UITVERKOCHT
 • 8 km
 • 2 km
 • 12 km
Immo nr. BDR-17297

Betaalbare Appartementen in Bodrum in de Luxe Complex

Appartementen in Bodrum bevinden zich in Guvercinlik Resort, Tuzla. Tuzla is een kleine en populaire regio in Bodrum. Deze regio heeft een rustige omgeving met zijn prachtige natuur.

Veel sociale voorzieningen zoals de winkels, markten, openbare bazaar en bushaltes liggen op slechts een korte loopafstand van hier. Bodrum appartementen in het luxe complex zijn 20 meter naar de dichtstbijzijnde winkel, 2 km naar het strand, 8 km naar het centrum en 12 km naar de internationale luchthaven van Bodrum.

De prachtige luxe complex beschikt over 28.000 m² oppervlakte. Dit complex bestaat uit 166 appartementen en 6 half-vrijstaande villa's met privé zwembad. Er zijn veel rijke faciliteiten zoals de goed ontworpen grote tuin, een zwembad, restaurant, café, basketbal- en volleybalvelden, een tennisbaan, een waterglijbaan, speeltuin voor de kinderen, auto parkeerplaats, conciërge, 24/7 bewakingscamera en beveiliging hier.

Alle Bodrum appartementen te koop in zal hier worden verkocht tegen betaalbare prijzen en dit complex is een goede keuze voor wie op zoek is naar het rustige leven met gezinnen.

Er zijn 9 types van beschikbare appartementen in deze grote complex

1 slaapkamer op de eerste verdieping appartementen zijn 60 m².

1 slaapkamer tuin grond appartementen are60 m² met 250 m² eigen tuin.

1 slaapkamer uitzicht op zee op de eerste verdieping appartementen zijn 60 m².

1 slaapkamer uitzicht op zee tuin verdieping appartementen zijn 60m² met 250 m² eigen tuin.

2 slaapkamers op de eerste verdieping appartement is 80 m².

2 slaapkamer tuin appartement is 80 m² met 250 m² eigen tuin.

2 slaapkamers uitzicht op zee op de eerste verdieping appartementen zijn 80 m².

2 slaapkamers uitzicht op zee tuin grond appartementen zijn 80 m² met 250 m² eigen tuin.

3 slaapkamer half-vrijstaande villa's zijn 150 m² met privé zwembad.

Appartementen in Bodrum Tuzla hebben flexibele betaling plannen

1- Bij de aankoop van deze appartementen, betaalt u 25% in contanten van de verkoopprijs in het begin. Later, kunt u de rest bedrag te betalen tot 60 maanden (5 jaar).

2- Bij de aankoop van deze appartementen, betaalt u 40% in contanten van de verkoopprijs in het begin. Later, kunt u de rest bedrag te betalen tot 24 maanden (2 jaar).

Deze appartementen UITVERKOCHT.

Algemene Kenmerken van Appartementen in Bodrum met Betalingsplan

ZwembadIn een complexConciergeParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTennisbaanTuinTV SatellietDoucheEn-suite Badkamer InternetBalkonOpen plan keukenAparte keukenStrand (1-5 km.)Luchthaven (0-50 km.)
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Wederverkoop Appartementen in Tuzla met MeerzichtWederverkoop Appartementen in Tuzla met Meerzicht45.000 €2+1Tuzla / BodrumBodrum Tuzla Meer AppartementenBodrum Tuzla Meer Appartementen48.000 €2+1Tuzla / BodrumButique AppartementenButique Appartementen75.000 €2+1Gumusluk / BodrumZeezicht 2 Slaapkamer Appartement in BodrumZeezicht 2 Slaapkamer Appartement in Bodrum75.000 €2+1Gumusluk / Bodrum