Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Appartementen in Centrum Kargicak Dichtbij Zee

Appartementen in Centrum Kargicak Dichtbij Zee, Alanya / KargicakAppartementen in Centrum Kargicak Dichtbij Zee, Alanya / Kargicak - videoAppartementen in Centrum Kargicak Dichtbij Zee, Alanya / Kargicak - videoAppartementen in Centrum Kargicak Dichtbij Zee, Alanya / Kargicak - videoAppartementen in Centrum Kargicak Dichtbij Zee, Alanya / Kargicak - videoAppartementen in Centrum Kargicak Dichtbij Zee, Alanya / Kargicak - videoAppartementen in Centrum Kargicak Dichtbij Zee, Alanya / Kargicak - videoAppartementen in Centrum Kargicak Dichtbij Zee, Alanya / Kargicak - videoAppartementen in Centrum Kargicak Dichtbij Zee, Alanya / Kargicak - videoAppartementen in Centrum Kargicak Dichtbij Zee, Alanya / Kargicak - videoAppartementen in Centrum Kargicak Dichtbij Zee, Alanya / Kargicak - videoAppartementen in Centrum Kargicak Dichtbij Zee, Alanya / Kargicak - videoAppartementen in Centrum Kargicak Dichtbij Zee, Alanya / Kargicak - videoAppartementen in Centrum Kargicak Dichtbij Zee, Alanya / Kargicak - videoAppartementen in Centrum Kargicak Dichtbij Zee, Alanya / Kargicak - videoAppartementen in Centrum Kargicak Dichtbij Zee, Alanya / Kargicak - videoAppartementen in Centrum Kargicak Dichtbij Zee, Alanya / Kargicak - videoAppartementen in Centrum Kargicak Dichtbij Zee, Alanya / Kargicak - videoAppartementen in Centrum Kargicak Dichtbij Zee, Alanya / Kargicak - videoAppartementen in Centrum Kargicak Dichtbij Zee, Alanya / Kargicak - videoAppartementen in Centrum Kargicak Dichtbij Zee, Alanya / Kargicak - videoAppartementen in Centrum Kargicak Dichtbij Zee, Vloer Plannen-1Appartementen in Centrum Kargicak Dichtbij Zee, Vloer Plannen-2Appartementen in Centrum Kargicak Dichtbij Zee, Vloer Plannen-3Appartementen in Centrum Kargicak Dichtbij Zee, Vloer Plannen-4Appartementen in Centrum Kargicak Dichtbij Zee, Vloer Plannen-5Appartementen in Centrum Kargicak Dichtbij Zee, Vloer Plannen-6Appartementen in Centrum Kargicak Dichtbij Zee, Vloer Plannen-7Appartementen in Centrum Kargicak Dichtbij Zee, Vloer Plannen-8Appartementen in Centrum Kargicak Dichtbij Zee, Vloer Plannen-9Appartementen in Centrum Kargicak Dichtbij Zee, Vloer Plannen-10Appartementen in Centrum Kargicak Dichtbij Zee, Vloer Plannen-11Appartementen in Centrum Kargicak Dichtbij Zee, Vloer Plannen-12Appartementen in Centrum Kargicak Dichtbij Zee, Vloer Plannen-13Appartementen in Centrum Kargicak Dichtbij Zee, Vloer Plannen-14Appartementen in Centrum Kargicak Dichtbij Zee, Vloer Plannen-15
Prijs vanaf 75.000 €
 • Algemeen Details
 • 1+1
 • 2+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Alanya / Kargicak
 • 66 m² - 150 m²
 • 1+1, 2+1
 • 1, 2
 • 1, 2
 • 03/2020
 • 5
 • Klaar om te verhuizen
 • 200 mt
 • 25 km
Immo nr. ALN-281

Top 3 Redenen om te Kopen

• Korte loopafstand van de zee
• Uitgebreide sociale voorziening
• Appartementen met zee- en bergzicht

Zeezicht Appartementen op Centrale Locatie van Kargıcak, Alanya

De appartementen met zeezicht bevinden zich in Kargıcak. Kargıcak is een aantrekkelijk centrum met luxueus woonvastgoed en villa's. Deze regio is omgeven door sinaasappelboomgaarden en bananenplantages. Kargıcak biedt prachtige kustlijnen en adembenemende landschappen. Er zijn veel sociale voorzieningen en uitgaansgelegenheden. Kargıcak is een populaire investeringsregio voor beleggers.

Alanya appartementen liggen op wandelafstand van sociale voorzieningen, zoals cafés, restaurants, bars, markten en winkelcentra. Centrale appartementen liggen op 200 meter van het strand, 15 km van het centrum van Alanya, 25 km van de luchthaven Gazipaşa-Alanya en 145 km van de internationale luchthaven van Antalya.

Het 5 verdiepingen tellend wooncomplex is gebouwd op een terrein van 4213 m². Het complex bestaat uit 3 blokken en het totaal van 85 appartementen. Het complex biedt een breed scala aan appartementen. Er zijn 43 eenheden van 1+1, 37 eenheden van 2+1, 13 eenheden van 2+1 duplexen, 4 eenheden van 3+1 duplexen en 9 eenheden van tuin duplexen. Het luxe ontworpen wooncomplex biedt rijke gemeenschappelijke faciliteiten zoals een buitenzwembad, een kinderbad, een verwarmd binnenbad, een jacuzzi, een Turks bad, een sauna, een fitnesscentrum, een binnen- en buitenzwembad bar, barbecueruimtes, een kinderspeelplaats en een draadloze verbinding in de gemeenschappelijke ruimtes, tuinhuis voor rust, stroomgenerator, conciërge, tuinman, binnen- en buiten parkeerterreinen, cafetaria, lift en 24/7 bewakingscamera systeem en beveiliging.

Er zijn 5 types beschikbare appartementen in het complex

1 slaapkamer appartementen zijn 66-75 m² met een woonkamer, een open keuken, een badkamer en een balkon.

Appartementen met 2 slaapkamers zijn 106-110 m² met een woonkamer, een open keuken, een badkamer, een en-suite badkamer en 2 balkons.

Tuin-duplexen met 2 slaapkamers zijn 132-155 met een woonkamer, een open keuken, een badkamer, een en-suite badkamer, een toilet, een balkon en een terras.

Penthouses met 2 slaapkamers zijn 129-153 m² met een woonkamer, een open keuken, een badkamer, een en-suite badkamer, een toilet, een balkon en een terras.

Penthouses met 3 slaapkamers zijn 205 m² met een woonkamer, een open keuken, 2 badkamers, een en-suite badkamer, een kleedkamer, een berging, 2 balkons en een terras.

Alle appartementen bieden een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee en het prachtige Taurusgebergte. De appartementen in Alanya zijn ontworpen met hoogwaardige interieurmaterialen voor een bevoorrechte woonomgeving. Er is een centraal TV-satellietsysteem, stalen deur, video-intercom, PVC-venster met dubbele beglazing, 1e kwaliteit graniet-keramische tegelvloer in alle kamers, speciaal ontworpen modulair keukenmeubilair en keukenapparatuur, granieten werkblad, douchecabine, instant elektrische boiler, goed gedetailleerde balkons met glazen en aluminium leuning en spotverlichting.

Algemene Kenmerken van Appartementen in Centrum Kargicak Dichtbij Zee

Appartement / Alanya / Kargicak

SaunaLiftZwembadIn een complexConciergeFitnessOverdekt ParkeerplaatsParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTurkse BadTuinKleedkamerTV SatellietDoucheBarbequeEn-suite Badkamer KeukenapparatuurInternetBalkonOpen plan keukenStrand (0-500 m.)ZeezichtStadscentrumLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorAlanya
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

1+1 Appartement75.000 €2+1 Appartement105.000 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Appartementen aan Zee in Kestel 2 km naar Alanya CentrumAppartementen aan Zee in Kestel 2 km naar Alanya Centrum73.800 €1+1, 4+1 dpKestel / AlanyaLichte appartementen op 500 meter van het strand in AlanyaLichte appartementen op 500 meter van het strand in Alanya72.000 €Std, 1+1, 2+1, 4+1Avsallar / AlanyaVastgoed met Prachtig Uitzicht op de Natuur in AlanyaVastgoed met Prachtig Uitzicht op de Natuur in Alanya75.000 €1+1, 2+1 dpCentrum / AlanyaKwaliteits appartementen Omgeven met Voorzieningen te AlanyaKwaliteits appartementen Omgeven met Voorzieningen te Alanya76.000 €1+1, 2+1Cikcilli / Alanya