Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Appartementen in een ontwikkelingsregio in Trabzon

Appartementen in een ontwikkelingsregio in Trabzon, Trabzon / OrtahisarAppartementen in een ontwikkelingsregio in Trabzon, Trabzon / Ortahisar - videoAppartementen in een ontwikkelingsregio in Trabzon, Trabzon / Ortahisar - videoAppartementen in een ontwikkelingsregio in Trabzon, Trabzon / Ortahisar - videoAppartementen in een ontwikkelingsregio in Trabzon, Trabzon / Ortahisar - videoAppartementen in een ontwikkelingsregio in Trabzon, Trabzon / Ortahisar - videoAppartementen in een ontwikkelingsregio in Trabzon, Interieur Foto-1Appartementen in een ontwikkelingsregio in Trabzon, Interieur Foto-2Appartementen in een ontwikkelingsregio in Trabzon, Interieur Foto-3Appartementen in een ontwikkelingsregio in Trabzon, Interieur Foto-4Appartementen in een ontwikkelingsregio in Trabzon, Interieur Foto-5Appartementen in een ontwikkelingsregio in Trabzon, Interieur Foto-6Appartementen in een ontwikkelingsregio in Trabzon, Interieur Foto-7Appartementen in een ontwikkelingsregio in Trabzon, Interieur Foto-8Appartementen in een ontwikkelingsregio in Trabzon, Interieur Foto-9Appartementen in een ontwikkelingsregio in Trabzon, Interieur Foto-10Appartementen in een ontwikkelingsregio in Trabzon, Bouw Fotos-1Appartementen in een ontwikkelingsregio in Trabzon, Bouw Fotos-2Appartementen in een ontwikkelingsregio in Trabzon, Bouw Fotos-3Appartementen in een ontwikkelingsregio in Trabzon, Bouw Fotos-4Appartementen in een ontwikkelingsregio in Trabzon, Bouw Fotos-5Appartementen in een ontwikkelingsregio in Trabzon, Bouw Fotos-6Appartementen in een ontwikkelingsregio in Trabzon, Bouw Fotos-7Appartementen in een ontwikkelingsregio in Trabzon, Bouw Fotos-8Appartementen in een ontwikkelingsregio in Trabzon, Bouw Fotos-9Appartementen in een ontwikkelingsregio in Trabzon, Bouw Fotos-10Appartementen in een ontwikkelingsregio in Trabzon, Bouw Fotos-11Appartementen in een ontwikkelingsregio in Trabzon, Bouw Fotos-12Appartementen in een ontwikkelingsregio in Trabzon, Vloer Plannen-1Appartementen in een ontwikkelingsregio in Trabzon, Vloer Plannen-2Appartementen in een ontwikkelingsregio in Trabzon, Vloer Plannen-3
Prijs vanaf 72.200 €
 • Algemeen Details
 • 3+1
 • 4+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Trabzon / Ortahisar
 • 175 m² - 210 m²
 • 3+1, 4+1
 • 3
 • 2-3
 • in opbouw
 • 3 km
 • 300 mt
 • 5 km
Immo nr. TRB-148

Top 3 redenen om te kopen

• Centrale ligging in een ontwikkelingsregio
• Betaalbare prijzen en termijnopties
• Groene zones en diverse sociale voorzieningen voor een gezinsvriendelijk leven

Zeezicht appartementen met groene zones in Besirli, Ortahisar

Appartementen te koop bevinden zich in Besirli, Ortahisar, Trabzon. De appartementen liggen dichtbij sociale voorzieningen zoals de markt, moskee, school en apotheek. Appartementen te koop in Trabzon zijn 300 meter van de zee, 3 km naar het centrum en 5 km naar de internationale luchthaven van Trabzon.

De appartementen zijn gelegen op een terrein van 7 hectare. Het wooncomplex heeft 3 blokken en 36 appartementen in elk blok. Er zijn in totaal 96 appartementen. Het wooncomplex heeft 2 liften in elk blok, conciërge, beveiliging, parkeergarage, fitnesscentrum, buitenzwembad, basketbalveld, zitgedeeltes, parkeerplaatsen voor gasten en een tuin.

Soorten appartementen

De appartementen met 3 slaapkamers hebben een woonkamer, een aparte of open keuken, een badkamer, een en-suite badkamer, een toilet en een balkon of terras. (Sommige appartementen hebben een kleedkamer.) (Sommige appartementen hebben meerdere balkons.)

4 slaapkamerappartementen hebben een woonkamer, een aparte of open keuken, een badkamer, een en-suite badkamer, een toilet, een kleedkamer en een balkon of terras. (Sommige appartementen hebben zowel een balkon als een terras.) (Sommige appartementen hebben meerdere balkons.)

De appartementen zijn voorzien van aardgas, TV-satellietsysteem, vloerverwarming, internetsysteem, ingebouwde keuken en een douchecabine.

Algemene Kenmerken van Appartementen in een ontwikkelingsregio in Trabzon

Appartement / Trabzon / Ortahisar

LiftZwembadIn een complexConciergeFitnessOverdekt ParkeerplaatsParkeerplaatsBeveiliging 7/24TuinAirconditioningKleedkamerTV SatellietDoucheEn-suite Badkamer KeukenapparatuurInternetBalkonOpen plan keukenAparte keukenStrand (0-500 m.)ZeezichtLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorTrabzon
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

3+1 Appartement72.200 €4+1 Appartement86.600 €*Prijs update op 16.03.2021 12:01:19

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Zeezichteigenschappen verweven met de natuur in TrabzonZeezichteigenschappen verweven met de natuur in Trabzon69.700 €1+1, 2+1, 3+1, 4+2 dp, 5+2 dpArakli / TrabzonTrabzon Appartementen Korte Afstand tot VoorzieningenTrabzon Appartementen Korte Afstand tot Voorzieningen67.500 €3+1Ortahisar / TrabzonGezinsvriendelijke appartementen met zeezicht in Akçaabat TrabzonGezinsvriendelijke appartementen met zeezicht in Akçaabat Trabzon73.700 €3+1, 4+1Akcaabat / TrabzonSleutel klaar duplex appartement met prachtig uitzicht op zee in TrabzonSleutel klaar duplex appartement met prachtig uitzicht op zee in Trabzon90.700 €4+2 dpArakli / Trabzon