Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Appartementen met Hoge kwaliteit in Alanya

Appartementen met Hoge kwaliteit in Alanya, Alanya / MahmutlarAppartementen met Hoge kwaliteit in Alanya, Alanya / Mahmutlar - videoAppartementen met Hoge kwaliteit in Alanya, Alanya / Mahmutlar - videoAppartementen met Hoge kwaliteit in Alanya, Alanya / Mahmutlar - videoAppartementen met Hoge kwaliteit in Alanya, Alanya / Mahmutlar - videoAppartementen met Hoge kwaliteit in Alanya, Alanya / Mahmutlar - videoAppartementen met Hoge kwaliteit in Alanya, Alanya / Mahmutlar - videoAppartementen met Hoge kwaliteit in Alanya, Alanya / Mahmutlar - videoAppartementen met Hoge kwaliteit in Alanya, Interieur Foto-1Appartementen met Hoge kwaliteit in Alanya, Interieur Foto-2Appartementen met Hoge kwaliteit in Alanya, Interieur Foto-3Appartementen met Hoge kwaliteit in Alanya, Interieur Foto-4Appartementen met Hoge kwaliteit in Alanya, Interieur Foto-5Appartementen met Hoge kwaliteit in Alanya, Interieur Foto-6Appartementen met Hoge kwaliteit in Alanya, Interieur Foto-7Appartementen met Hoge kwaliteit in Alanya, Interieur Foto-8Appartementen met Hoge kwaliteit in Alanya, Interieur Foto-9Appartementen met Hoge kwaliteit in Alanya, Interieur Foto-10
Prijs vanaf 45.000 €
 • Algemeen Details
 • 1+1
 • 3+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Alanya / Mahmutlar
 • 45 m² - 130 m²
 • 1+1, 3+1
 • 1
 • 2, 3
 • 2020
 • 4
 • Instapklaar
 • 15 km
 • 800 mt
 • 28 km
Immo nr. ALN-404

Top 3 Redenen om te Kopen

• In het centrum van Mahmutlar
 Wandelafstand tot sociale voorzieningen & zee
 Hoogwaardige afwerking

Instapklare Appartementen Wandelafstand tot de Zee en Sociale Voorzieningen in Mahmutlar

De appartementen zijn gelegen in Mahmutlar, Alanya. De regio is omgeven door sociale voorzieningen zoals strand, restaurants, cafés, bars, transportvoorzieningen en de hoofdweg. Mahmutlar trekt de aandacht door de nabijheid van het strand en luxe woningbouwprojecten. Als u een comfortabel leven in Alanya wilt, is Mahmutlar een goede optie voor u.

Appartementen te koop in Alanya bevinden zich op 800m van de zee, 15 km naar Alanya centrum, 28 km naar de luchthaven Gazipaşa en 147 km naar Antalya.

Het moderne residentieel gebouw bestaat uit 4 verdiepingen, een enkel blok met in totaal 20 appartementen. Het gebouw heeft een goed ontworpen tuin, barbecue, zwembad met douche en garderobekamer, fitnesscentrum, sauna, lift, generator, parkeerplaats en een 24/7 beveiligingssysteem met camerabewaking.

Er zijn 2 types appartementen te koop

1 slaapkamer appartementen zijn 45 m² groot en hebben een woonkamer, een open keuken, een badkamer en 2 balkons.

3 slaapkamer duplex-appartementen zijn 130 m² met een woonkamer, een open keuken, een badkamer en 3 balkons.

De appartementen zijn ontworpen met hoogwaardige apparatuur zoals keukenapparatuur, balkon in Franse stijl, video-intercomsysteem, douchecabine, spotverlichting, stalen deur met kaartsysteem, PVC ramen met dubbele beglazing, warmte-isolatie en een centraal satellietsysteem. Sommige van de appartementen zijn voorzien van witgoed en meubilair.

Algemene Kenmerken van Appartementen met Hoge kwaliteit in Alanya

Appartement / Alanya / Mahmutlar

SaunaLiftZwembadIn een complexFitnessParkeerplaatsBeveiligingscameraTuinDoucheBarbequeKeukenapparatuurBalkonOpen plan keukenStrand (0-500 m.)Luchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorAlanya
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

1+1 Appartement45.000 €3+1 Appartement79.500 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD

Webinar About Buying Property in Turkey

GA NAAR
TOP
Similar Properties
Nieuwe Appartementen op 700 Meter van het Strand in AlanyaNieuwe Appartementen op 700 Meter van het Strand in Alanya44.500 €1+1, 2+1 dpMahmutlar / AlanyaBevoorrechte Appartementen in een Luxe Complex in AlanyaBevoorrechte Appartementen in een Luxe Complex in Alanya44.000 €Std, 1+1Avsallar / AlanyaModerne Appartementen op 500 Meter van Strand in AlanyaModerne Appartementen op 500 Meter van Strand in Alanya45.000 €Studio, 1+1, 2+1dp, 3+1dpAvsallar / AlanyaAqua ResidenceAqua Residence46.000 €Std, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1Kestel / Alanya