Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Appartementen met Prachtig Uitzicht op de Natuur in Antalya

Appartementen met Prachtig Uitzicht op de Natuur in Antalya, Antalya / DosemealtiAppartementen met Prachtig Uitzicht op de Natuur in Antalya, Antalya / Dosemealti - videoAppartementen met Prachtig Uitzicht op de Natuur in Antalya, Antalya / Dosemealti - videoAppartementen met Prachtig Uitzicht op de Natuur in Antalya, Antalya / Dosemealti - videoAppartementen met Prachtig Uitzicht op de Natuur in Antalya, Antalya / Dosemealti - videoAppartementen met Prachtig Uitzicht op de Natuur in Antalya, Antalya / Dosemealti - videoAppartementen met Prachtig Uitzicht op de Natuur in Antalya, Antalya / Dosemealti - videoAppartementen met Prachtig Uitzicht op de Natuur in Antalya, Antalya / Dosemealti - videoAppartementen met Prachtig Uitzicht op de Natuur in Antalya, Antalya / Dosemealti - videoAppartementen met Prachtig Uitzicht op de Natuur in Antalya, Antalya / Dosemealti - videoAppartementen met Prachtig Uitzicht op de Natuur in Antalya, Antalya / Dosemealti - videoAppartementen met Prachtig Uitzicht op de Natuur in Antalya, Antalya / Dosemealti - videoAppartementen met Prachtig Uitzicht op de Natuur in Antalya, Antalya / Dosemealti - videoAppartementen met Prachtig Uitzicht op de Natuur in Antalya, Antalya / Dosemealti - videoAppartementen met Prachtig Uitzicht op de Natuur in Antalya, Antalya / Dosemealti - videoAppartementen met Prachtig Uitzicht op de Natuur in Antalya, Antalya / Dosemealti - videoAppartementen met Prachtig Uitzicht op de Natuur in Antalya, Interieur Foto-1Appartementen met Prachtig Uitzicht op de Natuur in Antalya, Interieur Foto-2Appartementen met Prachtig Uitzicht op de Natuur in Antalya, Interieur Foto-3Appartementen met Prachtig Uitzicht op de Natuur in Antalya, Interieur Foto-4Appartementen met Prachtig Uitzicht op de Natuur in Antalya, Interieur Foto-5Appartementen met Prachtig Uitzicht op de Natuur in Antalya, Interieur Foto-6Appartementen met Prachtig Uitzicht op de Natuur in Antalya, Interieur Foto-7Appartementen met Prachtig Uitzicht op de Natuur in Antalya, Interieur Foto-8Appartementen met Prachtig Uitzicht op de Natuur in Antalya, Interieur Foto-9Appartementen met Prachtig Uitzicht op de Natuur in Antalya, Interieur Foto-10Appartementen met Prachtig Uitzicht op de Natuur in Antalya, Interieur Foto-11Appartementen met Prachtig Uitzicht op de Natuur in Antalya, Interieur Foto-12Appartementen met Prachtig Uitzicht op de Natuur in Antalya, Interieur Foto-13Appartementen met Prachtig Uitzicht op de Natuur in Antalya, Interieur Foto-14Appartementen met Prachtig Uitzicht op de Natuur in Antalya, Interieur Foto-15Appartementen met Prachtig Uitzicht op de Natuur in Antalya, Interieur Foto-16Appartementen met Prachtig Uitzicht op de Natuur in Antalya, Interieur Foto-17Appartementen met Prachtig Uitzicht op de Natuur in Antalya, Vloer Plannen-1
Prijs 36.300 €
 • Algemeen Details
 • 1+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Antalya / Dosemealti
 • 73 m² - 119 m²
 • 1+1, 2+1
 • 1, 2
 • 1, 2
 • 08/2020
 • 12
 • Instapklaar
 • 20 km
 • 28 km
 • 28 km
Immo nr. AYT-971

Top 3 Redenen om te Kopen

• Uitstekend uitzicht op de natuur
• Dicht bij transportfaciliteiten, hoofdweg en markt
• Rijke complexe faciliteiten

Appartementen Dicht Bij de Hoofdweg en Sociale Voorzieningen in Antalya

Moderne appartementen bevinden zich in Döşemealtı, Antalya. Döşemealtı is de nieuw ontwikkelde regio van Antalya. Er zijn veel nieuwe luxe wooncomplexen die de regio perfect maken voor gezinnen. De regio ligt ook dichtbij alle sociale voorzieningen, ziekenhuizen en scholen. Het biedt gemakkelijke toegang tot transportfaciliteiten.

Appartementen te koop in Antalya liggen op 20 minuten van de internationale luchthaven van Antalya en het Konyaalti-strand, op 10 minuten van het lopende nieuwe busstation en de organisatie van de industriezone en op 5 minuten van het hippodroom van Antalya. Ook Antalya Bilim University ligt op 620 meter en het stadscentrum ligt op 20 km afstand van de flats.

Het wooncomplex is de tweede fase van de 4 afzonderlijke projecten in dezelfde regio met een totale oppervlakte van 75.000 m². Het complex bestaat uit één blok met 60 appartementen. Er zijn liften, parkeerplaatsen buiten, conciërge, goed ontworpen tuin, zwembad, kinderbad, waterglijbaan, basketbalveld, 24/7 beveiligingscamerasysteem en beveiliging.

Er zijn 2 typen appartementen beschikbaar in het complex

Appartementen met 1 slaapkamer zijn 73 m² met een woonkamer, een open keuken, een badkamer en een balkon.

Appartementen met 2 slaapkamers zijn 119 m² met een woonkamer, een aparte keuken, een badkamer, een en-suite badkamer, een toilet en 2 balkons.

Alle appartementen zijn ontworpen met hoogwaardige materialen zoals keukenapparatuur, airconditioning en aardgasinfrastructuur, video-intercomsysteem, garderobe, internetsysteem, douche, tv-satellietsysteem en elektrische rolluiken.

Algemene Kenmerken van Appartementen met Prachtig Uitzicht op de Natuur in Antalya

Appartement / Antalya / Dosemealti

LiftZwembadIn een complexConciergeParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTuinAirconditioningRolgordijnenTV SatellietDoucheEn-suite Badkamer KeukenapparatuurInternetBalkonOpen plan keukenAparte keukenLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs 36.300 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Nieuwbouwwoning Nabij Lokale Voorzieningen Antalya CentrumNieuwbouwwoning Nabij Lokale Voorzieningen Antalya Centrum33.700 €1+1, 2+1Centrum / AntalyaOnlangs voltooide appartementen in Kepez AntalyaOnlangs voltooide appartementen in Kepez Antalya33.200 €2+1 Kepez / AntalyaGloednieuwe appartementen dichtbij voorzieningen in KepezGloednieuwe appartementen dichtbij voorzieningen in Kepez37.400 €2+1, 3+1Kepez / AntalyaInstapklare Appartementen in Kepez|Separate KeukenInstapklare Appartementen in Kepez|Separate Keuken38.200 €2+1Kepez / Antalya