Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Appartementen met prachtig uitzicht vlakbij het strand in Yalova

Appartementen met prachtig uitzicht vlakbij het strand in Yalova, Yalova / CinarcikAppartementen met prachtig uitzicht vlakbij het strand in Yalova, Yalova / Cinarcik - videoAppartementen met prachtig uitzicht vlakbij het strand in Yalova, Yalova / Cinarcik - videoAppartementen met prachtig uitzicht vlakbij het strand in Yalova, Yalova / Cinarcik - videoAppartementen met prachtig uitzicht vlakbij het strand in Yalova, Yalova / Cinarcik - videoAppartementen met prachtig uitzicht vlakbij het strand in Yalova, Yalova / Cinarcik - videoAppartementen met prachtig uitzicht vlakbij het strand in Yalova, Yalova / Cinarcik - videoAppartementen met prachtig uitzicht vlakbij het strand in Yalova, Yalova / Cinarcik - videoAppartementen met prachtig uitzicht vlakbij het strand in Yalova, Yalova / Cinarcik - videoAppartementen met prachtig uitzicht vlakbij het strand in Yalova, Yalova / Cinarcik - videoAppartementen met prachtig uitzicht vlakbij het strand in Yalova, Yalova / Cinarcik - videoAppartementen met prachtig uitzicht vlakbij het strand in Yalova, Yalova / Cinarcik - videoAppartementen met prachtig uitzicht vlakbij het strand in Yalova, Yalova / Cinarcik - videoAppartementen met prachtig uitzicht vlakbij het strand in Yalova, Yalova / Cinarcik - videoAppartementen met prachtig uitzicht vlakbij het strand in Yalova, Interieur Foto-1Appartementen met prachtig uitzicht vlakbij het strand in Yalova, Interieur Foto-2Appartementen met prachtig uitzicht vlakbij het strand in Yalova, Interieur Foto-3Appartementen met prachtig uitzicht vlakbij het strand in Yalova, Interieur Foto-4Appartementen met prachtig uitzicht vlakbij het strand in Yalova, Interieur Foto-5Appartementen met prachtig uitzicht vlakbij het strand in Yalova, Interieur Foto-6Appartementen met prachtig uitzicht vlakbij het strand in Yalova, Interieur Foto-7Appartementen met prachtig uitzicht vlakbij het strand in Yalova, Interieur Foto-8Appartementen met prachtig uitzicht vlakbij het strand in Yalova, Interieur Foto-9Appartementen met prachtig uitzicht vlakbij het strand in Yalova, Interieur Foto-10Appartementen met prachtig uitzicht vlakbij het strand in Yalova, Interieur Foto-11Appartementen met prachtig uitzicht vlakbij het strand in Yalova, Vloer Plannen-1Appartementen met prachtig uitzicht vlakbij het strand in Yalova, Vloer Plannen-2Appartementen met prachtig uitzicht vlakbij het strand in Yalova, Vloer Plannen-3Appartementen met prachtig uitzicht vlakbij het strand in Yalova, Vloer Plannen-4Appartementen met prachtig uitzicht vlakbij het strand in Yalova, Vloer Plannen-5Appartementen met prachtig uitzicht vlakbij het strand in Yalova, Vloer Plannen-6
Prijs vanaf 35.800 €
 • Algemeen Details
 • 1+1
 • 2+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Yalova / Cinarcik
 • 57 m² - 173 m²
 • 1+1, 2+1 dp
 • 1,2
 • 1,2
 • 2020
 • 6
 • Klaar om te verhuizen
 • 20 km
 • 50 mt
 • 110 km
Immo nr. YLV-023

Top 3 redenen om te kopen

• Het plezier van wonen in een badplaats
• Op loopafstand van veerboot, strand en stadscentrum
• Ruim aanbod aan appartementen tegen zeer betaalbare prijzen

Betaalbare appartementen dicht bij dagelijkse voorzieningen in Teşvikiye Çınarcık

Hoogwaardige appartementen bevinden zich in Teşvikiye, Yalova. Yalova is een kuststad in de buurt van de Zee van Marmara en heeft meestal de voorkeur van mensen die in Bursa en Istanbul wonen als vakantiebestemming. Yalova is een stad die gemakkelijk bereikbaar is met de veerboot, snelwegen en de nieuw gebouwde Osmangazi-brug die de afstand tussen Yalova en İstanbul 45 minuten rijden maakt. De stad heeft rustig weer, vredige woonruimtes en hoewel het elke dag groter wordt, voelt het nog steeds als een gezellig vakantiepaleis voor de meeste mensen die overweldigd werden door de drukte in Istanbul. Als u een appartement in Yalova wilt kopen, mag u deze kans niet missen.

De appartementen bevinden zich op een gunstige locatie en zijn daarom op loopafstand van de dagelijkse voorzieningen zoals markten, openbare bazaar, geldautomaten, ziekenhuizen, postkantoren en scholen. De appartementen liggen op 50 meter van het strand, 4 km naar Çınarcık stad Center, 5 km naar Çınarcık Ferry Pier, 20 km naar Yalova City Center, 22 km naar İDO Ferry Pier, 48 km naar Osmangazi Bridge, 68 km naar Istanbul stad Centre, 76 km naar het stadscentrum van Bursa en 110 km naar de internationale luchthaven van Istanbul.

Het wooncomplex bestaat uit één blok met 6 verdiepingen en is in L-vorm gebouwd, zodat elk appartement in het project uitzicht heeft op de tuin, het bos en de zee. Het luxe complex is gebouwd met behulp van aardbevingsbestendige materialen. Het complex heeft luxe voorzieningen zoals een inpandige parkeerplaats (2 verdiepingen), een zwembad, 2 liften, een kinderbad, een kinderspeeltuin, een goed onderhouden tuin, wandelpaden, toegang met toegangscode en een 24/7 beveiligingssysteem .

Soorten appartementen

Appartementen met 1 slaapkamer hebben een woonkamer, een open keuken, een badkamer en een balkon

2 slaapkamerappartementen hebben een woonkamer, een open keuken, een badkamer, een en-suite badkamer en een balkon. (Sommige appartementen met 2 slaapkamers hebben een aparte keuken)

Duplex appartementen met 2 slaapkamers hebben een woonkamer, een open keuken, 2 badkamers en 2 balkons.

Duplex appartementen met 3 slaapkamers hebben een woonkamer, een open keuken, 2 badkamers en 2 balkons.

Hoogwaardige appartementen hebben luxe inpandige kenmerken zoals een stalen deur, video-intercomsystemen, houten deuren, PVC dubbele beglazing, laminaat en keramische vloeren, douche, aardgasinfrastructuur, keukenapparatuur, spot- en ledverlichting.

Algemene Kenmerken van Appartementen met prachtig uitzicht vlakbij het strand in Yalova

Appartement / Yalova / Cinarcik

LiftZwembadIn een complexConciergeOverdekt ParkeerplaatsBeveiliging 7/24TuinDoucheEn-suite Badkamer KeukenapparatuurBalkonOpen plan keukenAparte keukenStrand (0-500 m.)Zeezicht
Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

1+1 Appartement35.800 €2+1 Appartement81.900 €*Prijs update op 5.04.2021 17:01:50

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Luxe onroerend goed met hoge huurinkomsten in YalovaLuxe onroerend goed met hoge huurinkomsten in Yalova31.900 €1+0, 1+1, 2+1Centrum / YalovaBetaalbaar hotelconcept onroerend goed in YalovaBetaalbaar hotelconcept onroerend goed in Yalova37.600 €1+0, 1+1Cinarcik / YalovaGoed gelegen gloednieuwe appartementen in YalovaGoed gelegen gloednieuwe appartementen in Yalova46.800 €1+1, 2+1 dp, 3+1, 3+2, 3+1 dp, 4+2 dpCinarcik / YalovaPanoramisch zeezicht appartementen in een project in YalovaPanoramisch zeezicht appartementen in een project in Yalova51.700 €1+1, 2+1, 3+1, 4+1 dp, 5+1 dp, 6+1 dpCiftlikkoy / Yalova