Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Appartementen met uitzicht op zee en bos in Mudanya, Bursa

Appartementen met uitzicht op zee en bos in Mudanya, Bursa, Bursa / MudanyaAppartementen met uitzicht op zee en bos in Mudanya, Bursa, Bursa / Mudanya - videoAppartementen met uitzicht op zee en bos in Mudanya, Bursa, Bursa / Mudanya - videoAppartementen met uitzicht op zee en bos in Mudanya, Bursa, Bursa / Mudanya - videoAppartementen met uitzicht op zee en bos in Mudanya, Bursa, Bursa / Mudanya - videoAppartementen met uitzicht op zee en bos in Mudanya, Bursa, Bursa / Mudanya - videoAppartementen met uitzicht op zee en bos in Mudanya, Bursa, Bursa / Mudanya - videoAppartementen met uitzicht op zee en bos in Mudanya, Bursa, Bursa / Mudanya - videoAppartementen met uitzicht op zee en bos in Mudanya, Bursa, Bursa / Mudanya - videoAppartementen met uitzicht op zee en bos in Mudanya, Bursa, Bursa / Mudanya - videoAppartementen met uitzicht op zee en bos in Mudanya, Bursa, Bursa / Mudanya - videoAppartementen met uitzicht op zee en bos in Mudanya, Bursa, Bursa / Mudanya - videoAppartementen met uitzicht op zee en bos in Mudanya, Bursa, Interieur Foto-1Appartementen met uitzicht op zee en bos in Mudanya, Bursa, Interieur Foto-2Appartementen met uitzicht op zee en bos in Mudanya, Bursa, Interieur Foto-3Appartementen met uitzicht op zee en bos in Mudanya, Bursa, Interieur Foto-4Appartementen met uitzicht op zee en bos in Mudanya, Bursa, Interieur Foto-5Appartementen met uitzicht op zee en bos in Mudanya, Bursa, Interieur Foto-6Appartementen met uitzicht op zee en bos in Mudanya, Bursa, Interieur Foto-7Appartementen met uitzicht op zee en bos in Mudanya, Bursa, Interieur Foto-8Appartementen met uitzicht op zee en bos in Mudanya, Bursa, Interieur Foto-9Appartementen met uitzicht op zee en bos in Mudanya, Bursa, Interieur Foto-10Appartementen met uitzicht op zee en bos in Mudanya, Bursa, Interieur Foto-11Appartementen met uitzicht op zee en bos in Mudanya, Bursa, Interieur Foto-12Appartementen met uitzicht op zee en bos in Mudanya, Bursa, Interieur Foto-13Appartementen met uitzicht op zee en bos in Mudanya, Bursa, Interieur Foto-14Appartementen met uitzicht op zee en bos in Mudanya, Bursa, Vloer Plannen-1Appartementen met uitzicht op zee en bos in Mudanya, Bursa, Vloer Plannen-2Appartementen met uitzicht op zee en bos in Mudanya, Bursa, Vloer Plannen-3Appartementen met uitzicht op zee en bos in Mudanya, Bursa, Vloer Plannen-4
Prijs vanaf 69.700 €
 • Algemeen Details
 • 2+1
 • 3+1
 • 4+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Bursa / Mudanya
 • 2+1, 3+1, 4+1 dp
 • 2, 3, 4
 • 1, 3
 • 3
 • Klaar om te verhuizen
 • 25 km
 • 1.2 km
 • 80 km
Immo nr. BRS-057

Top 3 redenen om te kopen

• Uitzicht op zee en bos
• Mogelijkheid om in een rustig en vredig boetiekproject te wonen
• Op loopafstand van het centrum van Mudanya en de veerhaven

Instapklare serene appartementen dicht bij de veerhaven in Mudanya, Bursa

De appartementen zijn gelegen in Mudanya, Bursa. Ernest Hemingway beschreef Mudanya als de 'kustplaats waar westerlingen om vrede kwamen vragen'. De regio staat bekend als "Hoofdstad van Vrede en Broederschap" sinds het een verdrag organiseerde dat de oorlog beëindigde en de basis legde van de Republiek Turkije met de wapenstilstand van Mudanya. Het Hasanbey Culture Center, de oude stad Myrleia, de Fatih-moskee en kerken zoals de gewelfde kerk, de kerk van de aartsengelen, de Aydınpınar-kerk en de Derekoy-kerk vertegenwoordigen de culturele en religieuze mix die nog steeds sterk is.

De appartementen liggen op loopafstand van dagelijkse voorzieningen zoals markten, de wijkbazaar, winkelcentra, apotheken etc. De appartementen in Bursa liggen op 1,2 km van de Zee van Marmara, 1,5 km naar de BUDO-veerbootpier, 25 km naar het stadscentrum van Bursa en 80 km naar de luchthaven Bursa Yenisehir.

Het wooncomplex bestaat uit 3 blokken met in totaal 18 appartementen. Het 3.000 m² grote complex heeft vele voorzieningen, zoals een zwembad, parkeerplaatsen en een tuin.

Soorten appartementen

2 slaapkamerappartementen hebben een woonkamer, een aparte keuken, een kleedkamer, een badkamer, een en-suite en een balkon. (Sommige appartementen hebben twee balkons en een open keuken.)

De appartementen met 3 slaapkamers hebben een woonkamer, een aparte keuken, een kleedkamer, een badkamer, een en-suite en 2 balkons.

Duplex appartementen met 4 slaapkamers, een woonkamer, 2 open keukens, 2 badkamers, 2 en-suite badkamers, en 2 balkons en een terras.

De appartementen zijn voorzien van keramische vloeren, laminaatvloeren, lakdeuren, vloerverwarming op aardgas, C30 beton en drijvend vlotsysteem waardoor de appartementen aardbevingsbestendig zijn en gemaakt zijn met de best mogelijke materialen.

Algemene Kenmerken van Appartementen met uitzicht op zee en bos in Mudanya, Bursa

Appartement / Bursa / Mudanya

LiftZwembadIn een complexParkeerplaatsTuinKleedkamerDoucheEn-suite Badkamer BalkonOpen plan keukenAparte keukenStrand (1-5 km.)ZeezichtStadscentrum
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorBursa
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

2+1 Appartement69.700 €3+1 Appartement101.800 €4+1 Appartement115.200 €*Prijs update op 8.10.2020 14:12:20

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Rolstoelvriendelijke, centraal gelegen onroerend goed in BursaRolstoelvriendelijke, centraal gelegen onroerend goed in Bursa62.100 €3+1, 3+1 dpCentrum / BursaGloednieuwe Appartementen met Aparte Keuken in BursaGloednieuwe Appartementen met Aparte Keuken in Bursa60.100 €2+1, 3+1Osmangazi / BursaAdembenemende Appartementen met Zeezicht in BursaAdembenemende Appartementen met Zeezicht in Bursa70.300 €3+1, 5+1 dpMudanya / BursaCentrale appartementen omgeven door parken in BursaCentrale appartementen omgeven door parken in Bursa70.700 €3+1Nilufer / Bursa