Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Appartementen met uitzicht op zee in Kartal Istanbul

Appartementen met uitzicht op zee in Kartal Istanbul, Istanbul / KartalAppartementen met uitzicht op zee in Kartal Istanbul, Istanbul / Kartal - videoAppartementen met uitzicht op zee in Kartal Istanbul, Istanbul / Kartal - videoAppartementen met uitzicht op zee in Kartal Istanbul, Istanbul / Kartal - videoAppartementen met uitzicht op zee in Kartal Istanbul, Istanbul / Kartal - videoAppartementen met uitzicht op zee in Kartal Istanbul, Istanbul / Kartal - videoAppartementen met uitzicht op zee in Kartal Istanbul, Interieur Foto-1Appartementen met uitzicht op zee in Kartal Istanbul, Interieur Foto-2Appartementen met uitzicht op zee in Kartal Istanbul, Interieur Foto-3Appartementen met uitzicht op zee in Kartal Istanbul, Interieur Foto-4Appartementen met uitzicht op zee in Kartal Istanbul, Interieur Foto-5Appartementen met uitzicht op zee in Kartal Istanbul, Interieur Foto-6Appartementen met uitzicht op zee in Kartal Istanbul, Interieur Foto-7Appartementen met uitzicht op zee in Kartal Istanbul, Vloer Plannen-1Appartementen met uitzicht op zee in Kartal Istanbul, Vloer Plannen-2
Prijs 382.900 €
 • Algemeen Details
 • 3+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Istanbul / Kartal
 • 318 m²
 • 3+1 dp
 • 2
 • 2
 • 02/2019
 • 24
 • Klaar om te verhuizen
 • 400 mt
 • 16 km
Immo nr. IST-433

Top 3 redenen om te kopen

• Uitzicht op eiland en zee
• 400 meter van de zee
• Uitstekend complex ontwerp

Luxe en hoogwaardige appartementen te koop in Kartal, Istanbul

Appartementen bevinden zich in de wijk Kartal in Istanbul. De regio onderscheidt zich als de eerste keuze van gezinnen die een rustige familiesfeer willen. Er zijn ook alle sociale, dagelijkse en lokale voorzieningen, evenals transportfaciliteiten.

Appartementen te koop in Istanbul liggen op 400 meter van de zee, op 2 km van IDO Kartal Seaport, op 3 km van het winkelcentrum Maltepe, op 16 km van de internationale luchthaven Sabiha Gokcen en op 65 km van de internationale luchthaven van Istanbul.

Scholen in de regio: Private İstek Uluğbey Schools, Gökyüzü Schools, Bahçeşehir College, Kartal Doğa College, TED Rönesans College, Istanbul Şehir University, Yeditepe University, Marmara University, Terraki Schools, Özyeğin University en Sabancı University.

Ziekenhuizen in de regio: Avicenna Umut Hospital, Private Maltepe Medical Center, Private Maltepe Hospital, Private Ersoy Hospital, Private Vera Hospital, Private Veni Vidi Eye Hospital, Private Atalar Hospital en Kardelen Medical Center.

Winkelcentrum in de regio: Maltepe Park Shopping Mall, Karaca Shopping Mall, Istanbul Shopping Mall, Piazza Shopping Mall, Anatolim Shopping Mall en IKEA.

Het complex bestaat uit 24 blokken met 2 verdiepingen en in totaal 198 appartementen op een oppervlakte van 8.205 m². Het complex heeft faciliteiten zoals een overdekte parkeerplaats, een lift, binnen- en buitenzwembaden, een fitnesscentrum, een prachtig landschap, een sauna, een Turks stoombad, een café, een restaurant, een zitgedeelte, een kinderspeelplaats, een basketbal- en volleybalveld, een wandelpad, een kleuterschool, een generator , watertank, 24/7 bewakingscamerasysteem en beveiliging.

Soorten flats

Duplex appartement met 3 slaapkamers.

Flat is ontworpen met verwarmingssysteem, brandalarmsysteem, thermische en geluidsisolatie, airconditioning, keukenapparatuur, spotverlichting, Amerikaanse deuren, aardgassysteem in de keuken, smart home-systeem, Amerikaanse keuken, badkuip, PVC dubbele beglazing, internet systeem, garderobe, intercom, laminaatvloer, stalen deur, tv-satellietsysteem, etc.

Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en betalingsvoorwaarden.

Algemene Kenmerken van Appartementen met uitzicht op zee in Kartal Istanbul

Appartement / Istanbul / Kartal

SaunaLiftZwembadIn een complexFitnessOverdekt ParkeerplaatsParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTurkse BadTuinAirconditioningTV SatellietDoucheBadkuipEn-suite Badkamer KeukenapparatuurInternetBalkonAparte keukenStrand (0-500 m.)ZeezichtLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorIstanbul
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs 382.900 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Appartementen met een speciaal ontwerp in Cekmekoy IstanbulAppartementen met een speciaal ontwerp in Cekmekoy Istanbul375.100 €2+1, 3+1, 4+1, 5+1Cekmekoy / IstanbulIstanbul Appartementen Temidden van Natuur en GeschiedenisIstanbul Appartementen Temidden van Natuur en Geschiedenis373.700 €1+1, 1+1 dp, 2+1, 2+1 dp, 3+1, 3+1 dp, 4+1, 4+1 dp, 5+1 dp, 6+1 dp, 8+1 dpUskudar / IstanbulUskudar Appartementen met Uitzicht op de BosporusUskudar Appartementen met Uitzicht op de Bosporus386.000 €3+1, 4+1, 4+1 dp, 6+1 dpUskudar / IstanbulBosphorus View Flats in een luxe project in IstanbulBosphorus View Flats in een luxe project in Istanbul405.700 €2+1, 3+1Beykoz / Istanbul