Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Appartementen met zeezicht in Istanbul, Buyukcekmece

Appartementen met zeezicht in Istanbul, Buyukcekmece, Istanbul / BuyukcekmeceAppartementen met zeezicht in Istanbul, Buyukcekmece, Istanbul / Buyukcekmece - videoAppartementen met zeezicht in Istanbul, Buyukcekmece, Istanbul / Buyukcekmece - videoAppartementen met zeezicht in Istanbul, Buyukcekmece, Istanbul / Buyukcekmece - videoAppartementen met zeezicht in Istanbul, Buyukcekmece, Istanbul / Buyukcekmece - videoAppartementen met zeezicht in Istanbul, Buyukcekmece, Istanbul / Buyukcekmece - videoAppartementen met zeezicht in Istanbul, Buyukcekmece, Istanbul / Buyukcekmece - videoAppartementen met zeezicht in Istanbul, Buyukcekmece, Istanbul / Buyukcekmece - videoAppartementen met zeezicht in Istanbul, Buyukcekmece, Vloer Plannen-1Appartementen met zeezicht in Istanbul, Buyukcekmece, Vloer Plannen-2Appartementen met zeezicht in Istanbul, Buyukcekmece, Vloer Plannen-3Appartementen met zeezicht in Istanbul, Buyukcekmece, Vloer Plannen-4Appartementen met zeezicht in Istanbul, Buyukcekmece, Vloer Plannen-5Appartementen met zeezicht in Istanbul, Buyukcekmece, Vloer Plannen-6Appartementen met zeezicht in Istanbul, Buyukcekmece, Vloer Plannen-7Appartementen met zeezicht in Istanbul, Buyukcekmece, Vloer Plannen-8Appartementen met zeezicht in Istanbul, Buyukcekmece, Vloer Plannen-9Appartementen met zeezicht in Istanbul, Buyukcekmece, Vloer Plannen-10Appartementen met zeezicht in Istanbul, Buyukcekmece, Vloer Plannen-11Appartementen met zeezicht in Istanbul, Buyukcekmece, Vloer Plannen-12Appartementen met zeezicht in Istanbul, Buyukcekmece, Vloer Plannen-13Appartementen met zeezicht in Istanbul, Buyukcekmece, Vloer Plannen-14Appartementen met zeezicht in Istanbul, Buyukcekmece, Vloer Plannen-15Appartementen met zeezicht in Istanbul, Buyukcekmece, Vloer Plannen-16
Prijs vanaf 65.400 €Geverifieerde prijsPrijs update op 11.03.2021
 • Algemeen Details
 • Studio
 • ZONDER COMISSIE
 • Istanbul / Buyukcekmece
 • 45 m² - 152 m²
 • Std
 • 1
 • 1
 • 01/2021
 • 17
 • Onder constructie
 • 4 km
 • 84 km
Immo nr. IST-442

CAMPAGNE DETAILS

Eigendomsakte klare appartementen in Istanbul, Büyükçekmece hebben een geweldige campagne die het volledige pakket omvat. De details zijn zoals volgend:

• Huurinkomstengarantie van 8% gedurende 3 jaar

Mis deze campagne niet en koop nu een appartement! Bel ons voor campagnedetails en maak een afspraak voor een bezichtigingstour.

Geldig tot 30.04.2021 09:30:00bekijk alle campagnes >>>

Top 3 redenen om te kopen

• Geweldig uitzicht op zee en de stad
• Prachtig thuiskantoorconcept met het hotel, winkelcentrum en expositiecentrum eromheen
• Langs de snelweg E-5 en lopend naar de Metrobus

Nieuwe appartementen met geweldig uitzicht op zee en de stad in Buyukcekmece, Istanbul

De centraal gelegen appartementen bevinden zich in de wijk Beykent in Büyükçekmece. Het ligt in het westen van Istanbul. De regio is omgeven door een groen gebied en ligt dichtbij het meer en de zee. Er is een breed scala aan sociale voorzieningen en nieuwe vastgoedprojecten met luxe voorzieningen in de omgeving.

De appartementen in Istanbul liggen dicht bij alle dagelijkse en sociale voorzieningen. Het ligt op 4 km van het strand, winkelcentra en restaurants, 8 km van de snelweg E-5 die toegang biedt tot de metrobus, 56 km van de luchthaven van Istanbul en 84 km van de internationale luchthaven Sabiha Gökcen.

Ziekenhuizen in de regio: Büyükçekmece Kolan Hospital, Beykent Tip Merkezi, Reyap Istanbul Hospital, Esenyurt Necmi Kadioglu Devlet Hospital.

Scholen in de regio: Beykent University Beylikdüzü Campus, Dolmabahce okullari scholen, Doğa college Beykent Campus, Bahcesehir okullari Schools, ERA Beylikdüzü College.

Winkelcentra in de omgeving: Istanbul Outlet Park, Autopia Otomotiv AVM, Perlavista AVM.

Het wooncomplex van 36.581 m² bestaat uit 2 blokken met elk 17 verdiepingen. Het heeft in totaal 565 units met 421 home-office concept units, 106 winkels en 38 kantoren. Het complex heeft veel voorzieningen, zoals een volledig beveiligingssysteem met camera's, een ondergrondse parkeergarage van 2 verdiepingen en een receptie.

Soorten appartementen

Studio-appartementen hebben een woonkamer, een badkamer, een keuken en een balkon.

Het interieur van de appartementen is nog niet ontworpen. Het ontwerp wordt gemaakt volgens de voorkeur van de kopers.

** Er zijn ruimtes variërend van 45 m² tot 152 m². De kopers kunnen de afmetingen van de binnenruimtes naar wens aanpassen.

Neem contact met ons op voor het betalingsplan en verdere informatie.

Algemene Kenmerken van Appartementen met zeezicht in Istanbul, Buyukcekmece

Appartement / Istanbul / Buyukcekmece

In een complexParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraDoucheBalkonOpen plan keukenStrand (0-500 m.)Zeezicht
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorIstanbul
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs vanaf 65.400 €*Prijs update op 11.03.2021 11:02:21

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Klaar Appartementen Naast het Bos in IstanbulKlaar Appartementen Naast het Bos in Istanbul65.200 €1+1, 3+1Sancaktepe / IstanbulCentraal Appartementen in Maltepe Dichtbij VoorzieningenCentraal Appartementen in Maltepe Dichtbij Voorzieningen64.800 €1+1, 2+1, 5+2, 6+2Maltepe / IstanbulAppartementen met zee-en meerzicht op geweldige locatie in IstanbulAppartementen met zee-en meerzicht op geweldige locatie in Istanbul65.400 €1+0, 1+1, 2+1, 3+1Buyukcekmece / IstanbulAppartementen dicht bij het Aydos-bos in Kartal IstanbulAppartementen dicht bij het Aydos-bos in Kartal Istanbul67.400 €1+1, 2+1, 3+1Kartal / Istanbul