Bel ons direkt : +90 532 415 55 63

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Appartementen op een Centrale Locatie Eyup, Isytanbul

Appartementen op een Centrale Locatie Eyup, Isytanbul, Istanbul / EyupAppartementen op een Centrale Locatie Eyup, Isytanbul, Istanbul / Eyup - videoAppartementen op een Centrale Locatie Eyup, Isytanbul, Istanbul / Eyup - videoAppartementen op een Centrale Locatie Eyup, Isytanbul, Istanbul / Eyup - videoAppartementen op een Centrale Locatie Eyup, Isytanbul, Istanbul / Eyup - videoAppartementen op een Centrale Locatie Eyup, Isytanbul, Istanbul / Eyup - videoAppartementen op een Centrale Locatie Eyup, Isytanbul, Istanbul / Eyup - videoAppartementen op een Centrale Locatie Eyup, Isytanbul, Istanbul / Eyup - videoAppartementen op een Centrale Locatie Eyup, Isytanbul, Istanbul / Eyup - videoAppartementen op een Centrale Locatie Eyup, Isytanbul, Istanbul / Eyup - videoAppartementen op een Centrale Locatie Eyup, Isytanbul, Istanbul / Eyup - videoAppartementen op een Centrale Locatie Eyup, Isytanbul, Istanbul / Eyup - videoAppartementen op een Centrale Locatie Eyup, Isytanbul, Istanbul / Eyup - videoAppartementen op een Centrale Locatie Eyup, Isytanbul, Istanbul / Eyup - videoAppartementen op een Centrale Locatie Eyup, Isytanbul, Istanbul / Eyup - videoAppartementen op een Centrale Locatie Eyup, Isytanbul, Istanbul / Eyup - videoAppartementen op een Centrale Locatie Eyup, Isytanbul, Bouw Fotos-1Appartementen op een Centrale Locatie Eyup, Isytanbul, Bouw Fotos-2Appartementen op een Centrale Locatie Eyup, Isytanbul, Bouw Fotos-3Appartementen op een Centrale Locatie Eyup, Isytanbul, Bouw Fotos-4Appartementen op een Centrale Locatie Eyup, Isytanbul, Vloer Plannen-1Appartementen op een Centrale Locatie Eyup, Isytanbul, Vloer Plannen-2Appartementen op een Centrale Locatie Eyup, Isytanbul, Vloer Plannen-3Appartementen op een Centrale Locatie Eyup, Isytanbul, Vloer Plannen-4Appartementen op een Centrale Locatie Eyup, Isytanbul, Vloer Plannen-5
: op aanvraag
 • Algemeen Details
 • Istanbul / Eyup
 • 44 m² aan 196 m²
 • 1+1, 3+1
 • 1, 2
 • 1
 • 2015
 • 17
 • UITVERKOCHT
 • 2 km
 • 15 km
Immo nr. IST-090

Comfortabele Appartementen in Eyup

Appartementen in een centrale ligging in Eyup, Istanbul. Eyup is een van de meest toeristische en historische plaatsen in Istanbul.

Speciale appartementen liggen dicht bij Eyup Sultan-Moskee. Eyup Sultan-Moskee is een van de beroemde Moskeeën in Istanbul, staande op de Gouden Hoorn sinds 1458.

Eyüp ook dicht bij de meest historische en toeristische gebied Sultan Ahmet. U kunt de meest bekende toeristische plaatsen zoals het Topkapi Paleis, de Hagia Sophia, de Blauwe Moskee, de Turkse en Islamitische Kunst Museum, de Basilica Cisterne in Sultan Ahmet-plein te vinden.

Special Project is dicht bij één van de belangrijkste entertainment centra Vialand in Istanbul. Vialand is 1 grootste Pretpark van Turkije en de 2de grootste in de Wereld.

Dit bijzondere project is gelegen aan de ondergrondse metrolijn, kunt u de metro gebruiken voor het vervoer in de voorkant van uw appartement.

Voorrecht appartementen staat voor u klaar

Bijzonder project gelegen in 16.000 m² oppervlakte, is geschaafd 3 blok met 354 woningen en 131 winkels. Flats bestaan uit 1+0, 1+1, en 2 vlak vormen.

Voor een fit en gezond leven, kunt u uw tijd doorbrengen in de sport zaal, openbaar bad of stoombad. 24-uurs beveiliging, speeltuin, rustplaatsen zijn enkele van de privileges die wacht voor u.

In de appartementen airco, ingebouwde brander, oven, afzuigkap, vaatwasser, meubels in baden, entree garderobe, gelaagd parket, spotlit plafonds, badkamer, wasplaats, satelliet-systeem, video Diafoon, centrale verwarming en een parkeergarage zijn voor u klaar om uw leven comfortabel.

Deze appartementen zijn UITVERKOCHT.

Algemene Kenmerken van Appartementen op een Centrale Locatie Eyup, Isytanbul

SaunaLiftIn een complexConciergeFitnessOverdekt ParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTurkse BadTuinAirconditioningTV SatellietEn-suite Badkamer KeukenapparatuurInternetBalkonOpen plan keukenAparte keukenStrand (1-5 km.)StadscentrumLuchthaven (0-50 km.)
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

: op aanvraag

Kostprijs is in Turkse Lira. Prijzen beginnen prijzen. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt.

GA NAAR
TOP
Similar Properties
Luxe Appartementen met Zeezicht en MeerzichtLuxe Appartementen met Zeezicht en Meerzicht41.000 €Std, 1+1, 2+1, 3+1Esenyurt / IstanbulExclusieve Appartementen op een Centrale LocatieExclusieve Appartementen op een Centrale Locatie41.000 €Std, 1+1, 2+1, 3+1Esenyurt / IstanbulBetaalbare Appartementen te KoopBetaalbare Appartementen te Koop41.500 €Std, 1+1, 2+1, 3+1Esenyurt / IstanbulKlaar om te Verhuizen Appartementen te Koop met AfbetalingsplanKlaar om te Verhuizen Appartementen te Koop met Afbetalingsplan41.500 €Std, 1+1, 2+1, 3+1Esenyurt / Istanbul