Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Appartementen op Prestigieuze Locatie in Yomra Trabzon

Appartementen op Prestigieuze Locatie in Yomra Trabzon, Trabzon / YomraAppartementen op Prestigieuze Locatie in Yomra Trabzon, Trabzon / Yomra - videoAppartementen op Prestigieuze Locatie in Yomra Trabzon, Trabzon / Yomra - videoAppartementen op Prestigieuze Locatie in Yomra Trabzon, Trabzon / Yomra - videoAppartementen op Prestigieuze Locatie in Yomra Trabzon, Trabzon / Yomra - videoAppartementen op Prestigieuze Locatie in Yomra Trabzon, Trabzon / Yomra - videoAppartementen op Prestigieuze Locatie in Yomra Trabzon, Trabzon / Yomra - videoAppartementen op Prestigieuze Locatie in Yomra Trabzon, Trabzon / Yomra - videoAppartementen op Prestigieuze Locatie in Yomra Trabzon, Trabzon / Yomra - videoAppartementen op Prestigieuze Locatie in Yomra Trabzon, Trabzon / Yomra - videoAppartementen op Prestigieuze Locatie in Yomra Trabzon, Interieur Foto-1Appartementen op Prestigieuze Locatie in Yomra Trabzon, Interieur Foto-2Appartementen op Prestigieuze Locatie in Yomra Trabzon, Interieur Foto-3Appartementen op Prestigieuze Locatie in Yomra Trabzon, Interieur Foto-4Appartementen op Prestigieuze Locatie in Yomra Trabzon, Interieur Foto-5Appartementen op Prestigieuze Locatie in Yomra Trabzon, Interieur Foto-6Appartementen op Prestigieuze Locatie in Yomra Trabzon, Interieur Foto-7Appartementen op Prestigieuze Locatie in Yomra Trabzon, Interieur Foto-8Appartementen op Prestigieuze Locatie in Yomra Trabzon, Interieur Foto-9Appartementen op Prestigieuze Locatie in Yomra Trabzon, Interieur Foto-10Appartementen op Prestigieuze Locatie in Yomra Trabzon, Interieur Foto-11
Prijs vanaf 140.000 €
 • Algemeen Details
 • 3+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Trabzon / Yomra
 • 192 m²
 • 3+1
 • 2
 • 2
 • 2016
 • 20
 • Klaar om te verhuizen
 • 9 km
 • 50 mt
 • 8 km
Immo nr. TRB-120

Top 3 Redenen om te Kopen

• Minimaal 20% winstgarantie binnen een jaar
• Een waardevolle en centrale locatie
• Het is het meest waardevolle project van de Zwarte Zee-regio in termen van kwaliteit en prijs

Kwaliteit Design Appartementen aan Zee in Trabzon

Modern ingerichte appartementen bevinden zich in Yomra, Trabzon. De regio is de favoriete locatie geworden van buitenlandse en lokale investeerders dankzij de luxe woningbouwprojecten in de omgeving. Het biedt kopers ook een vredig en kalm gezinsleven.

Appartementen in Trabzon liggen op 50 meter van de zee, 100 meter van de hoofdweg, 1 km van de Euraziatische universiteit, 2 km van het winkelcentrum Cevahir, 8 km van de luchthaven van Trabzon, 9 km van de Karadeniz Technische Universiteit en het stadscentrum en 10 km van Forum Trabzon Shopping Center.

Het luxe wooncomplex bestaat uit 7 blokken met in totaal 669 appartementen en faciliteiten zoals een parkeerterrein binnen en buiten, een goed ontworpen tuin, 3.500 m² recreatiemogelijkheden en een activiteitengebied voor sportieve activiteiten zoals voetbal, tennis en basketbal, een mini-aquapark, een kinderzwembad , binnenzwembaden, Turks stoombad, zitjes, cafés, wandel- en fietspaden, terrassen, generator, warmte- en geluidsisolatie, multi-split airconditioning systeem, sauna, huismeester, pieren, sierzwembaden, 24/7 bewakingscamera en beveiliging.

Er is slechts één type beschikbare appartementen te koop

3 slaapkamer appartementen zijn 192 m² met een woonkamer, een aparte keuken, een toilet, een badkamer, een en-suite badkamer, een wasruimte en 2 balkons.

Appartementen in Trabzon zijn ontworpen met hoogwaardige apparatuur zoals kleedkamers, keukenapparatuur, stalen deur, aardgas, PVC dubbellaagse glazen, video-intercomsysteem, warmtebedieningspaneel, glazen balkon, inbouwkast, internet- en tv-satellietsystemen, centrale verwarming en automatisch afvalverwijderingssysteem.

Algemene Kenmerken van Appartementen op Prestigieuze Locatie in Yomra Trabzon

Appartement / Trabzon / Yomra

SaunaLiftZwembadIn een complexConciergeOverdekt ParkeerplaatsParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTennisbaanTurkse BadTuinKleedkamerTV SatellietDoucheEn-suite Badkamer KeukenapparatuurInternetBalkonAparte keukenAan het StrandZeezichtLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorTrabzon
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs vanaf 140.000 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Trabzon Appartementen Korte Afstand tot VoorzieningenTrabzon Appartementen Korte Afstand tot Voorzieningen68.700 €3+1, 4+1Ortahisar / TrabzonTrabzon Appartementen met Geweldig Zee- & DalzichtTrabzon Appartementen met Geweldig Zee- & Dalzicht43.500 €1+1, 2+1, 3+1, 4+1 Ortahisar / TrabzonKant-en-klare villa te koop met prachtig zeezicht in TrabzonKant-en-klare villa te koop met prachtig zeezicht in Trabzon150.500 €3+2Centrum / TrabzonHotelland met vrij uitzicht op zee in Arsin TrabzonHotelland met vrij uitzicht op zee in Arsin Trabzon2.786.800 €Arsin / Trabzon