Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Appartementen te koop in Konyaaltı Dicht bij de universiteit

Appartementen te koop in Konyaaltı Dicht bij de universiteit, Antalya / KonyaaltiAppartementen te koop in Konyaaltı Dicht bij de universiteit, Antalya / Konyaalti - videoAppartementen te koop in Konyaaltı Dicht bij de universiteit, Antalya / Konyaalti - videoAppartementen te koop in Konyaaltı Dicht bij de universiteit, Antalya / Konyaalti - videoAppartementen te koop in Konyaaltı Dicht bij de universiteit, Antalya / Konyaalti - videoAppartementen te koop in Konyaaltı Dicht bij de universiteit, Antalya / Konyaalti - videoAppartementen te koop in Konyaaltı Dicht bij de universiteit, Antalya / Konyaalti - videoAppartementen te koop in Konyaaltı Dicht bij de universiteit, Antalya / Konyaalti - videoAppartementen te koop in Konyaaltı Dicht bij de universiteit, Antalya / Konyaalti - videoAppartementen te koop in Konyaaltı Dicht bij de universiteit, Antalya / Konyaalti - videoAppartementen te koop in Konyaaltı Dicht bij de universiteit, Antalya / Konyaalti - videoAppartementen te koop in Konyaaltı Dicht bij de universiteit, Interieur Foto-1Appartementen te koop in Konyaaltı Dicht bij de universiteit, Interieur Foto-2Appartementen te koop in Konyaaltı Dicht bij de universiteit, Interieur Foto-3Appartementen te koop in Konyaaltı Dicht bij de universiteit, Interieur Foto-4Appartementen te koop in Konyaaltı Dicht bij de universiteit, Interieur Foto-5Appartementen te koop in Konyaaltı Dicht bij de universiteit, Interieur Foto-6Appartementen te koop in Konyaaltı Dicht bij de universiteit, Interieur Foto-7Appartementen te koop in Konyaaltı Dicht bij de universiteit, Interieur Foto-8Appartementen te koop in Konyaaltı Dicht bij de universiteit, Interieur Foto-9Appartementen te koop in Konyaaltı Dicht bij de universiteit, Interieur Foto-10Appartementen te koop in Konyaaltı Dicht bij de universiteit, Interieur Foto-11Appartementen te koop in Konyaaltı Dicht bij de universiteit, Interieur Foto-12
Prijs vanaf 59.900 €
 • Algemeen Details
 • 1+1
 • 2+1
 • Makelaarskosten 2%
 • Antalya / Konyaalti
 • 60 m² - 90 m²
 • 1+1, 2+1 dp
 • 1
 • 1, 2
 • 09/2021
 • 3
 • In opbouw
 • 6.4 km
 • 2.2 km
 • 18.8 km
Immo nr. AYT-2146

Top 3 redenen om te kopen

• Op loopafstand van de universiteit
• Dichtbij het strand
• Voorzien van luxe features

Modern Ontworpen Appartementen in Konyaalti

De appartementen bevinden zich in de wijk Pinarbasi in de wijk Konyaalti. Pinarbasi is een gewilde woonwijk dicht bij de Toros en Uncali ingang van de Akdeniz University campus. De gunstig gelegen woonwijk biedt gemakkelijke toegang tot alle dagelijkse en sociale voorzieningen zoals busstations, sportscholen, parken, straatmarkten, supermarkten, restaurants, cafés, enz.

Appartementen te koop in Antalya liggen op 400 meter van de Akdeniz Universiteit, 450 meter van de supermarkten in de regio, 750 meter van de straatmarkt, 1,5 km van het Aktur Park en 5M Migros winkelcentrum, 2,2 km van het Konyaalti strand, 6,4 km naar de oude stad en het stadscentrum van Antalya, 18,8 km naar de luchthaven van Antalya.

De appartementen bevinden zich in een gebouw met één blok op een oppervlakte van 712 m². Het modern ontworpen project bestaat uit 22 appartementen, een gemeenschappelijk zwembad, een goed onderhouden tuin, een rolstoelhelling, een lift, een hydrofoor, beveiligde toegangsdeur.

Soorten appartementen

1 slaapkamer appartementen hebben een woonkamer, een open keuken, een badkamer en een balkon.

De duplex-appartementen met 2 slaapkamers hebben een woonkamer, een open keuken (of een aparte keuken), een toilet, een badkamer, een balkon en een terras.

Flats zijn uitgerust met rijke functies zoals; keukenapparatuur, airco's in elke kamer, combi en radiatoren, video-intercom, stalen deur, spotverlichting.

Opmerking: Tijdens de verkoop wordt de commissie van de makelaar in rekening gebracht door de koper.

Algemene Kenmerken van Appartementen te koop in Konyaaltı Dicht bij de universiteit

Appartement / Antalya / Konyaalti

LiftZwembadBeveiligingscameraTuinAirconditioningTV SatellietDoucheKeukenapparatuurBalkonOpen plan keukenAparte keukenStrand (1-5 km.)Luchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

1+1 Appartement59.900 €2+1 Appartement87.400 €*Prijs update op 8.06.2021 15:45:52

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Antalya-appartementen met een aparte keuken in KızılarıkAntalya-appartementen met een aparte keuken in Kızılarık59.400 €2+1Centrum / AntalyaModern ontworpen woningen met overdekte parkeerplaats in KonyaaltiModern ontworpen woningen met overdekte parkeerplaats in Konyaalti58.400 €2+1, 2+1 dp, 4+1 dpKonyaalti / AntalyaAppartementen in Antalya Konyaalti Dicht bij voorzieningenAppartementen in Antalya Konyaalti Dicht bij voorzieningen59.900 €1+1, 2+1 dpKonyaalti / AntalyaRuim appartement met vloerverwarming in AntalyaRuim appartement met vloerverwarming in Antalya60.900 €2+1Centrum / Antalya