Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Bekroonde Bursa Appartementen in het Kolossale Complex

Bekroonde Bursa Appartementen in het Kolossale Complex, Bursa / OsmangaziBekroonde Bursa Appartementen in het Kolossale Complex, Bursa / Osmangazi - videoBekroonde Bursa Appartementen in het Kolossale Complex, Bursa / Osmangazi - videoBekroonde Bursa Appartementen in het Kolossale Complex, Bursa / Osmangazi - videoBekroonde Bursa Appartementen in het Kolossale Complex, Bursa / Osmangazi - videoBekroonde Bursa Appartementen in het Kolossale Complex, Bursa / Osmangazi - videoBekroonde Bursa Appartementen in het Kolossale Complex, Bursa / Osmangazi - videoBekroonde Bursa Appartementen in het Kolossale Complex, Bursa / Osmangazi - videoBekroonde Bursa Appartementen in het Kolossale Complex, Bursa / Osmangazi - videoBekroonde Bursa Appartementen in het Kolossale Complex, Bursa / Osmangazi - videoBekroonde Bursa Appartementen in het Kolossale Complex, Bursa / Osmangazi - videoBekroonde Bursa Appartementen in het Kolossale Complex, Interieur Foto-1Bekroonde Bursa Appartementen in het Kolossale Complex, Interieur Foto-2Bekroonde Bursa Appartementen in het Kolossale Complex, Interieur Foto-3Bekroonde Bursa Appartementen in het Kolossale Complex, Interieur Foto-4Bekroonde Bursa Appartementen in het Kolossale Complex, Interieur Foto-5Bekroonde Bursa Appartementen in het Kolossale Complex, Interieur Foto-6Bekroonde Bursa Appartementen in het Kolossale Complex, Interieur Foto-7Bekroonde Bursa Appartementen in het Kolossale Complex, Interieur Foto-8Bekroonde Bursa Appartementen in het Kolossale Complex, Interieur Foto-9Bekroonde Bursa Appartementen in het Kolossale Complex, Interieur Foto-10Bekroonde Bursa Appartementen in het Kolossale Complex, Interieur Foto-11Bekroonde Bursa Appartementen in het Kolossale Complex, Interieur Foto-12Bekroonde Bursa Appartementen in het Kolossale Complex, Interieur Foto-13Bekroonde Bursa Appartementen in het Kolossale Complex, Interieur Foto-14Bekroonde Bursa Appartementen in het Kolossale Complex, Interieur Foto-15
Prijs vanaf 61.100 €
 • Algemeen Details
 • 2+1
 • 3+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Bursa / Osmangazi
 • 129 m² - 241 m²
 • 2+1, 3+1, 4+1
 • 1, 2, 3
 • 1, 2, 3
 • 2009
 • Instapklaar
 • 10 km
 • 20 km
 • 57 km
Immo nr. BRS-001

Top 3 Redenen om te Kopen

• Uitzicht op het meer en de natuur
• 50 minuten naar de internationale luchthaven Sabiha Gökçen
• Bursa's eerste en enige internationale bekroonde project

Waterthema Appartementen in het Grootste Project van Bursa

Appartementen te koop in Bursa hebben een centrale ligging in Osmangazi. Bursa is een van de interessante steden met zijn historische gebouwen en natuurlijke schoonheden. Het is bekend om zijn İskender Kebab en kastanjedessert. Deze stad was de eerste hoofdstad van het Ottomaanse rijk. Bursa bezit oude karavansarays, moskeeën, herbergen, baden, historische dorpen en steegjes. Er is tevens een wintersportcentrum nl. het skicentrum Bursa Uludağ.

Centraal gelegen appartementen bevinden zich dichtbij vele sociale en lokale voorzieningen zoals de scholen, ziekenhuizen, apotheken, banken, parken, bazaars, winkels, uitgaansgelegenheden enz. Deze appartementen in Bursa liggen op 24 km van de universiteit van Uludağ, op 5 km van IKEA en het outletcentrum As Merkez, op 31 km van de veerhaven, op 42 km van het skicentrum Uludağ, op 9 km van het stadsplein van Bursa en op 57 km van de luchthaven Bursa Yenişehir.

Enorm complex in Osmangazi is het grootste woonproject in Bursa. Het complex heeft een oppervlakte van 232.000 m² en een projectoppervlakte van 182.000 m². Het unieke complex bestaat uit 37 blokken. Het totaal van 2788 eenheden omvat appartementen, woningen, herenhuizen, villa's en sociale voorzieningen. Het ruime, mooi aangelegde landschap van het complex bevat honderden bomen en bloemen. Het is omgeven door kleurrijke tuinen, verticale tuinen, minituinen, thematuinen en hobbytuinen.

Er zijn veel luxe voorzieningen zoals sierbad, overdekte parkeerplaats, binnen- en buitenzwembaden, kinderclub, fitnesscentrum, rust- en zonneterrassen, havenpleinen, tenniscomplex, speeltuin, slotenmaker, dierenoppas, 26.000 m² kunstmatig meer, eilanden, uitstapjes in het complex, 2.300 m wandel- en wandelpaden, kustpleinen, amfitheaters, pierpleinen, kapper, kleuterschool, winkelcentrum, restaurants, feestsalon en terras, apotheek, sportcomplex (basketbal, volleybal, mini voetbal, klimmuur en skateboardbaan), stoombad, Turks bad, sauna, SPA, lift, hydrofoor, wateropslagtank, generator, bliksemafleider, sprinklerinstallatie, technische dienst, gesloten circuit videosysteem en 24/7u beveiligingssysteem met bewakingscamera.

Er zijn 3 types beschikbare appartementen in dit enorme complex

1 slaapkamer appartementen zijn 86-87 m² met een woonkamer, een open keuken en een badkamer. (Sommige appartementen met 1 slaapkamer hebben een berging en een balkon.)

2 slaapkamer appartementen zijn 109-189 m² met een woonkamer, een open of een aparte keuken, een badkamer en een balkon of een terras. (Sommige appartementen met 2 slaapkamers hebben een en-suite badkamer.)

3 slaapkamerappartementen zijn 147-241 m² met een woonkamer, een aparte keuken, een badkamer, een en-suite badkamer en een balkon of een terras.

Bekroonde appartementen zijn uitgerust met een stalen deur, aardgas, gasdetector in de keuken, keukenapparatuur met witgoed, video-intercom, warmtekostenverdeler, draadloos internet, glasvezel internetinfrastructuur, satelliet-tv-systeem, centrale verwarming water en airconditioning.

Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en betalingsvoorwaarden. 

Algemene Kenmerken van Bekroonde Bursa Appartementen in het Kolossale Complex

Appartement / Bursa / Osmangazi

SaunaLiftZwembadIn een complexConciergeFitnessOverdekt ParkeerplaatsParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTennisbaanTurkse BadTuinAirconditioningTV SatellietDoucheBadkuipBarbequeEn-suite Badkamer KeukenapparatuurInternetBalkonOpen plan keukenAparte keuken
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorBursa
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

2+1 Appartement61.100 €3+1 Appartement70.700 €*Prijs update op 30.03.2021 11:07:36

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Rolstoelvriendelijke, centraal gelegen onroerend goed in BursaRolstoelvriendelijke, centraal gelegen onroerend goed in Bursa59.900 €3+1, 3+1 dpCentrum / BursaInvesteringsappartementen verweven met de natuur in BursaInvesteringsappartementen verweven met de natuur in Bursa57.800 €3+1, 6+1Centrum / BursaAppartementen met uitzicht op zee en bos in Mudanya, BursaAppartementen met uitzicht op zee en bos in Mudanya, Bursa67.200 €2+1, 3+1, 4+1 dpMudanya / BursaInvesteringsvastgoed in de buurt van botanische tuinen in BursaInvesteringsvastgoed in de buurt van botanische tuinen in Bursa67.200 €3+1, 4+1Osmangazi / Bursa