Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Bekroond Konyaalti Kust Project in Antalya

5.3.2018

Het Konyaalti Kust Project is uitgevoerd door de Grootstedelijke Gemeente Antalya. Het doel van het project is om de kust- en de groene zones zonder beton te combineren. Het strand van Konyaalti blijft 90% open voor het publiek en is comfortabeler, mooier en moderner gemaakt. Het Konyaaltistrand werd gereorganiseerd en is op een holistische, eigentijdse en originele manier geintegreerd in het project. Het neemt nu meer een prominente positie in wat het trouwens verdient op basis van de unieke harmonie van blauw en groen.

Doel van het Konyaaltı Kust Project

• De voordelen van het bloeiende kustgebied te gebruiken
• Historische en culturele gebieden aan de kust markeren
• Het strand toegankelijker te maken voor iedereen
• Voetgangers- en fietsvriendelijk verkeer te creëren
• Van de Konyaaltıregio een volwaardig stadscentrum maken 
• Verbetering van de vervoersvoorzieningen met elke stadsregio

Het doel van het project is om kust- en groenzones zonder beton te combineren.

Meer Groen Gebied in Plaats van Voertuigverkeer

Volgens het project plan in Antalya, zal de kust worden afgesloten voor het verkeer. De noordelijke strook in Konyaaltı werd gekozen voor aankomst en vertrek. Het lawaai van auto's of vrachtwagens behoort definitief tot de geschiedenis. De bomen op het strand worden beschermd; er zullen meer dan 5 duzien 197 bomen worden geplant. Terwijl de betonnen vloeren in het pre-projectgebied 97 duizend 468 m² bedragen wordt dit met het nieuwe project teruggebracht tot 68 duizend 700 m² en ongeveer 30 duizen m² betonoppervlakte wordt omgezet in groen gebied.

Het stadsbestuur is tevens van plan om volgende belangrijke punten aan te pakken met dit project:

- Zachte rubberen coating voor renbanen
- Een privéstrand met alle voorzieningen en een speciale lift voor het betreden van de zee voor mensen met een handicap.
- Een apart park met een zwembad voor huisdieren die voldoet aan de criteria van de "Blauwe Vlag".
- Vanaf 2019, de bouw van de lichte metrolijn - ANTRAY - zal beginnen langs de Konyaalti kustlijn en zich uitstrekken vanaf de haven naar de Akdeniz University en na de MarkAntalya winkelcentrum.

In het huidige project zal de overdekte oppervlakte ad 12.600 m² met de helft aan vierkante meters worden verminderd en zullen deze gebieden worden gereorganiseerd tot groene zones. Met het project, zal het strand aan de achterkant van het park volledig worden bewaard en er zijn wandelpaden en fietspaden aangelegd. Het amfitheater zal worden bewaard op dezelfde manier en zal doorgaan met het organiseren van culturele en artistieke evenementen. In het projectgebied, te beginnen bij het museumplein naar de Boğaçay, wordt de zee toegankelijker gemaakt voor mindervaliden. Transport zal veel makkelijker worden met het metroproject dat van start gaat na 2019.

Het Konyaalti kustproject wordt als de parel aan de halsketting beschouwd door de burgemeester van de grootstad Antalya, dhr. Menderes Türel. Antalya wordt een nieuw aantrekkingscentrum in het toerisme met nieuwe projecten en diverse ontwikkelingen.

Immo Nieuws12.10.2019
Het Liefdesverhaal van Mexico tot Antalya
6.10.2019
56e Antalya Golden Orange Film Festival Antalya Begint op 26 Oktober
17.9.2019
Directe Charter Vluchten Starten van Antalya naar India
12.9.2019
Antalya is de 10e Meest Bezochte en Geprefereerde Stad ter Wereld
27.8.2019
Waarom Investeren in Turks Vastgoed?
23.7.2019
Antalya's Architecturale Textuur van Vroeger tot Nu
18.7.2019
Is het Kopen van Vastgoed in Turkije een Goede Investering?
13.7.2019
Turkije: 7de land om te Leven en Werken over de Wereld
LEES ALLE NIEUWS
GA NAAR
TOP