Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Appartementen Belek | Appartementen te koop in Belek

Er zijn 14 golfbanen in Belek en Kadriye serveren het hele jaar door te golfen toeristen van over de hele wereld. Bekijk golf appartementen te koop in Belek en Kadriye.

Golf Championships Verhoogt het appartement Prijzen in Belek

Belek is een stad in Serik district van de provincie Antalya in Turkije. Antalya zelf is een oud cultureel erfgoed voor het land. Opgravingen in 2008 hebben geleid tot nieuwe informatie en het is nu van mening dat de stad eerder in de 3e eeuw voor Christus gevormd. Men gaat ervan uit dat koning Attalos had zijn mannen bevolen te vinden 'hemel op aarde' en ze vonden Antalya. Hij bouwde de stad en noemde het Attaleia, wat later veranderd in Adalya en Antalya.

De provincie is gegaan door verschillende heersers, religies en culturen. In de 2e eeuw werd de stad bezocht door Paulus van Tarsus en het leidde tot de verspreiding van het christendom in het gebied. De provincie werd ooit geregeerd door Byzantijnse Rijk en werd beschouwd als een zeer mooi gebied door de Arabische reiziger Ibn Battuta. Het werd later geregeerd door het Ottomaanse Rijk tot het kalifaat eindigde in de Eerste Wereldoorlog.

Belek is een van de centra van het toerisme in Turkije. De stad zelf wordt gerund door zijn eigen gemeente. Er zijn veel verschillende soorten accommodaties beschikbaar zijn in de omgeving, waaronder meer dan dertig 4-sterren en 5-sterren hotels. Samen met accommodaties, kunnen mensen en toeristen vinden verschillende entertainment faciliteiten en diensten.

Belek heeft het voordeel dat de meest gefinancierde gebied door het Turkse Ministerie van Toerisme. In de loop der jaren is Belek uitgegroeid tot een van de zich ontwikkelende golf centra van Turkije en kan worden gezien als een bedreiging van Algrave. Er zijn nu veel verschillende toeristen plekken voor golfers en het gebied blijft nog meer voorzieningen voor golfers te ontwikkelen.

Uiteraard, wanneer golfers uit de hele wereld komen, moeten ze om ergens te verblijven. Veel golfers zijn nu vast goed in BelekAppartementen in Belek zijn verkrijgbaar met veel verschillende faciliteiten en zijn niet ver van de golfbaan (1200m zijnde de verste afstand!). Belek golf appartementen bieden bewoners met verschillende faciliteiten zoals: zwembaden, sauna's, berg-en uitzicht op de rivier, een fitnesscentrum, beveiliging, parkeerplaats en generator. Gasten en bewoners kunnen ontspannen en te ontspannen wanneer ze maar willen. Kinderen kunnen genieten van het prive zwembad dat aanwezig is bij het appartementencomplex, terwijl golfers kunnen genieten van een compleet golfervaring.

Een zeer aantrekkelijke golf kampioenschap, "World Golf Amateur Team Championship 2012" zal worden gehouden in Belek, Turkije. Deze faciliteiten samen met de ideale ligging van de appartementen hebben geleid tot de stijging van de prijzen van appartementen in heel Belek. Golf villa's in Belek hebben ook een grote vraag in 2011 door de accommodatie in kopers.

Golfers kunnen een bezoek elke golfbaan die ze willen. Alle golfbanen zijn in de buurt en kan op elk moment worden geopend gedurende de dag. Er zijn ook vele winkelcentra in de buurt. Natuurlijk kunnen mensen ook genieten van een heerlijk diner in een van de restaurants in de dertig 4-sterren en 5-sterren hotels.

Toeristen worden aangetrokken tot deze stad, want er zijn veel verschillende historische plaatsen in de buurt. Deze plaatsen zijn de Hellenistische stad Perge, die werd bezet door de Grieken van 323 voor Christus tot 146 voor Christus en de grote Aspendos amfitheater, dat nog steeds is geschikt voor 15.000 mensen. Het amfitheater is meer dan 2000 jaar oud en is nog steeds open voor het publiek. Veel verschillende balletten, opera en klassieke festivals worden er nog steeds gehouden onder de open lucht.

Controleer andere appartementen te koop, appartement in Alanyaappartement in Kemerappartement in Antalyaappartement in Turkije.


Woningen met BetalingsplanNIEUW!Alle(1)12Maand(1)24Maand(0)36Maand(0)48Maand(0)60Maand(0)( %0 rente )

TypeAlle(9)Appartement(9)Villas(11)Land(6)Commerciële(0)

SlaapkamerAlle9Studio(0)1+1(2)2+1(6)3+1(3)4+1(5)5+1(1)6+(0)

PrijsklasseAlle(9)up to 50.000 €(1)50.000-75.000 €(2)75.000-100.000 €(6)100.000-150.000 €(2)

Toon Alleen Zeezicht Woningen

Stad, GebiedALLE BELEK(9)CENTRUM(7)KADRIYE(2)

GA NAAR
TOP