Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

We keep working at home!

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Bescheiden Appartementen in Bursa met Kwaliteitsmaterialen

Bescheiden Appartementen in Bursa met Kwaliteitsmaterialen, Bursa / NiluferBescheiden Appartementen in Bursa met Kwaliteitsmaterialen, Bursa / Nilufer - videoBescheiden Appartementen in Bursa met Kwaliteitsmaterialen, Bursa / Nilufer - videoBescheiden Appartementen in Bursa met Kwaliteitsmaterialen, Bursa / Nilufer - videoBescheiden Appartementen in Bursa met Kwaliteitsmaterialen, Bursa / Nilufer - videoBescheiden Appartementen in Bursa met Kwaliteitsmaterialen, Bursa / Nilufer - videoBescheiden Appartementen in Bursa met Kwaliteitsmaterialen, Bursa / Nilufer - videoBescheiden Appartementen in Bursa met Kwaliteitsmaterialen, Bursa / Nilufer - videoBescheiden Appartementen in Bursa met Kwaliteitsmaterialen, Interieur Foto-1Bescheiden Appartementen in Bursa met Kwaliteitsmaterialen, Interieur Foto-2Bescheiden Appartementen in Bursa met Kwaliteitsmaterialen, Interieur Foto-3Bescheiden Appartementen in Bursa met Kwaliteitsmaterialen, Interieur Foto-4Bescheiden Appartementen in Bursa met Kwaliteitsmaterialen, Interieur Foto-5Bescheiden Appartementen in Bursa met Kwaliteitsmaterialen, Interieur Foto-6Bescheiden Appartementen in Bursa met Kwaliteitsmaterialen, Interieur Foto-7Bescheiden Appartementen in Bursa met Kwaliteitsmaterialen, Interieur Foto-8Bescheiden Appartementen in Bursa met Kwaliteitsmaterialen, Interieur Foto-9Bescheiden Appartementen in Bursa met Kwaliteitsmaterialen, Interieur Foto-10Bescheiden Appartementen in Bursa met Kwaliteitsmaterialen, Interieur Foto-11Bescheiden Appartementen in Bursa met Kwaliteitsmaterialen, Interieur Foto-12Bescheiden Appartementen in Bursa met Kwaliteitsmaterialen, Interieur Foto-13Bescheiden Appartementen in Bursa met Kwaliteitsmaterialen, Interieur Foto-14Bescheiden Appartementen in Bursa met Kwaliteitsmaterialen, Interieur Foto-15Bescheiden Appartementen in Bursa met Kwaliteitsmaterialen, Interieur Foto-16Bescheiden Appartementen in Bursa met Kwaliteitsmaterialen, Interieur Foto-17Bescheiden Appartementen in Bursa met Kwaliteitsmaterialen, Interieur Foto-18Bescheiden Appartementen in Bursa met Kwaliteitsmaterialen, Interieur Foto-19
Prijs vanaf 43.900 €
 • Algemeen Details
 • ZONDER COMISSIE
 • Bursa / Nilufer
 • 90 m²
 • 2+1 dp
 • 1
 • 1
 • 2018
 • 3
 • Instapklaar
 • 450 m
 • 23.5 km
 • 48 km
Immo nr. BRS-021

Top 3 Redenen om te kopen

 Dichtbij districtscentrum
 Voordelige prijs en instapklaar
 Zeer dicht bij onderwijscampussen en gezondheidsdiensten

Instapklare Appartementen in de Buurt van Sociale en Lokale Voorzieningen in Bursa, Nilufer

Bursa appartementen te koop zijn gelegen in Nilufer, Özlüce Buurt. Nilufer is opgericht om te voldoen aan de huisvestingsbehoeften van de industriële en commercieel ontwikkelde Bursa. De wijk Özlüce wordt gezien als een nieuwe structurerende regio. De regio ligt dichtbij veel sociale en lokale voorzieningen zoals universiteiten, ziekenhuizen, georganiseerd industrieel gebied, winkelcentra, bossen en nationale parken.

Veel grootstedelijke voorzieningen liggen op 10 minuten lopen van deze appartementen. Instapklare appartementen liggen op 450 meter van het districtscentrum, 3 km van Nilüfer georganiseerd industriegebied, 3 km van Arena winkelcentrum en het dichtstbijzijnde metrostation (Yüzüncüncüyıl), 6,5 km van het Bursa stadsziekenhuis, Uludag Universitair Medisch Faculteitsziekenhuis en Universiteit van Bursa, 7 km van het Korupark winkelcentrum en het Ceylan international ziekenhuis, 7 km, 5 km naar Balat bos, 13 km naar Atatürk Urban bos, 20 km naar de Budo Mudanya zeebus steiger, 21 km naar de kust van Mudanya, 23,5 km naar het meer van Ulubat, 48 km naar de luchthaven Bursa Yenisehir en 51 km naar het skicentrum van Uludağ.

De appartementen in de meest aantrekkelijke wijk van Bursa bevatten een lift, warmte-isolatie, buiten parkeerplaats, een overdekte parkeerplaats per appartement en tuinverlichting.

Er zijn 2 typese appartementen beschikbaar in dit complex

2 slaapkamer appartementen zijn 90 m² groot.

2 slaapkamer duplex appartementen zijn 90-107 m².

Eerste kwaliteit afgewerkte appartementen zijn gelegen in een voortdurend veranderende en vernieuwende omgeving. Appartementen te koop in Bursa zijn uitgerust met een keuken, een badkamerkast, garderobe, stalen deur, warmte-isolerende dubbele beglazing en een combi-verwarmingssysteem.

Algemene Kenmerken van Bescheiden Appartementen in Bursa met Kwaliteitsmaterialen

Appartement / Bursa / Nilufer

LiftIn een complexOverdekt ParkeerplaatsParkeerplaatsTuinDoucheBalkonStadscentrumLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorBursa
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs vanaf 43.900 €*Prijs update op 3.6.2020 10:25:22

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Instapklare Appartementen Nabij Strand in Bursa MudanyaInstapklare Appartementen Nabij Strand in Bursa Mudanya43.200 €2+1, 4+2 dpMudanya / BursaAppartementen met Prachtig Uitzicht op Zee in BursaAppartementen met Prachtig Uitzicht op Zee in Bursa34.500 €1+1, 2+1 dp, 3+1, 5+1 dpMudanya / BursaZeezicht Vastgoed in Ontwikkelingsregio van BursaZeezicht Vastgoed in Ontwikkelingsregio van Bursa43.900 €2+1, 4+1 dpMudanya / BursaDirect aan Weg Comfortabele Appartementen Bursa NiluferDirect aan Weg Comfortabele Appartementen Bursa Nilufer45.800 €1+1, 2+1Nilufer / Bursa