Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Betaalbaar geprijsd onroerend goed in de hoofdstraat in Yomra

Betaalbaar geprijsd onroerend goed in de hoofdstraat in Yomra, Trabzon / YomraBetaalbaar geprijsd onroerend goed in de hoofdstraat in Yomra, Trabzon / Yomra - videoBetaalbaar geprijsd onroerend goed in de hoofdstraat in Yomra, Trabzon / Yomra - videoBetaalbaar geprijsd onroerend goed in de hoofdstraat in Yomra, Interieur Foto-1Betaalbaar geprijsd onroerend goed in de hoofdstraat in Yomra, Interieur Foto-2Betaalbaar geprijsd onroerend goed in de hoofdstraat in Yomra, Interieur Foto-3Betaalbaar geprijsd onroerend goed in de hoofdstraat in Yomra, Interieur Foto-4Betaalbaar geprijsd onroerend goed in de hoofdstraat in Yomra, Interieur Foto-5Betaalbaar geprijsd onroerend goed in de hoofdstraat in Yomra, Interieur Foto-6Betaalbaar geprijsd onroerend goed in de hoofdstraat in Yomra, Interieur Foto-7Betaalbaar geprijsd onroerend goed in de hoofdstraat in Yomra, Interieur Foto-8Betaalbaar geprijsd onroerend goed in de hoofdstraat in Yomra, Interieur Foto-9Betaalbaar geprijsd onroerend goed in de hoofdstraat in Yomra, Interieur Foto-10Betaalbaar geprijsd onroerend goed in de hoofdstraat in Yomra, Interieur Foto-11Betaalbaar geprijsd onroerend goed in de hoofdstraat in Yomra, Interieur Foto-12Betaalbaar geprijsd onroerend goed in de hoofdstraat in Yomra, Interieur Foto-13Betaalbaar geprijsd onroerend goed in de hoofdstraat in Yomra, Interieur Foto-14Betaalbaar geprijsd onroerend goed in de hoofdstraat in Yomra, Interieur Foto-15Betaalbaar geprijsd onroerend goed in de hoofdstraat in Yomra, Interieur Foto-16Betaalbaar geprijsd onroerend goed in de hoofdstraat in Yomra, Interieur Foto-17Betaalbaar geprijsd onroerend goed in de hoofdstraat in Yomra, Interieur Foto-18Betaalbaar geprijsd onroerend goed in de hoofdstraat in Yomra, Interieur Foto-19
Prijs vanaf 48.400 €
  • Algemeen Details
  • ZONDER COMISSIE
  • Trabzon / Yomra
  • 46 m² - 70 m²
  • 06/2019
  • 9
  • Klaar om te verhuizen
  • 13 km
  • 200 mt
  • 7.7 km
Immo nr. TRB-146

Top 3 redenen om te kopen

• Betaalbare prijs
• Centrale ligging en aan de hoofdstraat
• Huurinkomsten

Investeringsvastgoed met zeezicht en hoogwaardig interieurontwerp in Yomra

Het onroerend goed dat te koop staat, bevindt zich in Yomra, de wijk die het dichtst bij Trabzon ligt. De kantoren aan de hoofdweg liggen dichtbij voorzieningen als markten, café en restaurant, hotels, ziekenhuizen en banken. De investering in onroerend goed in Trabzon in Turkije ligt op 200 meter van de kust, 400 meter van het World Trade Center, 2 km naar het winkelcentrum Trabzon Cehavir, 7,7 km naar de internationale luchthaven van Trabzon, 8 km naar de technische universiteit van Karadeniz, 10 km naar het winkelcentrum Forum Trabzon , en 13 km naar het stadscentrum van Trabzon.

Het unieke project is gebouwd op 3.380 m² eigen grond. Het gebouw telt 9 bouwlagen waarin 2+1 en 3+1 kantoren zijn. Het vastgoed heeft complexe kenmerken zoals een binnen- en buitenparking met een capaciteit van 40 voertuigen, 2 liften, een nooduitgang, 24/7 bewaking en beveiligingscamerasystemen.

De grootte van het onroerend goed varieert van 46 m² tot 70 m².

De kantoren hebben hoogwaardige interieurkenmerken zoals PVC geluiddichte brede ramen voor zeezicht en lichtere kantoorruimtes, stalen deur, een badkamer, douche, laminaat en keramische vloeren, vloerverwarming, centrale verwarming en airconditioning.

Algemene Kenmerken van Betaalbaar geprijsd onroerend goed in de hoofdstraat in Yomra

Commerciële / Trabzon / Yomra

LiftIn een complexOverdekt ParkeerplaatsParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraDoucheStrand (0-500 m.)ZeezichtLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorTrabzon
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs vanaf 48.400 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Winkels in Trabzon Aan de overkant van de universiteit in PelitliWinkels in Trabzon Aan de overkant van de universiteit in Pelitli179.900 €Centrum / TrabzonCommercieel Vastgoed met Huurinkomsten in TrabzonCommercieel Vastgoed met Huurinkomsten in Trabzon278.500 €Ortahisar / Trabzon