Bel ons direkt : +90 532 415 55 63

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Bezichtigingsreizen naar Turkije

Als U op zoek bent naar een vakantiewoning, of een financiële investering, is het belangrijk om kennis te maken met het gebied eerste en vervolgens beslissen of het een goede locatie voor U.

Wanneer U besluit om woningen en de gebieden waar ze gevestigd zijn in Turkije te zien, zijn er 2 mogelijkheden om de portefeuille hebben wij te bieden;

Optie 1: Wij regelen uw bezichtigingsreis alleen voor 199 Euro
Voor zij die geïnteresseerd zouden zijn in een of meerdere van onze projecten, organiseren wij op regelmatig basis bezichtigingsreizen. Deze zijn toegankelijk voor iedereen. Wij zorgen voor de planning, tickets, hotelovernachting, rondleiding etc zodat u op het einde van de reis voldoende geïnformeerd zal zijn. Voor het voorjaar zijn reeds volgende data gepland. De prijzen zijn inclusief tickets en hotel op half pension basis. U mag een van deze datum kiezen voor uw bezichtigingsreis;

Vanuit Brussel naar Antalya kunnen we jullie volgende promoties aanbieden;
07/01 - 10/01 : 199 euro (ticket en hotel inbegrepen)

Neem contact met ons op voor inschrijving;
Turkije: Dhr. Bayram Tekce (0242) 3243530

De prijzen zijn per persoon. Deze bedragen worden terugbetaald indien u tot een aankoop overgaat. Programma voor de laatste twee promoties : twee dagen bezichtiging projecten + omgeving en bezienswaardigheden, andere dagen vakantie.

Optie 2: Maak U Uw eigen arrangement 
We zullen blij zijn als u uw eigen reis-en verblijfsvoorzieningen en ontmoeten bij ons in Turkije. U kunt ons bezoeken op een van onze kantoren. Of gewoon bel ons, sturen wij iemand om u op te halen. Neem gerust een afspraak voor uw aankomst voor een beter geplande bezichtiging.

U kunt zelf op één van onderstaande website's naar tickets gaan zoeken;
Aanbiedingen Turkije Corendon Mimosa Reizen Turkije

GA NAAR
TOP