Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Bitcoin piekte, winst gerealiseerd in onroerend goed

4.02.2021

Terwijl cryptovaluta's recordwaarden bereiken, kozen de investeerders de onroerendgoedmarkt als het belangrijkste gebied voor winstrealisatie. Bayram Tekce, de voorzitter van Tekce Overseas Gayrimenkul AS, verklaarde dat ze in de afgelopen 2 maanden tientallen vastgoedverkopen hebben gedaan met cryptovaluta's.

Betaal met BitcoinSinds de Bitcoin-prijs een opwaartse trend inging, begonnen internationale investeerders investeringsgebieden te zoeken om winst te realiseren. In die zin was onroerend goed een van de belangrijkste markten.

Bayram Tekce, voorzitter van Tekce Overseas, evalueerde de ontwikkelingen in de markt: “Met ons doel om een ​​pionier te zijn in PropTech, stonden cryptobetaalmethoden altijd op onze agenda. In deze periode, toen de waarde van Bitcoin recordniveaus bereikte, hebben we een aanzienlijke waarde gecreëerd met de betrouwbare en gemakkelijke betaalmethoden die we aan investeerders bieden, en we ondervonden een serieuze toename van de vraag in dit opzicht."

Bitcoin piekte

Verkocht meer dan 50 onroerend goed in de afgelopen 2 maanden

Bayram Tekçe, die in 2017 de eerste onroerendgoedverkoop met cryptovaluta ter wereld deed, verklaarde dat ze in de afgelopen 2 maanden, toen de cryptogeldmarkt een hoogtepunt bereikte, meer dan 50 onroerend goed hebben verkocht. Hij voegde eraan toe dat Turkije, met een liberale economie, veel kansen biedt aan investeerders in cryptovaluta om hun activa in evenwicht te brengen door vastgoedinvesteringen als hefboom te gebruiken.

Bitcoin, de cryptovaluta met het hoogste volume op de markt, staat de afgelopen dagen op de agenda met recordprijsstijgingen. De derde van de Bitcoin Halving werd gehouden op 11 mei 2020 met als doel de productie te vertragen en het aanbod op de markt in evenwicht te brengen. Als gevolg van de halvering werd verwacht dat Bitcoin meer waarde zou krijgen als ruil- of investeringsmedium.Daarnaast zijn investeerders op zoek naar een instrument dat geen waarde verliest door de wereldwijde pandemie; de Amerikaanse presidentsverkiezingen en de toenemende belangstelling van bedrijven op dit gebied zorgden ook voor de waardestijging. Omdat het een gedecentraliseerde digitale valuta is, trekt Bitcoin de aandacht van veel beleggers die op zoek zijn naar vermogenszekerheid.

Immo Nieuws8.07.2021
Hoe een onroerend goed in Turkije kopen?
26.06.2021
Feiten voor wie in Turkije wil investeren of wonen
18.06.2021
Herziening van vastgoedinvesteringen in Turkije in 3 hoofdfasen
11.06.2021
Veel voorkomende misvattingen over investeringen in onroerend goed in Turkije
10.06.2021
Hoe koop je veilig een woning in Turkije?
8.06.2021
We hebben een nieuw kantoor in Ankara!
3.06.2021
Prijsoverzicht onroerend goed - Is onroerend goed goedkoop of duur in Turkije?
10.05.2021
Hoe word ik een Turkse staatsburger als Pakistaan?
LEES ALLE NIEUWS
GA NAAR
TOP