Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Boerenwoning met zee- en bergzicht in Antalya

Boerenwoning met zee- en bergzicht in Antalya, Antalya / AksuBoerenwoning met zee- en bergzicht in Antalya, Antalya / Aksu - videoBoerenwoning met zee- en bergzicht in Antalya, Antalya / Aksu - videoBoerenwoning met zee- en bergzicht in Antalya, Antalya / Aksu - videoBoerenwoning met zee- en bergzicht in Antalya, Antalya / Aksu - videoBoerenwoning met zee- en bergzicht in Antalya, Antalya / Aksu - videoBoerenwoning met zee- en bergzicht in Antalya, Antalya / Aksu - videoBoerenwoning met zee- en bergzicht in Antalya, Antalya / Aksu - videoBoerenwoning met zee- en bergzicht in Antalya, Antalya / Aksu - videoBoerenwoning met zee- en bergzicht in Antalya, Antalya / Aksu - videoBoerenwoning met zee- en bergzicht in Antalya, Antalya / Aksu - videoBoerenwoning met zee- en bergzicht in Antalya, Antalya / Aksu - videoBoerenwoning met zee- en bergzicht in Antalya, Antalya / Aksu - videoBoerenwoning met zee- en bergzicht in Antalya, Antalya / Aksu - videoBoerenwoning met zee- en bergzicht in Antalya, Antalya / Aksu - videoBoerenwoning met zee- en bergzicht in Antalya, Antalya / Aksu - videoBoerenwoning met zee- en bergzicht in Antalya, Antalya / Aksu - videoBoerenwoning met zee- en bergzicht in Antalya, Antalya / Aksu - videoBoerenwoning met zee- en bergzicht in Antalya, Antalya / Aksu - videoBoerenwoning met zee- en bergzicht in Antalya, Antalya / Aksu - videoBoerenwoning met zee- en bergzicht in Antalya, Interieur Foto-1Boerenwoning met zee- en bergzicht in Antalya, Interieur Foto-2Boerenwoning met zee- en bergzicht in Antalya, Interieur Foto-3Boerenwoning met zee- en bergzicht in Antalya, Interieur Foto-4Boerenwoning met zee- en bergzicht in Antalya, Interieur Foto-5Boerenwoning met zee- en bergzicht in Antalya, Interieur Foto-6Boerenwoning met zee- en bergzicht in Antalya, Interieur Foto-7Boerenwoning met zee- en bergzicht in Antalya, Interieur Foto-8Boerenwoning met zee- en bergzicht in Antalya, Interieur Foto-9Boerenwoning met zee- en bergzicht in Antalya, Interieur Foto-10Boerenwoning met zee- en bergzicht in Antalya, Interieur Foto-11Boerenwoning met zee- en bergzicht in Antalya, Interieur Foto-12Boerenwoning met zee- en bergzicht in Antalya, Interieur Foto-13Boerenwoning met zee- en bergzicht in Antalya, Interieur Foto-14Boerenwoning met zee- en bergzicht in Antalya, Interieur Foto-15Boerenwoning met zee- en bergzicht in Antalya, Interieur Foto-16Boerenwoning met zee- en bergzicht in Antalya, Interieur Foto-17Boerenwoning met zee- en bergzicht in Antalya, Interieur Foto-18Boerenwoning met zee- en bergzicht in Antalya, Interieur Foto-19Boerenwoning met zee- en bergzicht in Antalya, Interieur Foto-20Boerenwoning met zee- en bergzicht in Antalya, Interieur Foto-21Boerenwoning met zee- en bergzicht in Antalya, Interieur Foto-22
Prijs 219.700 €
 • Algemeen Details
 • 4+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Antalya / Aksu
 • 165 m²
 • 4+1
 • 3
 • 1
 • 2015
 • 1
 • Klaar om te verhuizen
 • 20 km
 • 8 km
 • 7 km
Immo nr. AYT-979

Top 3 redenen om te kope

• Panoramisch uitzicht op zee en de bergen
• Dicht bij de luchthaven en de hotelzone
• Een goed onderhouden tuin vol groen en fruitbomen

165 m² Prachtige boerderij dicht bij de luchthaven en de hotelzone in Antalya

Gerenoveerde boerderij in Aksu, een van de rustige wijken van Antalya. Aksu is een van de meest geprefereerde delen van de stad dankzij de rustige villa's in het beschermde natuurgebied, op 5 minuten van de luchthaven en dicht bij het stadscentrum. Er is slechts 10 minuten van de prachtige stranden en biedt een comfortabel leven met een prachtig uitzicht op de natuur.

Prachtige boerderij te koop in Antalya ligt op 900 meter van de markt, 4 km van het Kuruca So-ziekenhuis, 7 km van de internationale luchthaven van Antalya, 8 km van de stranden, 10 km van het strand van Lara en 20 km van het stadscentrum.

De panoramische boerderij met uitzicht op zee en de bergen ligt op een terrein van 2.392 m². De boerderij is in 2015 gerenoveerd. Het heeft een parkeerplaats voor 2 auto's, een alarmsysteem, een kippenren voor kleine dieren, een tuinterras met uitzicht op de natuur, 2 bergingen, een goed ontworpen brede tuin vol met bomen zoals olijf, citroen, walnoot, abrikoos , kweepeer, perzik, pruim, enz. en een tuinirrigatiesysteem. De tuin van de boerderij is dankzij zijn grote oppervlakte geschikt voor biologische landbouw.

De woonboerderij bestaat uit 2 gebouwen als hoofdhuis en gasten- & atelierwoning, totaal 165 m² groot en 4 slaapkamers.

Boerderij met 3 slaapkamers is 140 m² met een woonkamer, een open keuken, 2 kleedkamers, een en-suite badkamer, een badkamer en een balkon.

Het gasten- en studiohuis met 1 slaapkamer is 25 m² met een badkamer.

Boerderij in Antalya te koop is uitgerust met hoogwaardige afwerking en heeft airconditioning, dubbele beglazing PVC, combiketel, jacuzzi, internetsysteem, keukenapparatuur, barbecue, satelliet-tv-systeem, alarmsysteem, houten plafond, douche, laminaat en keramische vloeren. Het is een ideaal huis voor een gezin met kinderen die willen genieten van het natuurlijke leven in een rustige omgeving, dicht bij de vele voorzieningen van de stad.

Algemene Kenmerken van Boerenwoning met zee- en bergzicht in Antalya

Villas / Antalya / Aksu

ParkeerplaatsTuinAirconditioningKleedkamerTV SatellietDoucheBadkuipEn-suite Badkamer KeukenapparatuurInternetBalkonOpen plan keukenZeezichtLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs 219.700 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Gemeubileerde villa met 5 slaapkamers in Döşemealtı AntalyaGemeubileerde villa met 5 slaapkamers in Döşemealtı Antalya209.000 €5+1Dosemealti / AntalyaSuperieure VillaSuperieure Villa206.300 €6+1 dpDosemealti / Antalya5+2 Villa's met Privé Zwembad en Tuin in Dosemealti5+2 Villa's met Privé Zwembad en Tuin in Dosemealti221.300 €5+2Dosemealti / AntalyaVolledig gemeubileerd privéhuis in Döşemealtı, AntalyaVolledig gemeubileerd privéhuis in Döşemealtı, Antalya237.500 €2+1Dosemealti / Antalya