Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Boetiekhotel op loopafstand van het strand in Lara

Boetiekhotel op loopafstand van het strand in Lara, Antalya / LaraBoetiekhotel op loopafstand van het strand in Lara, Antalya / Lara - videoBoetiekhotel op loopafstand van het strand in Lara, Antalya / Lara - videoBoetiekhotel op loopafstand van het strand in Lara, Antalya / Lara - videoBoetiekhotel op loopafstand van het strand in Lara, Antalya / Lara - videoBoetiekhotel op loopafstand van het strand in Lara, Antalya / Lara - videoBoetiekhotel op loopafstand van het strand in Lara, Antalya / Lara - videoBoetiekhotel op loopafstand van het strand in Lara, Antalya / Lara - videoBoetiekhotel op loopafstand van het strand in Lara, Antalya / Lara - videoBoetiekhotel op loopafstand van het strand in Lara, Antalya / Lara - videoBoetiekhotel op loopafstand van het strand in Lara, Antalya / Lara - videoBoetiekhotel op loopafstand van het strand in Lara, Antalya / Lara - videoBoetiekhotel op loopafstand van het strand in Lara, Antalya / Lara - videoBoetiekhotel op loopafstand van het strand in Lara, Antalya / Lara - videoBoetiekhotel op loopafstand van het strand in Lara, Antalya / Lara - videoBoetiekhotel op loopafstand van het strand in Lara, Interieur Foto-1Boetiekhotel op loopafstand van het strand in Lara, Interieur Foto-2Boetiekhotel op loopafstand van het strand in Lara, Interieur Foto-3Boetiekhotel op loopafstand van het strand in Lara, Interieur Foto-4Boetiekhotel op loopafstand van het strand in Lara, Interieur Foto-5Boetiekhotel op loopafstand van het strand in Lara, Interieur Foto-6Boetiekhotel op loopafstand van het strand in Lara, Interieur Foto-7Boetiekhotel op loopafstand van het strand in Lara, Interieur Foto-8Boetiekhotel op loopafstand van het strand in Lara, Interieur Foto-9Boetiekhotel op loopafstand van het strand in Lara, Interieur Foto-10Boetiekhotel op loopafstand van het strand in Lara, Interieur Foto-11Boetiekhotel op loopafstand van het strand in Lara, Interieur Foto-12Boetiekhotel op loopafstand van het strand in Lara, Interieur Foto-13Boetiekhotel op loopafstand van het strand in Lara, Interieur Foto-14Boetiekhotel op loopafstand van het strand in Lara, Interieur Foto-15
Prijs 4.500.000 €Geverifieerde prijsPrijs update op 11.06.2021
  • Algemeen Details
  • ZONDER COMISSIE
  • Antalya / Lara
  • 1500 m²
  • 01/2018
  • 3
  • Klaar om te verhuizen
  • 5.4 km
  • 350 mt
  • 15.4 km
Immo nr. AYT-2156

Top 3 redenen om te kopen

• Grote verscheidenheid aan kamerstijlen
• Hoofd locatie
• Investeringsmogelijkheid

Investering Aparthotel in Antalya Lara

Het aparthotel is gelegen in een van de beroemdste en meest luxueuze wijken van Antalya. De Lara-regio is een gewilde vakantiebestemming met zijn grote verscheidenheid aan activiteiten, uitgaanscentra, winkels en transportfaciliteiten.

Apart hotel te koop in Antalya; ligt op loopafstand van sociale voorzieningen zoals cafés, restaurants, nachtclubs, stranden en winkelcentra. Het hotel ligt op 350 meter van het dichtstbijzijnde strand, op 1,1 km van het winkelcentrum TerraCity, op 3,7 km van de Lara Duden-waterval, op 5,4 km van het stadscentrum van Antalya en op 15,4 km van de internationale luchthaven van Antalya.

Het hotel biedt accommodatiediensten voor 2 jaar. Het gebouw bestaat uit 22 appartementen in een gebruiksoppervlakte van 1500 m² op een perceel van 3000 m². Elk appartement heeft zijn eigen eigendomsbewijs. In het hotel kunnen bezoekers genieten van het zonnige klimaat van de mediterrane stad met een zwembad en een ligweide.

De appartementen zijn uitgerust met tweepersoonsbedden, zitgroepen, keukengerei en keukenapparatuur, airconditioning en een tv-satellietsysteem. Suites hebben een balkon en een jacuzzi.

Algemene Kenmerken van Boetiekhotel op loopafstand van het strand in Lara

Commerciële / Antalya / Lara

SaunaLiftZwembadConciergeTuinAirconditioningRolgordijnenTV SatellietMeubelenKeukenapparatuurBalkonStrand (0-500 m.)Luchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs 4.500.000 €*Prijs update op 11.06.2021 16:44:21

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Boetiekhotel met spacentrum dicht bij de jachthaven in KaleiciBoetiekhotel met spacentrum dicht bij de jachthaven in Kaleici2.700.000 €13Kaleici / AntalyaCommercieel Gebouw met Investenringskans in AntalyaCommercieel Gebouw met Investenringskans in Antalya2.450.000 €Altinova / Antalya5-sterren hotel 300 meter van het strand in Side, Antalya5-sterren hotel 300 meter van het strand in Side, Antalya28.775.800 €Side / AntalyaVijfsterreninvesteringshotel met huurinkomsten in KunduVijfsterreninvesteringshotel met huurinkomsten in Kundu36.175.300 €Kundu / Antalya