Bel ons direkt : +90 532 415 55 63

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Stijlvol Onroerend Goed te Koop in Turkije Istanbul

Stijlvol Onroerend Goed te Koop in Turkije Istanbul, Istanbul / KucukcekmeceStijlvol Onroerend Goed te Koop in Turkije Istanbul, Istanbul / Kucukcekmece - videoStijlvol Onroerend Goed te Koop in Turkije Istanbul, Istanbul / Kucukcekmece - videoStijlvol Onroerend Goed te Koop in Turkije Istanbul, Istanbul / Kucukcekmece - video
: op aanvraag
 • Algemeen Details
 • Istanbul / Kucukcekmece
 • 128 m²
 • 2+1
 • 2
 • 1
 • 2009
 • 20
 • UITVERKOCHT
 • 1 km
 • 4 km
 • 20 km
Immo nr. IST-030

Modern Ontworpen Zicht op het Meer Eigendom in Küçükçekmece, İstanbul

Onroerend goed te koop in Turkije, Istanbul is gelegen in de wijk Küçükçekmece. Het aantrekkelijke woonproject is gebouwd op stedelijk vernieuwingsgebied. Het is een aantrekkelijk centrum voor degenen die in het nabijgelegen conglomeraat en grote bedrijven werken. Istanbul onroerend goed ligt dicht bij alle vervoersfaciliteiten zoals openbaar vervoer, Ataturk International Airport en spoorwegen. Het moderne wooncomplex is een buurman in het Tema Istanbul Theme Park en verborgen vogelparadijs in het Kucukcekmece Lake.

Moderne en stijlvolle accommodatie in Istanbul biedt u het genot van een tuin in de lucht. Het heeft prachtige Kucukcekmece Lake en 2. Bosporuszicht. Zicht op het meer appartementen hebben vele voorzieningen, zoals een zwembad met een prive-strand, overdekt zwembad, een sportcomplex, een fitnesscentrum, steigers, pilates en yoga gebieden, kinderspeelplaatsen, klimwand, wandel-en looproutes, club, amusement centrum, coiffeur , kleuterschool, dansschool, health club, apotheek, Turks bad, sauna, diverse park, 7/24 beveiliging en beveiliging systemen, toegang voor gehandicapten oprit, het lezen van hoeken, planten doolhoven, de muren van water en planten, restautrants, cafes, watervoorziening en theetuinen, fruittuin en glaskunst huis.

Er is hier slechts één type beschikbare appartementen

1 slaapkamer appartementen zijn 119 m² met woonkamer, aparte keuken, een badkamer en vloer tuin.

Deze appartement is UITVERKOCHT.

Algemene Kenmerken van Stijlvol Onroerend Goed te Koop in Turkije Istanbul

SaunaLiftZwembadIn een complexConciergeFitnessOverdekt ParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTurkse BadTuinTV SatellietDoucheBalkonAparte keukenStrand (1-5 km.)Luchthaven (0-50 km.)
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

: op aanvraag

Kostprijs is in Turkse Lira. Prijzen beginnen prijzen. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt.

GA NAAR
TOP
Similar Properties
Luxe Appartementen met Zeezicht en MeerzichtLuxe Appartementen met Zeezicht en Meerzicht41.000 €Std, 1+1, 2+1, 3+1Esenyurt / IstanbulExclusieve Appartementen op een Centrale LocatieExclusieve Appartementen op een Centrale Locatie41.000 €Std, 1+1, 2+1, 3+1Esenyurt / IstanbulBetaalbare Appartementen te KoopBetaalbare Appartementen te Koop41.500 €Std, 1+1, 2+1, 3+1Esenyurt / IstanbulKlaar om te Verhuizen Appartementen te Koop met AfbetalingsplanKlaar om te Verhuizen Appartementen te Koop met Afbetalingsplan41.500 €Std, 1+1, 2+1, 3+1Esenyurt / Istanbul