Bel ons direkt : +90 532 415 55 63

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Herenhuis te koop in Turkije Istanbul

Herenhuis te koop in Turkije Istanbul, Istanbul / KucukcekmeceHerenhuis te koop in Turkije Istanbul, Istanbul / Kucukcekmece - videoHerenhuis te koop in Turkije Istanbul, Istanbul / Kucukcekmece - videoHerenhuis te koop in Turkije Istanbul, Istanbul / Kucukcekmece - videoHerenhuis te koop in Turkije Istanbul, Istanbul / Kucukcekmece - videoHerenhuis te koop in Turkije Istanbul, Istanbul / Kucukcekmece - videoHerenhuis te koop in Turkije Istanbul, Istanbul / Kucukcekmece - videoHerenhuis te koop in Turkije Istanbul, Istanbul / Kucukcekmece - video
: op aanvraag
 • Algemeen Details
 • Istanbul / Kucukcekmece
 • 612 m²
 • 6+2
 • 4
 • 5
 • 2009
 • 3
 • UITVERKOCHT
 • 1 km
 • 4 km
 • 20 km
Immo nr. IST-024

Luxe Huis aan het Water in Istanbul, Kucukcekmece

Ultra luxe herenhuizen zijn gevestigd in Küçükçekmece. Het aantrekkelijke woonproject is gebouwd op stedelijk vernieuwingsgebied. Het is een aantrekkelijk centrum voor degenen die in het nabijgelegen conglomeraat en grote bedrijven werken. Huis te koop in Turkije Istanbul dicht bij alle vervoer voorzieningen zoals openbaar vervoer, de internationale luchthaven Atatürk en railsystemen. Moderne wooncomplex is buurman naar Tema Istanbul Theme Park en verborgen vogelparadijs aan de Kucukcekmece Lake.

Waterkant Istanbul huizen hebben een prachtig interieur en exterieur design. Luxe huizen in Küçükçekmece hebben veel voorzieningen, zoals een zwembad met een prive-strand, overdekt zwembad, sportcomplex, fitnesscentrum, spa centrum, amusement centrum, speeltuin, coiffeur, kleuterschool, dansschool, toegang voor gehandicapten oprit, restaurants en cafes, fruit tuin-en glaskunst huis.

Er is nog maar één overgebleven luxe villa

5+2 villa's zijn 612-615 m2 met galerijen ontvangsthal met een decoratieve fontein, woonkamer, aparte keuken met keukenapparatuur, hal met garderobe, 5 terrassen, een prive zwembad, 4 badkamers met jacuzzi en douche, een kleedkamer, een werkkamer, een kelder, een sauna, een reservoir, vitamine bar, bediende kamer en een hobbyruimte waar de binnenkant van het zwembad is zichtbaar.

Er zijn ook deze diensten in hier

- Schoonmaak
- Huisvesting support service
- Kinderopvang diensten
- Voertuig ondersteunende diensten
- Thuiszorg gezondheidszorg
- Pet Sitter
- Partijorganisatie
- Traiteurdienst

Deze villas zijn UITVERKOCHT.

Algemene Kenmerken van Herenhuis te koop in Turkije Istanbul

SaunaLiftZwembadIn een complexConciergeFitnessOverdekt ParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTurkse BadTuinKleedkamerTV SatellietDoucheBadkuipEn-suite Badkamer KeukenapparatuurBalkonAparte keukenStrand (1-5 km.)Luchthaven (0-50 km.)
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Appartementen in een Mooie Groene OmgevingAppartementen in een Mooie Groene Omgeving245.000 €2+1, 3+1Zekeriyakoy / IstanbulAppartementen en Villas Geneste met de NatuurAppartementen en Villas Geneste met de Natuur282.000 €1+1, 2+1, 3+1, 4+1Zekeriyakoy / IstanbulRijtjeshuizen met Eigen TuinRijtjeshuizen met Eigen Tuin338.000 €3+1 tpBasaksehir / IstanbulVrijstaande en Halfvrijstaande Huizen in Beylikduzu met JachthavenVrijstaande en Halfvrijstaande Huizen in Beylikduzu met Jachthaven428.500 €3+1 dp, 5+2, 6+2Beylikduzu / Istanbul